UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

kā labāk darit????
Autors: op (213.180.108.---)
Datums: 12/11/2007 00:17

Nu taatad! Tuuliit bus jaaliek privaatmaajai griesti. Starpstaavu paarsegoms ir no koka un starp sijaam ir paredzeets likt 200mm vati, paarsvaraa tikai kaa skanas izolaaciju.Taalaak doma bija paarvilkt visam paari armeeto celtnieciibas papiiru un tad sekotu iekartie griesti.Ir doma likt halogeenaas gaismas,bet atstarpe starp regipsha augshu un papiiru bus kaadi 5-8cm.Esmu gana noruupeejies par karstumu,kas radiisies no lampaam. Vai kads var daliities ar padomu un vai celtnieciibas papiirs ir tas labaakais variants? Tencinu

Re: kā labāk darit????
Autors: aaaa (87.110.36.---)
Datums: 12/11/2007 03:36

Man elektriķis tur, kur ir iebūvējamās lampas (halogēnās vai citas), resp. kur rodas karstums - tām pa virsu uzmauca no ventilācijas alumīnija gofras izveidotas tādas kā cepurītes (augšējais gals aizlocīts ciet) no augšas. Kad viss bija salikts - izliku vati.

Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis (80.232.161.---)
Datums: 12/11/2007 15:25

Starpstāvu pārsegumā vate nekalpo par sitiena skaņas izolācijas novērsēju. Jāveido peldošā grīdas konstrukcija.

Autors: op (213.180.108.---)
Datums: 12/11/2007 22:07

Augsstaavaa buus tikai 2 goljamistabas ar paklaajiem un beerni jau lieli,taa ka skanjas izolaacija nav tas buutiskaakais. mani vairaak uztrauc lampu radiitais karstums. Elektrikjis saka,ka itkaa pietiek vietas, bet kaut kaa shaubos... Par to gofru jaa,bet man nebuus iespeeja peectam to vati tur iebaazt, kaa nekaa griesti jau buus gatavi un buus tikai caurumi prieksh hal. lampaam. Taa luuk! Paldies!

Autors: aaaa (---.ltnet.lv)
Datums: 12/11/2007 22:48

Nu bet kādas problēmas ar vati - man arī elektriķis izborēja caurumus lampām, savilka vadus, salika gofras cepures, un tad no augšas salikām vati, tikai pēc tam jau taisa 2. stāva grīdu. Ā un vēl - gofrā ir mazs caurumiņš augšā, lai būtu kaut kāda gaisa apmaiņa. Nestreso - 100% privātmājās visiem ir halogānās un parastās iebūvētās lampas un nevienam tur nav pusmetrīga telpa virs lampām un nekas - viss ir OK. Tam jau viņas arī ir paredzētas - iebūvēšanai.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   ********   **     **  ********  **     ** 
 **     **  **     **  **     **     **     **     ** 
 **     **  **     **  **     **     **     **     ** 
 **         **     **  **     **     **     **     ** 
 **         **     **  **     **     **     **     ** 
 **         ********    *******      **     **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.