UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Nelss logi vs Montāžnieks D
Autors: kiko (81.198.244.---)
Datums: 30/11/2007 14:50

Interesē atsauksmes un kvalitāte gan Nelss logiem, gan Montāžnieks D logiem. Uztaisot tāmi Montāžnieks D logiem cena ir uz pusi augstāka kā Nelss logiem!!! Kāpēc?

Re: Nelss logi vs Montāžnieks D
Autors: ruukiitis (194.8.16.---)
Datums: 30/11/2007 16:19

Tāda cenu starpība nemēdz būt. Es alternatīvu Mont\āžniekam atradu 10 % lētāku. Bet esmu izmantojis arī Montāžnieka pakalpojumus - viss ok

Autors: a (87.226.74.---)
Datums: 30/11/2007 17:38

Nelsu nevajag!

Autors: ivec (81.198.88.---)
Datums: 30/12/2007 22:13

Kad es meklēju logus, arī saskāros ar tādu anomāliju - vienādas kvalitātes produkcija atšķīrās uz pusi.Secināju, ka citi grib pelnīt 200%, citiem pietiek ar 100% un mazāk.MD vispār nedabiskās cenas.Es paliku pie "Mītavas logiem "Jelgavā.Zemas cenas, īsī tērmiņi, teicama attieksme pret klientu.

Autors: Grads (87.110.144.---)
Datums: 01/01/2008 00:19

Laikā, kad veicu cenu aptaujas objektiem, MD ne reizi nespēja piedāvāt zemāko cenu piedāvājumu pie vienādiem kvalitātes kritērijiem, domāju viņu lauciņš ir vairāk ekskluzīvi individuāli pasūtījumi, kurus paši arī montē...
Kā būvfirmai izdevīgāku uzskatīju sadarbību ar dažām citām firmām, bet individuāli, ja vajadzīgs pilns serviss, nevis tikai logu piegāde, varbūt arī šis piedāvājums ir derīgs...

Autors: PARKS2007 (87.110.88.---)
Datums: 06/01/2008 22:48

Dīvaini cik atšķirīgas pieredzes........Es līdzīgi kā citi aizsūtiju logu izmērus uz 5ām,6ām firmām Nelss un MD tai skaitā....Nelss un Baltijas logi pat neatsūtija piedāvājumu,bet MD bija vislabākā cena.Logus sūtiju šoruden,nedaudz vēlāk gan kā solija uzstādija,bet visādi citādi nevaru sūdzēties.......

Autors: zipaks (78.84.220.---)
Datums: 07/01/2008 23:46

Ir viena nianse. Kas man lika palikt pie montāžnieka. Viņi ir vieni no retajiem, kas dod garnatijas uz visu kopā, jo montāžu veic paši. Pārējās firmas nemontē un pēc tam sākas visādas atmazkas - tā bija logu vaina, to sačakarēja licēji un neviens neko nezina ...

Autors: OpaJanka (84.237.167.---)
Datums: 12/01/2008 07:36

galvenais ir kvalitate logus ka zinam razo latvija bet logu profilus un furnituru visur citur pie mums nonak parasti vacu skandinavu un polu to ari vajadzetu nemt vera un pec tam tikai cenas un siltum vadamibas koificentus pats es uzsskatu par labiem esam pec kartas trocal, veka, rehau, shuko ka minimums pieckameru komplekta ar selektivo stiklu piedevam uzskatu ka tiem jabut izgatavotim(komplektetim) jaudiga runica kas orenteta uz masveida razosanu sada pieja lauj razotnei pelnit ar kvalitativu produktu neekonomejot uz kvalitati turpreti mazas razotnes neiztur tirgus konkurenci un biezi vien ekonome uz kvalitates rekina jo ir spiesti to darit , bet tas nav labi it seviski klientam.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  *******   **      **  **      **  **     **  **     ** 
 **     **  **  **  **  **  **  **  ***   ***   **   **  
 **         **  **  **  **  **  **  **** ****    ** **   
 **     **  **  **  **  **  **  **  **     **    ** **   
 **     **  **  **  **  **  **  **  **     **   **   **  
  *******    ***  ***    ***  ***   **     **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.