UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ruberoīds - materiāls grīdā starp šķembu un siltinājumu
Autors: ruukiitis (194.8.16.---)
Datums: 30/11/2007 16:17

Meklēju internetā neatradu, tamdēļ jautāju šeit :
Kas tas ir, un kam tas ir paredēts (kur to pielieto vai drīgst / nedrīgst pielietot)?
1. Ruberoīds RPP-300 (ko tie burtiņi nozīmē - kāda atšķirība)
2. Ruberoīds RKK-350 (ko tie burtiņi nozīmē- kāda atšķirība), ir pieejami vēl ar citiem burtiem.
3. Pergamīns P
4. Bitumena papīrs

vēlos šo ruberoidu ieklāt šķembas smilts maisījumam virsū pēc tam putuplasts un pārējais pirmā stāva grīdas pīrāgs . Ir nojausma ka pergamīns un bitumet papīrs īsti nederēs, bet kam tie ir paredzēti?

Re: Ruberoīds - materiāls grīdā starp šķembu un siltinājumu
Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis (80.232.161.---)
Datums: 30/11/2007 17:47

Burti ir saīsinājums ruberoīda tipam. Cik atceros tad RPP ..ruberoid podkladočnij un RKK ...ruberoid kroveļnij krupnonasipnoj.
īsumā ruberoīdu ***-300 lieto kā paseguma materiālu, bet ruberoīdu ***-350, kā virsējo seguma materiālu.
Pergamīns un bitumena papīrs ir īpašībās līdzīgi. To izmanto kā atdalošās starplikas birstošiem bēruma materiāliem -vatei, smiltīm, būvgružiem vai starplika apsildāmajās grīdās -betons, starplika, siltumizolācija.

Autors: ruukiitis (194.8.16.---)
Datums: 30/11/2007 19:01

sanāk ka ruberoids pēc idejas un pielietojuma ir līdzīgs plēvei? Un katra paša darīšana ko un kā darīt?

Autors: konsultants (85.15.237.---)
Datums: 09/12/2007 12:07

ruukiitis es varu tev palīdzēt. raksti mani uz e-pastu: igors.anikins@#$%&avotini.lv un es tev aizsūtīju visu nepiecešamo informāciju kam tas ir paredēts un kur tas viss tu var pirkt par labākām cenam.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.