UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Otrā stāva grīda
Autors: aaaa (81.198.235.---)
Datums: 09/12/2007 03:18

Sveiki. Pagaidām uz koka lāgām (pārsegums starp 1. un 2. stāvu) ir sasisti melnie dēļi - 30mm. Tālāk ir doma likt 2ās kārtās grīdas reģipsi. Knauf mājas lapā rakstīts, ka 1. kārtu liek tieši uz dēļiem nepieskrūvētu, tad otro liek šķersām un pielīmē pie pirmās kārtas. Strādnieki man saka, ka pirmo reģipša kārtu vajag tomēr pieskrūvēt. Kā tad īsti ir?
Kādu cenu varētu prasīt par šādas grīdas izveidi - melno dēļu saskrūvēšana un divas kārtas reģipsis. Paldies.

Re: Otrā stāva grīda
Autors: ivars-p (---.dialup.triatel.lv)
Datums: 09/12/2007 05:09

It kā jau loģisgi būtu,ka to reģipsi neskrūvē,lai tie dēļi staigā paši par sevi.A cik tad veči prasa no tevis par to darbu?Es saprotu,ka tev ir tā darīts,ka uz sijām ir nolīmeņoti lāgi,tad uzsisti vienāda biezuma dēļi un tagad virsū nāks reģipsis.Ja nav lieki sarežģījumi,nav jāsiltina utt. tad darbs varētu maksāt ap 7Ls/m2.

Autors: aaaa (81.198.235.---)
Datums: 09/12/2007 06:52

Man jau likās, ka stipri par dārgu - šie man gribēja izspiest 12 Ls/m2.
Vēl jautājums - ar kādu līmi labāk tos reģipšus savā starpā salīmēt, jeb tam nav nozīmes?

Autors: ivars-p (---.dialup.triatel.lv)
Datums: 09/12/2007 07:27

Tā varētu būt lauku rajonu cena,Rīgā jau ir citi cipari!Ar ko līmēt nepateikšu,skaties tai knauf mājas lapā.

Autors: chaapslis (81.198.145.---)
Datums: 09/12/2007 18:03

liimee ar fliizu liimi un robaino laapstu..esmu liimeejis arii ar rotbandu..

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **     **  **         ********   **     ** 
    **     *********  **    **   ********   ** *** ** 
    **     **     **  *********  **         **     ** 
    **     **     **        **   **         **     ** 
    **     **     **        **   **         **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.