UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: siltināšana
Autors: dzo (80.233.228.---)
Datums: 24/11/2004 19:45

Vai var kaads paskaidrot,kur tad paliek Juusu ELPOSSANA, ja siltina no ieksspuses ar vati (+ pleeve - obligaati), karkasa eekaam. Par ko vispaar ir runa. Ja elpossana ir tik svariiga, tad prieks kam ventilaacija. Vates razzotaaju kaarteejaa reklaama.

Re: siltināšana
Autors: dzo (80.233.228.---)
Datums: 24/11/2004 22:44

Skatos un briinos, kaa "Tā lūk" ir baigais experts par visiem siltin''sanas materiāliem, it sevišķi saucot vates plusus un putupolistirola mīnusus (ka tik nav kāds no vates pārdevējiem). Runājot par būvnormatīviem nevienā valstī nav tāds labojuma koeficients, kā Latvijā (parūpējušies laikam vates darboņi normatīva izstrādes laikā)Lai kāds parāda un salīdzina siltumvadītspēju pie 10 % mitruma ( kas gan šajā gadījumā notiek ar vati) un kas notiek ar elpošanu ja ēka tiek siltināta no iekšpuses+tvaika barjera, karkasa ēkas, mansardus, kā raksta visugudrais "Tā lūk" Ja nav skaidri fizikālie procesi, kas norisinās ēkas sienu konstrukcijā, tad vajadzētu atkārtot mācību vielu, nevis čakarēt tautu

Re: siltināšana
Autors: Ta luuk (159.148.150.---)
Datums: 25/11/2004 10:52

miiljais dzo pastasti kas notiek maja ja karkasa ieliek EPS un neieliek tvaika plevi un piepiuush starpas ar makrofleksu ? Ka to rekomendee un seminaros stasta EPS razjotajii ?


gaidu atbildi


Par buuvnormatiiviem rnajot palasi pats dazaadu valstu normatiivus kuraas ir liidziigs klimats nevis dienvidvalstis ....



Ta luuk

Re: siltināšana
Autors: Falks (80.232.128.---)
Datums: 25/11/2004 12:52

Gudrais Taa Luuk, pastaasi luudzu, kuri EPS razotaaji rekomendee un seminaaros staasta, ka karkasa eekas pildot ar EPS nav jaaliek pleeve? Tu veciit PAROCā labu algu droshi vien pelni, dezinformeejot sabiedrību. Aizej uz vienu tādu semināru un paklausies. Sūdīgi laikam iet vateniekiem, ko? Apjoms taa neceļaas, kaa palielinās būvniecības apjomi. Uzražo kaut ko un tad muldi. Bagātiem Skandināvu onkuļiem daudz naudas, lai vienam tādam, kā Tev maksātu naudu par sēdēšanu pie kompja un visu laiku čakarētu smadzenes.

Re: siltināšana
Autors: reins (---.eth.delfi.lv)
Datums: 25/11/2004 13:22

lai dziivo putuplasts , uraaaa !!!!!!!!

nav nekaa labaaka par putuplastu , uraaa !!!!!!!!!

putuplasts ir pats labaakais, uraaaa !!!!!!!

p.s. nu labi, patiesiibaa gumijas sieviete ir nedaudz jaukaak


p.s.s. laigan ekstrudeetajam attieciigaas vietaas patieshaam nav ne vainas

Re: siltināšana
Autors: Luuk tā (80.232.128.---)
Datums: 25/11/2004 13:49

reins un tā luuk ir lielākie speci par siltināšanas materiāliem. Ja kādam vajag kautko nosiltināt , tad bez viņu ziņas neko neiesaku darīt. Prieks ka tik "gudri" vīri ir tādā valstī kā Latvija un ja par to vēl maksā. Žēl, ka tikai tauta tiek čakarēta un apkāsta tādu gudrinieku dēļ. BET BŪS JAU LABI. Tauta pati izglītojas(iet skolā un mācās tādu priekšmetu kā fizika) un uz apčakarēšanu neparakstās.

Re: siltināšana
Autors: Falks (80.232.128.---)
Datums: 25/11/2004 14:02

To reins
Kas ir vīri ,ko? Ka nav jēdzīgu vairs ko teikt, tad jāgvelž muļķības. Forši, Reins, ar gumijas sievieti, ko? Es gan priekšroku dodu mūsu pašu Latvju meitenei.
P.S. Ekdtrudētajam tiešām nav nekādas vainas, bet tam Skandināvu izstrādājumam arī apjoms neaug tā, kā aug būvniecības apjoms Latvijā.

Taa Luuk

Re: siltināšana
Autors: reins (---.eth.delfi.lv)
Datums: 25/11/2004 14:44

ai sory par ieprieksheejo spamu, betnu kaitina mani shitie varianti ar uzbraucieniem kad pasham nav funktiers par ko iet runa, piem.

dzo : "Vai var kaads paskaidrot,kur tad paliek Juusu ELPOSSANA, ja siltina no ieksspuses ar vati (+ pleeve - obligaati), karkasa eekaam. Par ko vispaar ir runa. Ja elpossana ir tik svariiga, tad prieks kam ventilaacija. Vates razzotaaju kaarteejaa reklaama."

cilveeks nesaprot ka ar elposhanu shinii gadiijumaa ir domaata nevis gaisa apmainja telpaa, kas tieshaam ir ventilaacijas sisteemas pienaakums, bet gan pasha sienas piiraaga kaa konstrukcijas speeja atdot atmosfeerai tajaa esosho mitrumu, kas tajaa ir nokljuvis vienalga kaadaa veidaa un kura klaatbuutne tur ne mazaakajaa meeraa nav veelama, liidzarto priekshroka buutu dodama tvaika caurlaidiigaakiem materiaaliem un sheit nu piedodiet putuplasta fani, bet ir vatei labaaks shis raadiitaajs

savukaart ja jaasiltina griidas plaaksne to liekot uz grunts es dodu priekshroku ekstrudeetajam pukjikam laigan arii vatenieki razho tam paredzeetas plaaksnes, bet shinii gadiijumaa tvaika necaurlaidiiba naak tikai par labu, aizkaveejot radona iepluushanu telpaa, laigan veel jeedziigaak no shaada viedoklja buutu griida ar ventileejamu pagriidi

katrai lietai sava vieta

to Falks, tikai nesatraucies, me jau ar muusu pashu zeltenes patiik labaak :)

Re: siltināšana
Autors: Luuk tā (80.232.128.---)
Datums: 25/11/2004 15:16

SPECIĀLI "profesoram" REINAM.Runājot par ēkas siltināšanu jāskatās ir visa konstrukcija kopumā. Varat ar super materiāliem sačakarēt jebkuru konstrukciju, jebkuru ēku (starp citu bieži novērojams pie jumtu izbūves, kas ir siltinātas pārsvarā ne ar putuplastu, bet ar elpojošo materiālu - vati). Šajā gadījumā kāda ir siltumizolācija, ja tā ir pilna ar ūdeni. Bet ne jau tur tas stāsts. Nenoliedzu, ka putupolistirola ūdens tvaiku caurlaidība ir apm.30-60 reizes mazāka par vates šo pašu rādītāju, bet katram materiālam ir sava pielietošanas sfēra un vates ražotājiem būs jāsamierinās ar to. Bet ja tu gribi precīzu info, esmu gatavs Tev atbildēt par visu materiālu plusiem un mīnusiem.


Visu cieņu

Re: siltināšana
Autors: Taa luuk (159.148.150.---)
Datums: 25/11/2004 15:53

Bet par ko tad te visu laiku iet runa ka katrai vietai ir savs materiāls bet uz doto momentu gan vates gan putuplastus baazj vissur kur vaig un nevaig


ar cienju
A

Re: siltināšana
Autors: reins (---.eth.delfi.lv)
Datums: 26/11/2004 09:01

liidz profesora statusam me veel daljeko daljeko

bez manas zinjas varat droshi sitinaat dejebko un dajebkaa

to Luuktaa, ja gribaas padaliities ar info, tad uzpriekshu , iemet te pukjika i vates plusus i miinusus un tad jau tautieshi pashi varees spriest un diskusija raisiities, nevis pazinjojumi no seerijas "pukjikam uraa !!!!"

zheel ka te esam aizgaajushi taadaa delfi komentaaru liimenii

Re: siltināšana
Autors: dzo (80.233.228.---)
Datums: 27/11/2004 18:24

Man prieks , ka vatenieki sarosās (tai skaitā viņu darbinieki reins un taa luuk). pietiek viņiem tautu čakarēt ar savām ""dārgajām" vatēm. Normāls produkts, bet ja jāpērk divreiz dārgāk-krāpšana tīrākā veidā. Bet par to izvēli tu pareizi saki, bet tajā pašā laikā spied uz savu. VATEI NAV NĀKOTNES - cenu dēļ -viens, tas kā mokās strādnieki - divi, pārējo materiālu pātēriņš nesamērojami lielāks - ko Jūs gribat pierādīt. Eiropas pieredze 60:40, nevis kā tagad 80:20 tur strādā veselais saprāts, nevis vates ražotāju marketings.

Re: siltināšana
Autors: Ta luuk (159.148.150.---)
Datums: 29/11/2004 08:08



Dzo izlietu uudeni nesavaaksi ! Katram materialam sava vieta !

Tad iisti nevar saparst par ko tu te iisti dusmojies? Putuplastam ir nakotne ja nakotne ir Naftas produktiem ja nebuus nafta nebuus putuplastu jo tas ir vienkarshi naftas blakus produkts ! vai varbuut tu to putuplastu taisi no sniega tik baltu un maigu ?


Ta luuk

Re: siltināšana
Autors: reins (---.eth.delfi.lv)
Datums: 30/11/2004 12:08


a diezgan interesantu taabeli par izolaacijas materiaaliem var redzeet sheiten

[europa.eu.int]

un kautkaadus aizveesturiskus datus no 1991 gada par to kaa kuraa valstii sadalaas tie izolaacijas materiaali (un eiropa veel shajaa info laikmetaa grib kljuut par straujaak augosho ekonomiku ar tik "aktuaaliem" datiem , smiekliigi :)

[europa.eu.int]


skatos dzo laikam bijis aktiivs jauno okultistu pulcinja biedrs un redzeejis viiziju ar mani kaa vatenieku darbinieku, betnu me nekas nav pret, galvenais lai aldzinju ieskaita :)

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********         **  ********  ********  **     ** 
 **     **        **     **     **         **   **  
 **     **        **     **     **          ** **   
 ********         **     **     ******       ***    
 **         **    **     **     **          ** **   
 **         **    **     **     **         **   **  
 **          ******      **     ********  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727