UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
Piespiedu darbs
Autors:
E
(87.110.134.---)
Datums: 20/01/2008 02:22
Objekts nāk uz beigām,galvenais uzņēmējs mūsu firmai pārmet kāpēc nestrādājam brīvdienās,draud ar sankcijām utt.,kāpēc strādājam darbadienās 8st.Mēs kā elektro firma esam savus darbus izpildījuši 70%,bet tākā gaismas ķermeņus,rozetes,sledžus piegādā pasūtītājs, ko nau atvedis, darbus pabeikts nevaram.Pa brīvdienām viņi tagad visu tīra un mazgā un pieprasa lai arī esam kā dežūr elektriķi,bet maksāt par to neviens neteisās,pietiek jau ka darba dienās jāpieliek lampas ko viņi paskata,nepatīk,jāņem nost,kautkas jāieslēdz,nedeg lampa,izsist automāts,citos objektos ir dežūr elektriķi kas to dara,te mēs un par to neviens netaisās,maksāt,kā saka mūsu priekšniecība ,,nu izdari,,jo jāuztur draudzīgas attiecības.mēs esam pret tādām draudzībām,jo īpaši brīvdienās,jo tajās dienās daru ko gribu un ja jāstrādā tad jau es nosaku par cik esmu ar mieru strādāt.varbūt kādam ir kāda pieredze kā ar to cīnīties,varbūt kautkas juridiski pirms objekta uzsākšnas ir jānoslēdz lai pēc tam visus var sētīt tālāk???
Re: Piespiedu darbs
Autors:
spk
(84.237.171.---)
Datums: 20/01/2008 05:19
Man ir pieredze, un šī pieredze stāsta - risiniet savas problēmas sarunu ceļā, mēģiniet vienoties, nonākt līdz kompromisam. Ja tas neizdodas - dodieties prom. Ja draud nesamaksāt - piedraudiet ar sakariem darba inspekcijā vai VIDā, ja nelīdz, tad pie juristiem. Un šis viss - ja darbojaties legāli.
Ja nedarbojaties legāli, tad vai nu meklējiet citu darba devēju/klientu, vai arī sāciet darboties legāli :)
Ja nedarbojaties legāli, tad vai nu meklējiet citu darba devēju/klientu, vai arī sāciet darboties legāli :)
Re: Piespiedu darbs
Autors:
slaids
(78.154.135.---)
Datums: 20/01/2008 05:41
kurā firmā tev tā ira? sūtu vid Virsū, domāju tad tā firma būs ārā no uznjemuma registra!!!