UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: mm (159.148.4.---)
Datums: 02/02/2008 21:46

Virtuve ir ielikta un siena ir nokrāsota, bet tā to atstāt noteikti nevar, jo plīts un izlietne noķēpās sienu.
Manas idejas, ko varētu darīt:

1) flīzēt:
+ viegli tīrīt, labi panes plīts netīrumus un ūdensnoturīgas
- priekš studio tipa istabas/virtuves varētu būt ne īsti smuki, pie tam, tad būs jāpiekrāso siena utt...Vispār diezgan liels čakars, kur noteikti būs jāņem meistars.

2) līmējamā plēve/linolejs (nopērkama K-rauta, šķiet arī Depo un citur)
+ rakstīts, ka esot mitrumizturīga un varot pat lietot vannnasistabā
- grūti pielīmēt, jo ja iemetās krunka, tad baigi nesmuki, pie tam baidos par noturību ilgākā laika periodā... kā arī izskatās nedaudz lēti

3) stikls:
+ tagad skaitās stilīgi, kā arī esot viegli tīrīt
- esot bieži jātīra, katrs mazākais traips redzams un tāpēc pēc katras darbošanās virtuvē esot jātīra ne tikai trauki, bet arī stikli :/

Gribētos dzirdēt atsauksmes un Jūsu pieredzi. Pašlaik sliecos uz līmplēvi vai stiklu, jo flīzes atmetu tieši lielā čakara dēļ, bet vēl īsti nezinu.

Re: virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: aaaa (81.198.226.---)
Datums: 02/02/2008 22:33

No visiem minētajiem variantiem tieši ar flīzēm man liekas, ir vismazākais čakars. Kāda siena jākrāso, tu ko, virtuvē starp skapi taču tās var pielīmēt ar superlīmi no tūbiņas - tādiem maziem laukumiem taču neiesi ķēpāties ar flīžu līmi. Starp citu - turēsies vēl labāk un darbs tīrs, nekas nekur netiek nosmērēts. Ja bail nosmērēt sienu - aizzīmējam flīžu laukumu un aplīmējam apkārt papīra skoču - līmējam flīzes, šuvojam, noņemam skoču.
To plēvi līmējot gan nomūrēsies līdz ausīm. Par stiklu neko nezinu - tas būs jāpasūta un tiešām jātīra cauri vien, jo netīrs stikls izskatās venēriski - čomam mājās ir, pie tam viņš viņu vēl pamanījās sasist - itkā no karstuma, kas nāk no plīts pats esot sasprādzis.

Re: virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: mm (159.148.4.---)
Datums: 03/02/2008 10:12

Nu laukums sanaak 60cm augstumā x 3 metri platumā, ja klāj visu sienu. Pie tam,ja vēl sānu malas, tad sanāks klāt vēl 2gab x 60cm x 60cm abos galos.
Bet par līmēšanu nebiju iedomājos. Biju domājis, ka ar flīžu līmi. Ar kādu līmi ieteiktu līmēt? Kaut kādu bison vai ko tādu?

Re: virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: aaaa (81.198.226.---)
Datums: 03/02/2008 11:16

Flīzēm kā jebkuram materiālam nekur nav rakstīts, ka jālīmē obligāti ar flīžu līmi. Tā ir parasta keramika, kas jāpielīmē pie parastas sienas. Fiška jau ir tāda, ka tā superlīme ir daudz dārgāka par flīžu līmi, bet ja nav lieli kvadrātmetri, tad daudz jau viņas neaiziet, jo nevajag taču visu virsmu ar līmi noķellēt. Dekorus un apmalītes, starp citu, biežāk līmē ar superlīmi nekā ar flīžu ķēpu. Pietiek ar dažiem punktiem auzmugurē lai tā manta turētos, nu bet ja sev, var jau arī biku vairāk uzlikt.
Es izmantoju (pat reģipša profilus pie grīdas līmējām) Bison Super Montage Fix. Nāk tūbās, kas jāspiež ar pistoli. Ir bezkrāsainais variants, kas sacietējot paliek pilnīgi kā stikls, un brūnais variants. Viena tūba virs 3 latiem, bezkrāsainais par kādiem 20 santīmiem dārgāks.
Vienu profilu pielikām nepareizi - nācās plēst nost - vienīgais variants bija ar perforatoru slīpi no maliņās ar plānu betona kārtiņu nodabūt nost, tur kur līmēts - bezcerīgi. Tas varbūt arī ir viens neliels mīnuss šitai mantai, jo flīžu līmi, ja nu gadījumā vajag dabūt nost, tomēr var smuki nokasīt, sadauzot flīzi, bet tā supelīme tad vienīgi ar visu sienu, lai gan, ja ir reģipsis, var paveikties noplēst ar papīru. Bet tādas mantas, kuras nav paredzēts ņemt nost ar līmi turas stiprāk kā ar skrūvēm.

Re: virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: hehe (78.84.223.---)
Datums: 21/05/2008 10:19

parasti gan cilveeki izveelas ar fenu nedaudz uzkarseet un ar skruuvgriezi to profilu noraut nost, nevis ar perforatoru :) :) :)

Re: virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: Meistars- dizainers (85.115.107.---)
Datums: 09/07/2008 23:36

VIRTUVES SIENAS PANEĻI - virs darba virsmas - dažādu nokrāsu akrilstikla, matēti vai glancēti, melni, krāsaini, balti- arī caurspīdīgi- pēc Jūsu vēlmēm. Pēc Jūsu mēriem. Vizuāli un fiziski iekļaujoties esošajā virtuves mēbeļu / elektrorozešu / ierīču komplektā. Hermetizācija apakšmalai - visā garumā un neizkrītoša sasaiste ar novilcēju. Viss neplīstošs. Arī Jūsu šampanieša glāzes... Mūsu organiskais stikls ir elastīgs un nedaudz plastisks. Iztur gan krasu temperatūras maiņu un nepieciešamo ekspluatācijas temperatūru, gan arī triecienus. Alternatīva cietajam silīcija stiklam, ko reizēm cenšas piedāvāt kā trieciendrošu - (vairākas mūsu vēlākās klientes tādu bija pārsitušas... ar pannu...)
Mūsu piedāvājumā tāpat ietilpst: KOSMĒTIKAS PLAUKTIŅI- spoguļiem- vannasistabām Pielāgoti jebkuram telpas stilam un vannas formām. Droši akrila aksesuāri. Akrils ir atzīts par ekonomisku, estētisku un veselībai nekaitīgu materiālu. Brīvas formas - pēc Jūsu vēlmēm Matēti un caurspīdīgi. Slīpēti~ pulēti~ tonēti. Neplīstoši. spoguļi - arī ar apgaismojumu~ galdiņi ~ veramas spoguļdurvis nišām~ vannu barjeras. Organiskais akrila stikls nav auksts, kad tam pieskaras. Jūs arī nekad nedzirdēsiet plīstoša stikla skaņu Jūsu vannasistabās... ORGANISKĀ STIKLA izlocīti caurspīdīgi GALDIŅI.

INTERJERA APGAISMOJUMS (Oriģināldarbi) Materiāls- akrila stikls. EKO spuldzes "Philips". Variācijas.

Neplīstošā organiskā stikla margas, vannas barjeras, vitrīnas...

Mūsu izstrādājumu iezīmes ir : * nestandarta risinājumi * konkurētspējīga cena * iespējami arī nelieli pasūtījuma apjomi.

Idejas ir mainīgas. Tās lido ap mums, pietuvojoties un attālinoties kā putni, līdz nez no kurienes uzrodas un nolaižas pavisam cita- īstā!.. Un arī tā- uz nenoteiktu laiku…

Apgūta spēja izprast mūsu klientu vēlmes. Jums nav jāmaina savs dzīves ritms pasūtījuma izpildes laikā. Vienīgi uzstādīšanas veikšana aizņemtu no 0,5 līdz 4 stundām. Rūpes uzņemsies mūsu darbinieki.

Operativitāte ir mūsu priekšrocība.

Paraugus varat apskatīt mājaslapā: dekostikls, punkts un lv



Darbības reģions Rīga, Jūrmala, Latvija


Re: virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: Ints45 (81.198.206.---)
Datums: 13/07/2008 22:38

es pieliku grīdas laminātu. Piemeklēju krāsu max līdzīgu mēbelēm. Plāns, izturīgs, viegli pielikt.

Re: virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: Jons (193.178.150.---)
Datums: 14/07/2008 14:06

Ja nemaldos, man uzlika ~8mm biezu plāksni (varbūt skaidene), kurai pa virsu bija tāds pats raksts, kā virtuves mēbeļu virsmai. Izskatās labi, harmoniski.

Re: virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: Meistars- dizainers (85.115.107.---)
Datums: 09/12/2008 23:40

SIENAS PANEĻI VIRTUVĒ- flīžu aizstājēji- arī kā aizsardzība interjera krāsojumam. Dažādu nokrāsu akrilstikla, matēti vai glancēti, melni, krāsaini, balti- arī caurspīdīgi un pilnīgi bezkrāsaini (kā aizsargi fototapetei vai attēliem uz sienas). Akrils ir atzīts par ekonomisku, estētisku un veselībai nekaitīgu materiālu.
Pēc Jūsu mēriem. Vizuāli un fiziski iekļaujoties esošajā mēbeļu / elektrorozešu / ierīču komplektā. Hermetizācija apakšmalai - visā garumā un neizkrītoša sasaiste ar novilcēju e.t.c.

Viss neplīstošs.
Mūsu organiskais stikls ir elastīgs un nedaudz plastisks.
"SATINICE" - ir piemērots lietošanai dažādos interjera elementos (mēbeļu detaļas, starpsienas, lampas u.c.) Uz tā nepaliek pirkstu nospiedumi un nav redzami mazāki skrāpējumi. - Registered trademark of Röhm GmbH & Co. KG, Darmstadt, Germany.

Alternatīva cietajam silīcija stiklam, ko reizēm cenšas piedāvāt kā trieciendrošu - (vairākas mūsu vēlākās klientes tādu bija pārsitušas... ar pannu...)

Mūsu piedāvājumā tāpat ietilpst:

Neplīstošā organiskā stikla margas, vannas barjeras- sieniņas, vitrīnas...


KOSMĒTIKAS PLAUKTIŅI- spoguļiem- vannasistabām
Pielāgoti jebkuram telpas stilam un vannas formām. Droši akrila aksesuāri.

Brīvas formas - pēc Jūsu vēlmēm
Organiskais akrila stikls nav auksts, kad tam pieskaras. Jūs arī nekad nedzirdēsiet plīstoša stikla skaņu Jūsu vannasistabās...
INTERJERA APGAISMOJUMS (Oriģināldarbi)
Variācijas.

Mūsu izstrādājumu iezīmes ir :
* nestandarta risinājumi
* konkurētspējīga cena
* iespējami arī mazi pasūtījuma apjomi

Ar cieņu,

dizainers meistars.

Deko Stikls
“Dekoratīvie elementi, vitrīnas,
galda aksesuāri, konteineri elektronikai
un automātikai”


Talr. 11.oo - 18.oo +371 29430270; +371 67703986

Skype: „ dekostikls ”

ielūdzam www.dekostikls.lv

Re: virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: am0601 (193.41.33.---)
Datums: 31/01/2013 10:54

kur var atrast laminētu sienas paneli no skaidu plātnes vai no MDF? mekllējot googlā visi tiek piedāvā stikla sienas paneļus

Re: virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: jtdesign (83.243.94.---)
Datums: 31/01/2013 12:58

It kā jau visiem mēbeļniekiem tādas mantas būtu jābūt pilna noliktava un atkritumu konteiners. Tā kā meklē un neiecentrējies uz vārdu "sienu".

Re: virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: Pavels.O (83.136.136.---)
Datums: 31/01/2013 13:20

Plātnes (līdzīga laminātam, tikai vienā lielā gabalā), kas ir galda virsmas, sienas skapīša vai jebkura cita veida krāsā pēc pasūtījuma var nopirkt AttēlāR rumbulā, tur klātienē tās arī var redzēt, biezuma ir ~ 7 mm.

Re: virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: rbm (212.93.100.---)
Datums: 31/01/2013 21:12

Mebelnieki lime uz 4mm mdf plaksnes plastikatatu kas ir tada pasa kvalitate ka gala virsmas

Krasas un tekstura skatit attelsr vai quadrex

Re: virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: h2so4 (91.105.1.---)
Datums: 01/02/2013 13:37

vēl var nokrāsot ar 20, vai 30 nr krāsu. vismazākais čakars un var mazgāt un izturīga, neizskatās pēc parodijas. flīzes līmēt ar to līmi izklausās viegli, bet jā, gan jau būs jāpiegriež, tad vēl jāaizšuvo, kam tas čakars vajadzīgs.

Re: virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: Vilnis meistars (85.10.211.---)
Datums: 10/03/2016 15:46

Virtuves sienas dekoratīvais aizsargpanelis virs sildvirsmas un izlietnes un visas darba virsmas zonā-
Materiāls SATINICE- Röhm GmbH & Co (Vācija). Atzīts par veselībai nekaitīgu un tam ir Eiropas atbilstība. Daudz krāsu, matēti- arī caurspīdīgi un pilnīgi bezkrāsaini (kā aizsargi fototapetei vai attēliem uz sienas). Uz SATINICE nepaliek pirkstu nospiedumi. Tas iztur gan ekspluatācijas temperatūru, kā arī triecienus. Materiāls nav auksts, kad tam pieskaras. Ir neplīstošs- elastīgs.
Alternatīva trauslajam silīcija stiklam (logu stiklam);

SATINICE ir 11 x izturīgāks.
Salīdzinot ar flīzēm un cieto silīcija stiklu, mūsu paneļi ir drošāki arī tai ziņā- ka, atsitoties pret šo materiālu, neplīst vārīgāki trauki, glāzes.

Meistars ar 20 gadu pieredzi

DIZAINA ELEMENTU
VEIDOŠANA, IZGATAVOŠANA

Rīga ~ Jūrmala ~ Latvija

Dažādi nestandarta pasūtījumi pēc Jūsu pieprasījuma un izmēriem.
Kontakti-
info at dekostikls punkts un lv
Skype: dekostikls

- BĒRNU DROŠĪBAI- BALKONU MARGU paneļi. Neplīstoši. Caurspīdīgi vai matēti vai tonēti. Kantes apaļotas, slīpētas. Montējam reliņu iekšpusē. Virsma gluda- bērnam nepārkāpjama. Arī terasēm, lodžijām, kāpnēm.
- Montējam balkona reliņu iekšpusē. Virsma gluda- bērnam nepārkāpjama. Neplīstoši, caurspīdīgi, vai vajadzīgajā krāsā. Materiāls Clear Makrolon Mono 2099/Lexan Exell. Kantes apaļotas, slīpētas. Arī terasēm, lodžijām, kāpnēm. Nerūsošā tērauda (Inox) stiprinājums.
Alternatīva trauslajam silīcija stiklam (logu stiklam).

Virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: Deko stikls (85.10.211.---)
Datums: 20/04/2016 20:12

> Virtuves sienas dekoratīvais aizsargpanelis virs
> sildvirsmas un izlietnes un visas darba virsmas
> zonā-
> Materiāls SATINICE- Röhm GmbH & Co (Vācija).
> Atzīts par veselībai nekaitīgu un tam ir
> Eiropas atbilstība. Daudz krāsu, matēti- arī
> caurspīdīgi un pilnīgi bezkrāsaini (kā
> aizsargi fototapetei vai attēliem uz sienas). Uz
> SATINICE nepaliek pirkstu nospiedumi. Tas iztur
> gan ekspluatācijas temperatūru, kā arī
> triecienus. Materiāls nav auksts, kad tam
> pieskaras. Ir neplīstošs- elastīgs.
> Alternatīva trauslajam silīcija stiklam (logu
> stiklam);
>
> SATINICE ir 11 x izturīgāks.
> Salīdzinot ar flīzēm un cieto silīcija stiklu,
> mūsu paneļi ir drošāki arī tai ziņā- ka,
> atsitoties pret šo materiālu, neplīst
> vārīgāki trauki, glāzes.
>
> Meistars ar 20 gadu pieredzi
>
> DIZAINA ELEMENTU
> VEIDOŠANA, IZGATAVOŠANA
>
> Rīga ~ Jūrmala ~ Latvija
>
> Dažādi nestandarta pasūtījumi pēc Jūsu
> pieprasījuma un izmēriem.
> Kontakti-
> info at dekostikls punkts un lv
> Skype: dekostikls
>
> - BĒRNU DROŠĪBAI- BALKONU MARGU paneļi.
> Neplīstoši. Caurspīdīgi vai matēti vai
> tonēti. Kantes apaļotas, slīpētas. Montējam
> reliņu iekšpusē. Virsma gluda- bērnam
> nepārkāpjama. Arī terasēm, lodžijām,
> kāpnēm.
> - Montējam balkona reliņu iekšpusē. Virsma
> gluda- bērnam nepārkāpjama. Neplīstoši,
> caurspīdīgi, vai vajadzīgajā krāsā.
> Materiāls Clear Makrolon Mono 2099/Lexan Exell.
> Kantes apaļotas, slīpētas. Arī terasēm,
> lodžijām, kāpnēm. Nerūsošā tērauda (Inox)
> stiprinājums.
> Alternatīva trauslajam silīcija stiklam (logu
> stiklam).

Re: virtuves sienas materiāls starp skapjiem
Autors: MZ (85.10.211.---)
Datums: 18/05/2016 09:39

Man stikla mozaīkflīzes ar rakstu , lēti gan nebija pirku pa 40Ls kvadrātmetrā, Skats ļoti smuks, viegli kopt. Gan jau patreiz lētāk ar var dabūt.



Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **     **   *******    *******         ** 
 ***   ***  **     **  **     **  **     **        ** 
 **** ****  **     **  **     **         **        ** 
 ** *** **  **     **   ********   *******         ** 
 **     **   **   **          **         **  **    ** 
 **     **    ** **    **     **  **     **  **    ** 
 **     **     ***      *******    *******    ******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727