UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
elektriskais smidzinātājs
Autors:
zipaks
(78.84.220.---)
Datums: 13/03/2008 21:18
Tipa šāds - [www.promalv.lv] .
Cik tas daikts ir funkcionāls? Apnicis ar pindzeli un rullīti ņemties. Jākrāso būs daudz no iekšas un āras - taisu lielā mājā remontu. Kompresors nav ērti visur līdzi staipāms.
Nu tad ieraudzīju veikalā šito brīnumu. Kāds ir lietojis ko līdzīgu?
Cik tas daikts ir funkcionāls? Apnicis ar pindzeli un rullīti ņemties. Jākrāso būs daudz no iekšas un āras - taisu lielā mājā remontu. Kompresors nav ērti visur līdzi staipāms.
Nu tad ieraudzīju veikalā šito brīnumu. Kāds ir lietojis ko līdzīgu?
Re: elektriskais smidzinātājs
Autors:
vecukins8
(87.110.241.---)
Datums: 13/03/2008 21:31
Izskatās jau labi!Nopērc,pamēģini un tad izstāsti mums arī kā iet!
Autors:
Didzisp
(78.84.155.---)
Datums: 13/03/2008 21:48
Kautkā nav redzēts, ka profesionāļi krāsotu ar tādiem brīnumiem, bet Tev zipaks būs jākrāso daudz, tātad profesionāli. Es domāju, ka bez kārtīga kompresora neiztikt. Vidrīzāk, ka ar to verķi var krāsot kautkādus plakātus.
Autors:
zipaks
(78.84.220.---)
Datums: 14/03/2008 19:56
Nav runa par to kas ir vai nav redzēts. Kompresoru es nepirkšu. Zinu, ka ar to ir labi utml., bet pārāk neērti un nevajag ar lielgabalu pa zvirbuļiem. kompresors izmaksā vismaz 3x dārgāk. nekāda profesionāla krāsošana nav paredzēta, esmu slinks. gribu tikai sev atvieglot darbu. ātri nopūst pāris virsmas un sēdēt ēnā aliņu sūkt. nevis visu dienu pervēt.
Autors:
elektriķis Māris
(86.63.172.---)
Datums: 14/03/2008 23:40
šim brīnumam ir tikai viena nelaime(ir strādāts krievu laikos ar ko līdzīgu), krāsai jābūt šķidrai, rezultātā, lai nokrāsotu dajebko ir jāiet pāri n-reizes, ja grib smuki un lai krāsa nenotecētu.
Autors:
kvazi
(78.130.9.---)
Datums: 16/03/2008 11:07
Man liekas ka ar rullīti ātrāk sanāks. Un nedomāju ka tev tā māja tik liela ka ar rullīti nevar nokrāsot.
Ar šo pistoli ir t'pat kā ar autiņu pistolēm, pa tuvu pieliksi veidosies paķoki. Pa tālu - krāsa nebūs pietiekami daudz tikusi virsū.
Respktīvi laukums būs gala rezultātā raibs kā lieldienu ola.
Ar š varētu būt ērti ekonomisku impregnēt koka dēļus.
Ar šo pistoli ir t'pat kā ar autiņu pistolēm, pa tuvu pieliksi veidosies paķoki. Pa tālu - krāsa nebūs pietiekami daudz tikusi virsū.
Respktīvi laukums būs gala rezultātā raibs kā lieldienu ola.
Ar š varētu būt ērti ekonomisku impregnēt koka dēļus.
Autors:
Martini
(---.mfa.gov.lv)
Datums: 20/03/2008 16:42
Varbūt kādam ir pieredze ar līdzīgu agregātu? Esmu zaļos boscha manījis. Pašam arī interesētu ko tādu iegādādies nelieliem (pie)krāsošanas darbiem.