UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Junkers Ceradass ZSC 24-3MFK gāzes apkures katls
Autors: Annija (81.198.191.---)
Datums: 16/07/2008 13:26

Vai kāds nebūtu tik labs un nepadalītos pieredzē par Junkers gāzes apkures katliem. Mums māja piedāvā likt šādu katlu, bet kaut kā pārāk daudz pēdēja laika ir negatīvas atsauksmes par Junkers katliem. It kā problēmas ar elektroniku. Daudz brāķu utt. Vai varbūt tas ir atkal tikai uzpūsts burbulis.
Ko man darīt ņemt šo, vai izvēlēties kaut ko labāku un drošāku? Neesmu spečuks, tāpēc labprāt uzzinātu citu viedokļus. Lai nebūtu tā, ka "viena tante teica."

Kādu apkures katlu izvēlēties Wiesmann vai Junkers?
Autors: Annija (81.198.191.---)
Datums: 16/07/2008 15:16

Vai kāds nebūtu tik labs un nepadalītos pieredzē par Junkers gāzes apkures katliem. Mums māja piedāvā likt šādu katlu, bet kaut kā pārāk daudz pēdēja laika ir negatīvas atsauksmes par Junkers katliem. It kā problēmas ar elektroniku. Daudz brāķu utt. Vai varbūt tas ir atkal tikai uzpūsts burbulis.
Ko man darīt ņemt šo, vai izvēlēties kaut ko labāku un drošāku? Neesmu spečuks, tāpēc labprāt uzzinātu citu viedokļus. Lai nebūtu tā, ka "viena tante teica."

Re: Junkers Ceradass ZSC 24-3MFK gāzes apkures katls
Autors: katlinieks (78.84.204.---)
Datums: 16/07/2008 16:16

Visticamāk ka tas būs domāts CERACLASS EXCELLENCE ZSC24-3MFK
katls Latvijā pārdošanā tikai no 2.07.08. tā ka neviens par tā niķiem tuvāk neko nepateiks.
ZSC... katls silto ūdeni sagatavo sildot boileri (junkers boilera cena 400-500 ls atkarībā no modeļa)
24... katla apkures jauda kilovatos
3MF... trešās paaudzes Bosch Heatronic vadības modulis. nepieciešams vismaz 220 voltu tīkla spriegums, sazemējums un pareizs fāzes/nulles pieslēgums. Starpfāzu tīklos katls bez atdalošā transformatora nestrādās.
K... katls paredz dūmgāzu novadīšanu skurstenī un degšanai nepieciešamo gaisu ņem no telpas (ap 40 kubikmetriem stundā)
Tā kā Latvijā no visiem individuālās apkures katliem Junkers ir vismaz 70%, tad nav brīnums ka par viņiem ko dzird.

man "viena tante teica." ka vislabākais katls ir tas, pie kura meistaru būs iespējams sagaidīt ar visām rezerves daļām arī Ziemassvētku brīvdienās, nevis pēc jaunāgada.
Pie slikta servisa arī no vislabākā katla būs maz jēgas.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.