UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
kā tikt galā ar nekauņām būvniekiem
Autors:
MINNIJA
(87.110.231.---)
Datums: 31/08/2008 18:00
Varbuut kaads var man izliidzeet noraadot kur man griezties peec paliidziibas vai kaadus likumus izlasiit, lai tiktu galaa ar sekojoshu situaaciju:
vecajai maajai mainam jumtu, ir jaanoaarda vecais un jaauzliek jaunais, ar oficiaalu firmu nosleedzam liigumu, kur pievienota darbu taame un grafiks, nu taa kaa ierasts.Bet tad.......vini saak jaukt nos jumtu un paraleeli maajai aarda nost veco vagonku, redz bez taa nevarot!?(taa kaa ar viiru straadaajam, tad atgriezhoties maajaas tikaam nolikti situaacijas priekshaa, puse maajas sienu jau bija noaardiita-protams tas netiek dariits par velti, kas mums taa arii tika pateikts...bet tas nav viss, tagad vairaakas dienas liist, taa kaa maajai jumta nav, tad saprotams pirmais staavs pludo, tagad tur viss ir sasmacis un mitrs, tuuliit sienas no mitruma saaks peleet....skats baismiigs...bet mums nebija plaanots veikt remontarbus tur sogad, lai arii maajaa nav paredzeets tagad dziivot, bet veel pirms meenesha tur dziivojaam, jo maaja bija labaa stadijaa, ko nevar teikt tagad.Kaa man tikt galaa ar buuvniekiem, vai likt lai tagad tie apstraadaa maaju ar kiimiju,lai taa nesaak truudeet vai....KAA, KUR,KAD?!?!!?HELPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!
vecajai maajai mainam jumtu, ir jaanoaarda vecais un jaauzliek jaunais, ar oficiaalu firmu nosleedzam liigumu, kur pievienota darbu taame un grafiks, nu taa kaa ierasts.Bet tad.......vini saak jaukt nos jumtu un paraleeli maajai aarda nost veco vagonku, redz bez taa nevarot!?(taa kaa ar viiru straadaajam, tad atgriezhoties maajaas tikaam nolikti situaacijas priekshaa, puse maajas sienu jau bija noaardiita-protams tas netiek dariits par velti, kas mums taa arii tika pateikts...bet tas nav viss, tagad vairaakas dienas liist, taa kaa maajai jumta nav, tad saprotams pirmais staavs pludo, tagad tur viss ir sasmacis un mitrs, tuuliit sienas no mitruma saaks peleet....skats baismiigs...bet mums nebija plaanots veikt remontarbus tur sogad, lai arii maajaa nav paredzeets tagad dziivot, bet veel pirms meenesha tur dziivojaam, jo maaja bija labaa stadijaa, ko nevar teikt tagad.Kaa man tikt galaa ar buuvniekiem, vai likt lai tagad tie apstraadaa maaju ar kiimiju,lai taa nesaak truudeet vai....KAA, KUR,KAD?!?!!?HELPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!
Re: kā tikt galā ar nekauņām būvniekiem
Autors:
Didzisp
(78.84.123.---)
Datums: 31/08/2008 18:53
Ja mājai nav jumta, tad neviena ķīmija nepalīdzēs. Viss jau atkarīgs, kā noslēgts līgums. Ja celtnieki pec līguma nenes nekādu atbildību, tad neka. Tak vajadzēja kontrolēt celtnieku darbu un kurš tad lietus laikā jumtu maina! Es vel saprotu, gadu atpakaļ, kad nekādus celtniekus nevarēja dabūt, bet tagdad, kad celtniekiem bezdarbs, vareji izvēlēties arī labakus.
Autors:
aaaa
(87.110.72.---)
Datums: 31/08/2008 22:42
Ne nu, pasam tacu ari ir jaseko darbiem lidzi. Man ari liekot jumtu, gan jaunbuvei, uznaca baigais lietus, un bija sapirkti regjipshi iekshpuse. Nav jau tik traki - aizskreju, nopirku rulli ar plevi pa 30 Ls un chalji uzreiz uzklaja vismaz plevi jumtam. Nekas nekur nesalija. Ta jau tada gadijuma ir absoluti bezatbildiga attieksme. Un kad lika jumta isto segumu, tad ari - njema plevi pa gabalaiem nost un lika segumu, ja gadijuma uznak lietus, lai netek cauri. To plevi pa 2 var pusstundas laika pielikt ar visu listisu pienaglosanu, man pat pilnigi nekadu papildus samaksu par to nepaprasija. Izlama kartigi tos celtniekus un pasaki, ka neko nemaksasi, ja ta turpinas dirsties un uzreiz lietas mainisies. Lohi kaut kadi, vairak nekas jums patrapijusies.
Autors:
galdnieks07
(84.237.173.---)
Datums: 02/09/2008 00:29
Kādā sakarā jāārda sienas??? Džekiem maz darba,tāpēc laikam sev to rada.
Es tavā vietā nemaksātu ne lata vairāk,kā ir tāmē.
Es tavā vietā nemaksātu ne lata vairāk,kā ir tāmē.
Autors:
JanisBanis
(80.232.216.---)
Datums: 03/09/2008 15:26
Nepinies ar tiem "celtniekiem" vairs nekas.