UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Terases klājums
Autors: Arturssssss (---.lrvk.gov.lv)
Datums: 15/09/2008 11:33

God. spečuki un citi dzīves mācītie!

Lūdzu iesakiet ar ko izklāt/apliet/kausēt praktiski horizontālu terases jumtu
lai vēl vēlāk varētu uzlikt deka dēļus vai flīzes (uz tā ir izeja no istabas)?
Pamatne - OSB-3 22mm.

Paldies iepriekš!

Re: Terases klājums
Autors: aaaa (---.ltnet.lv)
Datums: 15/09/2008 13:22

Principā tas te ir malts 10 reizes. Terases grīda, ja plakana, značit plakanais jumts. Ko liek uz plakanajiem jumtiem? - vai nu bleķi vai ruberoīdu, neko citu praktiski neesmu manījis.

Autors: smart (78.84.170.---)
Datums: 24/09/2008 19:50

Hm
piesardzīgi atļaušos ieteikt izskatīt tādu lietu, kā epoksīdā grunts G 174 plus epoksīda klājš BETONOLS, ko pats pirku SV-Eko firmā, lai noklātu problemātiskos balkonus. Čakars tikai ar precīzu komponentu sajaukšanu un arī par uzklāšanas knifiem jākonsultējas ar pārdevēju. Citādi esmu apmierināts ar cietu, ūdensnecaurlaidīgu un neplaisājošu klāju.

Autors: Pow (62.85.110.---)
Datums: 20/04/2009 17:31

Atvainojiet, ka ceļu ārā vecu tēmu, bet aktuāls jautājums.

Man bija flīzes, bet gada laikā pēc ziemas viņas visas sals ir izcilājis. Laikam krutie celtnieki ne tā sataisījuši. Hidroizolācija arī izpildīta ļoti slikti, ūdens gar malām tecēja uz sienas iekšpusē.
Tagad tas viss jāārda nost un vajag kaut kādu normālu risinājumu.

Terase ir virs garāžas. Dzelzsbetona pārsedzes. Tas ir arī kā balkons.

Kas tur ir ar epoksīdu? Tas ir labs variants? Cik saprotu viņš darbojas arī kā hidroizolācija, tātad nav papildus nekas vajadzīgs hidroizolācijai.
Viņš nemēdz plaisāt? Ja saplaisā, vai plaisas var aiztaisīt ciet?

Autors: IFC (87.110.163.---)
Datums: 20/04/2009 23:01

jā,epoksīda pārklājums ir ideāls,bet veikalā piedāvā 3l spainīti par 30ls un ar cietinātāju kopā izmaksās ap 60ls.tad vēl pamatne jāsagatavo un tikai tad var epoksīdu uzklāt ar rullīti.bet ar rullīti uzklāts epoksīds drīz vien sāks lobīties nost.es piedāvāju savu tehnoloģiju kur epoksīds tiek uzliets aptuveni 3mm biezumā un to mūžam nenodeldēs neviens.mans piedāvājum ir 3x lētāks un 100x kvalitatīvāks. kam interesē: flizesana(at)inbox.lv

Autors: eka (84.237.139.---)
Datums: 21/04/2009 08:20

Esmu manijis SS par kautkādu uzsmidzināmu pārklājumu .Krāsojot gan busiem kravas nodalījumus arī terases .

Autors: a (87.110.116.---)
Datums: 21/04/2009 11:16

Man liekas, ka uz osb varetu skruvet ari pa taisno tos terases delisus, tikai pa starpu vajadzetu kadu hidroizolejosu mastiku, vai ko taml.
Ir dzirdets par visadiem gumijotiem parklajumiem - manuprat, tas ir pats labakais risinajums, jo skruves radis caurumus, kuru gadijuma gumijota mastika lidzes daudz labak kaa piemeram ruberoids ka apaksklajs.
Butu interesanti, ja kads te padalitos pieredze tiesi ar tam hidroizolacijas mastikam - kadas cenas, kadas uzklasanas tehnologijas etc.

Autors: Pow (62.85.110.---)
Datums: 21/04/2009 12:27

IFC, nu piedāvā tepat savu tehnoloģiju. Ja tas piedāvājums ir labs, tad tā tu vairāk klientu atradīsi, nekā iemetot savu epastu.
Cik maksā 1m2 pamatnes sagatavošana un ieklāsana? T.i. mana gadījumā noplēst flīzes, laikam noslīpēt un uzliet epoksīdu.
Kas notiks ja zem epoksīda plaisās betons, piemēram vietās, kur savienojas paneļi?

Autors: Marcos (---.fktk.lv)
Datums: 21/04/2009 13:16

Man tā pati problēma ar terasi - OSB.
Te jau parunājos pas šo tēmu, paliku tā kā pie ruboroīda, bet nedaudz biedē tas, ka OSB zem tā ruboroīda varētu sapūt. Bija taču tā, ka savā laikā koka mājas un būdas apsita ar ruboroīdu un priecājās, ka lietus/vējš neskādē un pa lēto, bet izrādījās, ka mājas dēļi zem tā ruboroīda ātri aizgāja bojā ...

Autors: IFC (87.110.163.---)
Datums: 22/04/2009 10:05

epoksīds ir paredzēts ieklāt bez šuvēm jo ir pietiekami elastīgs lai padotos minimālām svārstībām.protams, ja plātnes sāks cilāties,grimt un nežēlīgi plaisāt, tad tur nekāds epoksīds to neapturēs.
Pow, tavā gadījumā noplēš flīzes, izlīdzina grīdu un uzlej epoksīdu.
izcenojumi ir 15-20 ls par kvadrātu+izlīdzinošais materiāls kautkādi 11ls par 10m2.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   **     **  ********   **         **    ** 
 **     **  ***   ***  **     **  **    **   ***   ** 
 **     **  **** ****  **     **  **    **   ****  ** 
 ********   ** *** **  ********   **    **   ** ** ** 
 **         **     **  **               **   **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727