UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

kombineetais uudens boileris
Autors: Kasis (62.63.150.---)
Datums: 02/10/2008 14:13

Sveiki visiem!
Ieprieksh jau bij teema bet diezgan pasen taapeec radies jautaajums:
Ir kombineetais udens boileris (120litri).Centraalapkure ar cirkulaacijas suukni.Jautaajiens- vai tad kad es kurinu (pagriezhu kraanu kas ieriikoc,lai boileris silst kurinot) man jaarauj aaraa boileris no elektriibas vai nee?Respektiivi vai ka es neizrauju jamo no sienas un shis apsilst man no kurinaashanas shim nekas nechakareejas? Ja es neizrauju un pagaidaam nekurinu 24h diennaktii,tad sisteemai atdziestot atkal shis saak silt no elektriibas un sildiit arii taalaak visu sisteemu?

Re: kombineetais uudens boileris
Autors: Juris_F (83.136.136.---)
Datums: 02/10/2008 14:57

Elektrība nav jārauj ārā, bet, ja nekurini, tad atkal vajadzētu kaut kā to apkures logu aizgriezt ciet, lai nesilda apkures sistēmu.

Autors: Kasis (62.63.150.---)
Datums: 02/10/2008 16:11

Nu skaidrz taa jau man arii likaas ka nav ko raustiit tur to kontaktu aaraa iekshaa,jaa to kraanu griezhu ciet ka nekurinu...
Taapat jau no boilera kaadu gabalu ir silta truba un tur tas zudums aiziet....

Autors: katlinieks (81.198.7.---)
Datums: 02/10/2008 20:20

Iemontē uz caurules termostatisko vārstu, krītoties apkures loka temperatūrai, pats aizvērsies, iekursi- atvērsies.

Autors: ? (78.84.188.---)
Datums: 04/10/2008 21:33

Kā tad var mainīties temperatūra tam vārstam, ja viņš ir aizvērts un nekas necirkulē? Vajag domāt, ko runā.

Autors: Juris_F (83.136.136.---)
Datums: 06/10/2008 09:52

Ja tas boileris ir ieslēgts atsevišķā lokā, kas būtu ļoti vēlams, lai gadījumā, ja vakag tikai to boileri uzsildīt vasarā no krāsns, vai atkal tikai kurināt apkuri, ja boileris kādu iemeslu dēļ noņemts, tad kāds 3 virzienu termovārsts būtu pašā laikā, lai arī no sākuma iet siltums apkurie, bet pēc tam tikai silda boileri.
Tā ka domā ko pats runā.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **   ******   **    **  ********        ** 
 ***   **  **    **   **  **      **           ** 
 ****  **  **          ****       **           ** 
 ** ** **  **           **        **           ** 
 **  ****  **           **        **     **    ** 
 **   ***  **    **     **        **     **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727