UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
ko darīt ar zīlītēm(tiem maziem smukiem putniņiem)?
Autors:
ints45
(81.198.206.---)
Datums: 19/10/2008 22:03
Biju nobraucis līdz jaunbūvei un atkājās sirdi stindzinošs skats! Zīlītes sakapājušas plēvi zem dakstiņiem. Laikam tur mušas salīdušas ziemot, maitas, un zīlītes tagad viņas cītīgi likvidē, pie viena metodiski caurumo plēvi pa visu jumtu! Jaunbūve pašlaik stāv bez logiem! Liekas, ka pret to cīnīties nav jēgas, jācer ka mušas tur beigsies ātrāk, pirms plēve būs pilnībā atsista no spārēm
Re: ko darīt ar zīlītēm(tiem maziem smukiem putniņiem)?
Autors:
Gatis lod
(195.13.166.---)
Datums: 20/10/2008 10:05
Salasi mušas un ieber purnu barotavā
Autors:
v_t
(78.84.44.---)
Datums: 20/10/2008 10:38
kas tā tāda par plēvi, ko zīlītes var sakapāt?
Autors:
a
(---.radioswh.lv)
Datums: 20/10/2008 10:52
Da sakapaat var visu...
Nezinu kas tas par putnu, bet man viens ir izlemis, ka zem veja kastes butu baigi kruta ierikot sev midzeni.Nu luuk, un celtniecibas darbu procesa ir pienjemts lemums nedaudz izsist sienas apmetuma caurumu, ka ari izpluinit aiz ta esosso siltinajumu.
Nezinu kas tas par putnu, bet man viens ir izlemis, ka zem veja kastes butu baigi kruta ierikot sev midzeni.Nu luuk, un celtniecibas darbu procesa ir pienjemts lemums nedaudz izsist sienas apmetuma caurumu, ka ari izpluinit aiz ta esosso siltinajumu.
Autors:
v_t
(78.84.44.---)
Datums: 20/10/2008 11:41
īstenībā, jautājuma būtība bija, vai ir uzlikta pareizā plēve. ja ir vēja plēve, tad to nemaz tik viegli nevar sadauzīt. ja kļūdas pēc ir uzlikta, par piemēru, tvaika plēve, tad labi vien, ka putni to sacaurumo.
Autors:
Rx
(91.188.39.---)
Datums: 20/10/2008 12:11
Piemēra pēc: Man siltumnīca ar EVA plēvi. Ja nebūtu putnu, nosacīti mūžiga..(8 gadi bez bojājumiem no novecošanas).Bet pie kores, putni skaldot mušas pārskaldīja arī tā ļoti izturīgo plēvi. Pārskalda visu!
Autors:
ivec
(---.dialup.triatel.lv)
Datums: 01/11/2008 22:55
Zīlītes ir aptrakušas, man jaunbūvē ielidoja un sacaurumoja akmens vati,ienkārši izknābā un paliek kaudze zemē, nekādu kukaiņu tur nebija.
IZEJA- nostiepu fasādes sietu, kur bija vaļā.
IZEJA- nostiepu fasādes sietu, kur bija vaļā.