UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Udens sildītājs
Autors: AnnaPanna (195.122.30.---)
Datums: 23/10/2008 08:43

Man vajag ūdens sildītāju, kurš sasilda 80 L< 15 vai 20 minūtēs vismaz līdz 80 grādiem. Mums tāds ir pagaidām, bet vajag jaunu, bet veikalos nevaru neko līdzīgu atrast, tikai boilerus, kas silda ūdeni nenormāli ilgi vai caurteces.
Vai var apvienot boileri ar caurteces? Piemēram: lietojam boilerī sasildīto ūdeni, kamēr beidzas un kā beidzas, automātiski ieslēdzas caurtecnieks un turpinās siltā ūdens padeve?

Re: Udens sildītājs
Autors: vgy7 (84.237.175.---)
Datums: 23/10/2008 14:18

80 grādi ir ļoti daudz, par elektrību nezinu, bet ar gāzi tik augstu temperatūru nodrošina tikai ACV industriālie ātrsildītāji, tiem ap 600 litri stundā sanāks.

vgy7

Re: Udens sildītājs
Autors: AnnaPanna (81.198.35.---)
Datums: 24/10/2008 15:51

Man interesē tieši ar elektrību sildāmais. Un cik ilgi bez apkopes un kaļķainā ūdenī pie kādām četrām ūdens maiņām dienā notur tagadējie sildītāji (boileri)? Dzirdēju, ka viņiem kautkāda apkope vajadzīga.
Mums stāv tāds zenker, Bet nekur tādu neredzu, arī neviens man nevar piedāvāt ko līdzīgu.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **         **     **  **     **  **     **        ** 
 **    **   **     **  **     **  **     **        ** 
 **    **   **     **  **     **  **     **        ** 
 **    **   *********  *********  **     **        ** 
 *********  **     **  **     **  **     **  **    ** 
       **   **     **  **     **  **     **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727