UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: praktizejosajiem
Autors: einārs (87.110.163.---)
Datums: 28/12/2008 17:24

spk;kapēc lai es skolotājiem taisītu pa puscenu? kurš tev teica,ka es nemaksāju nodokļus?

Autors: kantoris (84.237.135.---)
Datums: 28/12/2008 22:39

Auto 230ls (ieskaiti 100 kredītu, 30ls apkopes, 100 degviela)- tie kas strādā zinās, kad ar vienu auto nevar braukt mūžīgi un 100ls mēnesī takā būtu normāli iegādei.
Telefons+internets 30- 40ls Bez tā diemžēl nevarēsim iztikt.
-----------------------------
viss tas ir ok, ja runa ir par meistaru, kam rinda ir gadiem uz priekšu.....diez vai tādu būs vairāk kā katram ir pirksti uz vienas rokas.....man ir zināmi ļoti labi mūrnieki, ļoti labi reģipša licēji, kuri vairāk šodien stāv dīkstāvē, nekā strādā....problēma šodien nav atrast kādu, kas ir ar mieru strādāt par 500 ls/mēn ( uz sludinājumiem atsaucas ap 30-50 darba rūķu un ticiet bez lielām ambīcijām), bet problēma ir neuzgrābties uz kādu lempi, kas sacūkos tev visu darbu....un tā jau ir jūsu, celtnieki, lielā problēma, ka nav jums uzticība un kādu līgt strādāt vislabāk ir ar pazīstamu cilvēku rekomendācijām....bet visam pāri šodien ir problēma, ka valstī nav naudas un tie individuālie būvētāji, kas vēl ir spējīgi kaut ko pacelt, gan paši vairāk iesaistīsies, vai arī knauzerēsies līdz pēdējam....tā kā vienam otram dižceltniekam ir vērts padomāt par jaunā auto atdošanu atpakaļ līzingam un veikt vienreizēju nelielu investīciju lietotā tehnikā....

Autors: jurgis (212.93.100.---)
Datums: 29/12/2008 11:57

Atbildot par auto, ja tu vari nopirkt JAUNU auto par 100ls mēnesī, tad man prieks par tevi.
Ja runa iet par konkrētu darbu, ko meisters veic, tad protams, ja mūrnieks var tikai mūrēt un nekādus citus darbus negara, tad attiecīgi viņam šie iegūldijumi būs mazāki.
Protams šo lempju celtniecība uz doto brīdi vēl ir ļoti daudz, bet pēc manām domām pēc kāda laika viņiem notiks prāta apgaismošanās un vienkārši Atteiksies no šāda celtnieka statusa.
Ja Tu domāsi dzīvē uz priekšu un saņemto naudu (daļu) novirzīsi attīstibai, tad tu nonāksi pie šāda rezultāta, ko es rakstiju iepriekš par izdevumiem. Un es šeit neatbildu par viesiem celtniekiem, es atbildēju uz konkrēto jautājumu tikai un vienīgi par SEVI.
Vajdzētu pavērot, kad bij tekstā atzīmēts KATRU MĒNESI, tas nozīmē, diemžēl kad induviduālajam celtniekam vai meisteram pa gadu diemžēl neiznāk strādāt katru mēnesi, jo atras darbu par saprātīgu summu nav tik vienkārši.
Pagaidām pietiks........

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  ***   ***  **    **  **    **   **     ** 
 **     **  **** ****      **    **         **     ** 
 **     **  ** *** **     **     **   ****  **     ** 
 **     **  **     **    **      **    **   **     ** 
 **     **  **     **    **      **    **   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727