UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: apaksklajs starp silto gridu un laminatu
Autors: K. (---.anonymouse.org)
Datums: 03/06/2009 17:27

Man arī bija aktuāls šis jautājums pāris gadus atpakaļ. Kaut kad jau arī šinī forumā rakstīju, bet nu var jau vēlreiz :)
Parasti veikalos iesaka to, kas ir uz vietas un lielāko tiesu pārdevēji nezin vai neiedziļinās apstāklī. Visbiežāk piedāvāja korķi :) Foršs materiāls, bet ne jau ar grīdas apsildi.
Kaimiņš uzrāvās (pēc manām domām) uz tām zaļajām loksnēm, kas tolaik bija jaunums.
Jo!! tur rakstīts ka der siltajām grīdām, tikai citvalodu aprakstos un zīmējumos redzams, ka paredzēts kā siltumu aizturošs nevis labi izplatošs materiāls.
Neko nezinu par v_t pieminēto ProVentu.
Savukārt pēc neskaitāmu materiālu un laminātu ražotāju specifikāciju un ieteikumu lasīšanas pats paliku un izvēlējos filcu :))
Izklausās smieklīgi, ne? Nāk prātā uzreiz senie vaļinki.
Tomēr patiesībā materiāls ir plāns un ļooti blīvs, līdz ar to ļoti labi vada siltumu un ideāli slāpē skaņu.
Materiāls gan nebija lēts, bet tomēr lētāks par gumiju ko arī izmanto skaņu slāpēšanai.

Autors: Vienstāvs (---.anonymouse.org)
Datums: 03/06/2009 18:09

Nedomāju, ka filcis siltumu vada labāk par "tām zaļajām" (kokšķiedras?) loksnēm.
Kur filci pirki? Es savulaik (blīvējumam ap skursteni, izmērcējot mālā) Latvijas Ķīmijā, vidēji 5 mm biezs, cena (kilogramos) diezko lēta gan nešķita.

Autors: Varvara Zascjokina (84.237.158.---)
Datums: 03/06/2009 20:14

Halo celtnieki,
tikko ka sava maja ieliku laminatu kurs nak kopa ar iestradatu apaksklaju. laminats pats ir no sauriem delisiem (8-10 cm )ar faziti lidzigs ka parkets.apaksklajs lidzigs ka kokskiedru platne 3,5 mm biezuma. uz gridas izskatas vienkarsi super.
Laminats kopa ar apaksklaju ar siltumpretestibas koeficentu 0,10 ( max pielaujamais 0,15 ). ta ka ari seit viss Ok + fabrikas garantija 25 gadi. ta ka ar sudu kartonu nevar to pat salidzint. Par 136 m2 kopa ar savienojuma listem un tvaika izolacijas plevi samaksaju zem 1200 la + 0,8 ls/m2 darb - nekas tragisks.

Autors: bet (81.198.30.---)
Datums: 04/06/2009 21:00

bet kapec neviens neraksta ka vel plevi vajag klat uz betona?

Datums: 04/06/2009 21:12

to: bet
ne jau veikala pardevejs vai sis forums nosaka to, ka jaklaj laminats uz betona gridas. nebusu originals, tacu jalasa vienkarsi ir ieklasanas instrukcija no laminata razotaja.
mans licejs teica to pasu, ka parasti neliekot plevi uz betona gridas. tacu es buveju savu maju jau ilgaku laiku un censos visus darbus veikt pec tapareizi un 100% pec razotaja rakstiskajiem noradijumiem.

Datums: 04/06/2009 21:24

bet ta ir pareiza tehnologija ka uz SILTAJAM gridam pirmkart jaliek pleve un tikai tad kartonu jeb korki.

Datums: 04/06/2009 21:26

p.s.ieej GOOGLE tur daudz ko var uzzinat,jo te visi no savas pieredzes tikai runa,nevis no tehnologijas

Datums: 04/06/2009 21:36

es nezinu ko doma tu pats ar saviem jautajumiem , un tu vari darit pats ko tu gribi ar savu laminatu. tacu katram razotajam ir savi noteikumi un tehnologijas laminata ieklasana. nav divu vienadu lietu.

Datums: 04/06/2009 21:55

tehnologijas ir siltajam gridam ,kuras ir jaievero

Autors: K. (---.anonymouse.org)
Datums: 05/06/2009 12:56

Vienstāvs: es arī šaubījos, kamēr nedabūju paraudziņu. Par pirkšanas vietu gan jāiesprindzina atmiņa :\
Varvara: piekrītu. Arī man daļa silto grīdu telpās stāv tāds šaurais lamināts ar savu, rūpnieciski uzstrādāto skaņizolāciju. Tiesa neizskatās pēc kokosšķiedras, bet nemaina lietas būtību.
Tomēr tīri sajūtu (un tikai) līmenī liekas, ka grīda un telpas ir vēsākas.
bet: Tēmas jautājums jau itkā nebija par to vai jāklāj uz betona plēve. Es to pieņemu kā pašsaprotamu. Arī Varvarai taisnība - jāskatās ražotāja ieteikumi, kurus ne visi un ne līdz galam izlasa.

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  ********         **        **  **    ** 
 **    **  **     **        **        **   **  **  
    **     **     **        **        **     **    
   **      **     **  **    **  **    **     **    
   **      **     **  **    **  **    **     **    
   **      ********    ******    ******      **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727