UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Atsauksmes par būvfirmām :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Civilbūve un Aldis Fromanis
Autors: Krista (159.148.227.---)
Datums: 18/04/2005 15:11

Zinam -
jaa, maneja ir koka karkasa, Tu vinu esi redzejis?

visiem gudrishiem, kas te viedi muld "leti un labi nemedz but" gribu visai konkreti pateikt, ka

(1) ko vispar nozime "leti" un "labi"?! starp pirceju un pardeveju notiek vienosanas par konkretu darbu veiksanu par konkretu cenu. ja abas puses piekriit, tad vienosanas ir jaizpilda. ja pasutitajs grib ko vairak neka tame paredzets, tad piemaksa. tiesi ta bija musu gadijuma, bet celtnieks vienkarsi nespeja izpildit savus uznemtos pienakumus, un viskonkretak savas vainas del.

(2) nezin kapec dazi acimredzot iedomajas, ja reiz cel privato maju, tad cilveks velies izdot iespejami daudz naudas ... stulbums kaut kads. ja neesi bandits un savu naudu godigi nopelni, tad saprotams nevelies parmaksat, bet izteret savu godigi nopelnito naudu sapratigi. vai tas skiet nelogiski?!

(3) par "leetu" gala beigas manu maju nekadigi nenosauksi, lai ari mes daudz cinijamies ar arhitektu un ravejam lauka no projekta dazadus dargus risinajumus, atsakoties no visadam ekstram ... no otras puses, letak protams sanaks, neka perkot gatavu, un ta tam ari jabut pec logikas, ne?


vienu padomu gan varu dot - tagad, kad pieejami krediti, it ka nav nekadas problemas dot buvniekam, cik nu vins prasa, ceriba, ka vins naudu izmanto lai nopirktu letakus materialus sodien (jo rit tie bus dargaki) ... milie cilveki, neiekritiet uz sito, jo negodigi buvnieki ar jusu naudu baziis ciet caurumus citos savos objektos, bet ta ka acimredzami naudas plusmas menedzesana un darbu planosana nemedz but vinu stipra puse, pastav reala ierspeja, ka jusu nauda tiks notriekta citur un jusu objekta darbi tiks aptureti uz nenoteiktu laiku. pa to nenoteikto laiku pieaugs materialu izmaksas, ko buvnieks centisies no jums piedzit - un tad ej skaidro vinam, ka iedevi naudu siem materialiem pirms pusgada tiesi ar domu, lai velak nav jamaksa dargak. nauda jadod ka ar pipeti, un jaludz talka pieredzejusi neitrali cilveki, kas regulari noverte, cik reali naudas ir ieguldits objekta, pirms izsniegt nakoso maksajumu. so lietu protams nevar novest lidz ekstremam, jo pasiem iet un pirkt visus buvmaterialus bailes, ka celtnieks apkraps, ir nejedzigi - prasa daudz laika un celtniekiem ir piejamas labakas cenas ka vienkarsam cilvekam no ielas.

Re: Civilbūve un Aldis Fromanis
Autors: Zinam (62.84.24.---)
Datums: 21/04/2005 13:06

Krista,
Redzeejis neesmu, bet dzirdeejis gan. Bet ne Tev vienai probleemas ar Civilbuuvi, vienjiem tas ir tikai norma, ka kaveeshanaas ir vismaz 6 meeneshi. Jo nemaak Fromanis ar naudu darboties, panjem avansu, tad ar to aizlaapa caurumus citos objektos, liidz ar ko materiaalus sapirkt Tev navar, liidz ar ko arii terminji kaveeejas. Straadnieki vinjam bijushie cietumnieki, kam nevajag daudz maksaat, kas nakshnjo ofisaa utt.. Kaadu kvalitaati Tu gribi, ja straadniekiem netiek maksaatas algas???
Es Tev ieteiku tiesaaties. Bet es domaaju, ka shaa vai taa vinsh noies uz grunti, jo domaaju, ka arii pa materiaaliem , par kuriem Tu esi samaksaajusi, vinsh nav samaksaajis taalaak, taatad vinjam karaajas paraadi.
Objekti vinjam arii uz doto briidi taadi pashvaki. Taapeec arii njem no Tevis tik, cik tik var panjemt.

Re: Civilbūve un Aldis Fromanis
Autors: Krista (159.148.227.---)
Datums: 21/04/2005 16:41

Zin --

paldies par info, tiesi ta ari bija (to, ko vins dara ar musu avansu, mes gan par velu sapratam), ta ka sobrid jau musu attiecibas ar Aldi kartojam ar citam metodem.... Panemt gan vins no mums vairs jau kops gada sakuma neko nevar.

Nu kur tadi kretiini rodas, kapec nevaretu stradat un naudu pelniit godiigi :(

Re: Civilbūve un Aldis Fromanis
Autors: igo (212.70.174.---)
Datums: 22/04/2005 10:30

mani arī līdzīgs aktīvists piečakarēja Andrejs Dzerkals, paņēma avansu uzsāka daru un čau kakau 3000Ls vējā, aizgāju ar iesniegumu policijā (par krāpšanu), mētāja papīrus puss gadu un pēc tam veiksmīgi mani atšuva.

Re: Civilbūve un Aldis Fromanis
Autors: Zinam (62.84.24.---)
Datums: 22/04/2005 14:34

Starp citu Fromanis arī būvēja māju bijušajam mēram Bojāram Ādažos, nokavēja vairāk kā pusgadu, soda procenti bija uz 20 tkst. latu, tātad šim reāls zāģis, paņem nākošo kundi, savāc ātri avansu, lai var no iepriekšējiem sū... tikt ārā.
Pēc tam vēl kādu laiku braukāja uz Ādažiem brāķi labot uz sava rēķina. Nezinu nevienu objektu, kas būtu pabeigts termiņā un pienācīgā kvalitātē.
Diemžēl tā tas ir, tāpēc mani jau kādu laiku izbrīna fakts, kur viņš izvelk kārtējo upuri (klientu).

Re: Civilbūve un Aldis Fromanis
Autors: PPS (80.232.253.---)
Datums: 26/08/2005 04:08

Vajag olas pa vienai sāk griezt nost, nevis te drazoties, pirmoreiz profilaksei sadodt pa purnu, kaut kādi čigāni pa 50 ls atskaldīs..

Re: Civilbūve un Aldis Fromanis
Autors: gk. (81.198.50.---)
Datums: 08/09/2005 17:39

manuprāt visi kam ir astes pie Fromaņa var mierīgi viņam piedot jo...
ar SIA Civilbūve ir kirdik...
uzmanieties ka šis neuzcep vēl kādu firmeli!!!

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  ******    **    **  **     **   *******   **     ** 
 **    **   **   **   **     **  **     **  ***   *** 
 **         **  **    **     **  **         **** **** 
 **   ****  *****     *********  ********   ** *** ** 
 **    **   **  **    **     **  **     **  **     ** 
 **    **   **   **   **     **  **     **  **     ** 
  ******    **    **  **     **   *******   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727