UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Atsauksmes par būvfirmām :  Building.Lv Forums

Lūdzu atsauksmes par SIA "Vidzemes īpašumi"
Autors: zebra (---.oic.lv)
Datums: 24/03/2005 11:24

Lūdzu vai kādam ie kādas atsauksmes par celtniecības firmu SIA " Vidzemes īpašumi" .

Re: Lūdzu atsauksmes par SIA "Vidzemes īpašumi"
Autors: zebra (---.btv.lv)
Datums: 31/03/2005 17:48

Vai tiešām neviens neko par viņiem nezin??!!??!!

Autors: Riebīgā (62.84.13.---)
Datums: 05/04/2005 10:52

Zin gan, firmu vada Brutāna kungs, kurš pats no celtniecības saprot tik cik melns aiz naga. Esmu redzējusi viņu mājas Valmierā, nu es tādā negribētu dzīvot, negribu runāt par to, ka netiek ievērotas celtniecības tehnoloģijas, viss tiek taisīts uz bui-dui. Viena māja tur drīz pēc uzcelšans nosēdās tā, ka logi saplaisāja. Viņi taisa koka karkasa mājas, un tie nesošie karkasi turas uz dažām naglām, šajā firmā nezina ne kas ir skrūves, ne štūrīši, ne profili, kā izksatās, ka uz visu girb ietaupīt, lai tik lētāk sanāk, t.s.k. uz strādnieku algām. Tā vienai mājai Valmierā vispār bija tika zemi pamati, ka man liekas, ja uzlītu lietus, tas tiktu iekšā pa durvīm.
Tas tā aptuveni.

Autors: Zebra (---.oic.lv)
Datums: 05/04/2005 12:47

Bet kā tad tā? Kā tad viņi vēl strādā, ja jau tik slikti? Vai tie gadījumā nebija kautkādi apakšuzņēmēji? Varbūt Riebīgā var ieteikt kādas mājas mēs varētu aizbraukt paskatīties ? Un kā tad ar noteikumu, ka firma var nodarboties ar celtniecību tikai ja ir atbilstošie sertifikāti un atļaujas? Vai viņiem to nav ? Un par tiem zemajiem pamatiem, es arī par tādiem sapņoju, jo mums nepatīk tās šausmīgi augstās mājas, kas paceltas kā torņi. To it kā nepieļauj būvnormatīvi, it kā redz klimatiskie apstākļi neesot piemēroti. Nu neticu es tam, mums pašreizējai māja pamati arī ir zemi un ja labi visu izolē, nekāds tur ūdens iekšā nelīst.Un koka karkasa mājas vispār Latvijā nav labas.

Autors: Riebīgā (62.84.13.---)
Datums: 05/04/2005 17:28

Nu ko tad prasi, ja pati visu zini? Zini sertifikātu dabūt nav absolūti nekāda problēma, ja Tu to nezināji.
Un Vidzemes īpašumi ceļ tikai koka karkasa mājas.

Autors: zebra (---.oic.lv)
Datums: 07/04/2005 22:37

Mums gan ir cita informācija. Ceļ ne tikai karkasa mājs un to jau arī var redzēt mājas lapā. Starp citu kā JUms beidzās sadarbība ar viņiem ?

Autors: zebra (62.85.106.---)
Datums: 28/07/2005 04:35

Varbut tomer kāds var vēl ko pakomentēt kamēr vēl nav par vēlu ?

Autors: saulje (---.it.volvo.com)
Datums: 29/07/2005 16:47

zebra, tev tika dota atbilde, kas tev nepatika, vai tu gribēji slavasdziesmas dzirdēt? tad tā arī saki, bet vislabāk pajautā pašam SIA Vidzemes īpašumi. Kas sunim asti cels....
Apskaties viņu būvētās mājas un tad jau kaut ko secini pati!

Autors: privati (---.apollo.lv)
Datums: 12/10/2005 00:46

Par viņiem kā celtniekiem vispār nevar būt labas atsauksmes. Kā jau iepriekšējie atzīmēja - pats neko nejēdz un tehnoloģijas nezina. Strādnieki, ja tā viņus vispār var nosaukt, pat pamatus nevar ieliet taisnā leņķi un civilizēti veikt salaidumus koka karkasos un citās konstrukcijās. Attieksme- gribu strādāju, gribu nē, jo līgums jau neesot nekāds dokuments. Termiņus kavē fantastiski., utt....

Autors: zebra (62.85.106.---)
Datums: 12/03/2006 04:59

Nu jau es to diemžēl zinu.....

Autors: Leipzig (81.198.32.---)
Datums: 06/05/2006 15:48

Ko nozīmē tas "nu jau es to diemžēl zinu..."? Sanāca pie viņiem pasūtīt būvniecību?

Autors: pieredze (87.110.66.---)
Datums: 18/03/2007 21:29

Mūsu pieredze bija gaužām bēdīga,pirms slēdzat līgumu, iedodiet to savam juristam,jo šai firmai līgums ir uzrakstīts, tā lai ne pie kādiem apstākļiem Jūs nepanāktu savu taisnību. Mums sliktās kvalitātes dēļ nācās piesaistīt būvinspekciju,sastādīt aktus, visi termiņi bija daudzkārt nokavēti, daļa nepilnību tika izlabotas, daļa palika.No mājas atteicāmies, neskatoties uz to ,ka bija veikta pirmā iemaksa. Tajā brīdī nezinājām vai naudu dabūsim atpakaļ, jo bijām ielikuši logus un durvis, garažas vārtus un u.c. par saviem līdzekļiem. Naudu beigās atdabūjām,pieliekot ne mazums detektīva cienīgu pūļu.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **    **  ********   **    **  **     ** 
 **     **  *****     **     **  ** ** **  ** *** ** 
  **   **   **  **    **     **  **  ****  **     ** 
   ** **    **   **   **     **  **   ***  **     ** 
    ***     **    **  ********   **    **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727