UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Montāžnieks D
Autors: Koļa (81.198.46.---)
Datums: 30/06/2005 06:49

Kādas atsauksmes par viņu ražotajiem plastmasas logiem un kvalitāti?

Re: Montāžnieks D
Autors: Karlis (159.148.204.---)
Datums: 01/07/2005 18:01

Esmu apmierināts, stāv gan dzīvoklī, gan dažos objektos.... BET var jau arī pie viņiem nopirkt galīgu ģošaku un pēc tam sūkstīties par problēmām.... :?

Autors: casus (---.fktk.lv)
Datums: 01/07/2005 20:59

Par kavalitāti ilgtermiņā grūti spriest, jo vienkāršus plastmastniekus ieliku pirms gada. Šobrīd stāv un virinās ļoti labi..:) Labs serviss....4 veči atbrauca...ātri salika...gružus savāca...tā kā bez liekām problēmām.

Autors: andrejs (83.136.139.---)
Datums: 06/07/2005 06:10

Nu nezinu cik esmu saskaaries ar shiis firmas darbiem Tukuma pilseetaa briinos, ka vispar kaads pie veelas lai vini paši arī uzstāda, jo montāža ir briesmīga. Silikona
aizsmeereejumi paarsniedz pat 3 cm, bet putas pat vairaak kaa 10 cm. Shausmas un ir loti zeel tos cilveekus, kam taadaa veidaa uzstaadiiti logi!

Autors: karlo (---.lv)
Datums: 12/07/2005 21:00

A ka savadaak tigu notureet ?
Kaa tikai dempingojot,
liidz ar to ariii visas no taa izrietoshaas sekas .............................

Pashi tirgu sacakareeja - velaak dabuus arii notureet, savaadaak ar taam izmaksaam buus cauri. :)
Gribaas redzeet talaaku gaitu shim veiksmiigajam uznemumam.

P.s. vienu reizi snaaca paveerot Riigas centraa MD montaazas kvalitaati - nekas iipashs tur nebija - logi bija par lielu nomeeriiti , iekshaa jau dabuuja
tachu ar putaam darbojaas ka ar ugunsdzehamo aparaatu
pats galvainais - taas arii palika redzamas peec apdares veikshanas!!!

Autors: piraanija (159.148.59.---)
Datums: 19/12/2005 21:45

nu nez - man aati un ljoti atri uzstaadiija... ja ir kautkur putas par daudz var pats nonjemt, jo vienam tas ir par daudz citam par maz...

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.