UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Atsauksmes par būvfirmām :  Building.Lv Forums

Jānis Bozdorfs un Imants
Autors: neapmierinātā (81.198.234.---)
Datums: 29/08/2005 19:15

Mums viņus ieteica vannas istabas remontam kā labus celtniekus. Diemžēl nācās ĻOTI vilties:(
Tik nekārtīgus celtniekus vēl nav nācies redzēt. Neskatoties uz to, ka viņiem visu laiku tika teikts KAS un TIEŠI KĀ jādara (jo ātri bija skaidrs, ka viņi paši vairāk kā jaukt betonu nemāk), viņi vienalga visu darīja ķep - ļep pa savam. Rezultātā visas sienas flīzes ir nosmērētas ar šuvotāju, flīzes saliktas nelīmeniski, briesmīgi sasmērēts silikons gar poda malu un, kas pats labākais - jau 2.!! reizi zem reģipša konstrukcijas tek dušas krāns un nopludina apakšējo stāvu. 1. reizi tecēja kad viņi vēl strādāja - paši it kā sataisīja (abas caurules nemaz nav piestiprinātas pie cienas).
Pašreiz viņiem palicis nobeigt durvis, bet veselu nedēlu no viņiem nav ne vēsts - pat nepazvana, kautr solījās būt pirmdien. Savas mantas arī izmētājuši kur pagadās.
Viņi bez sirdsapziņas pārmetumiem izložņāja visas mūsu atvilknes un ņēma sev nepieciešamos darbarīkus un instrumentus neuzskatot vispār par vajadzīgu pajautāt vai drīkst!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEVIENAM NEKAD neiesaku ņemt JĀNI BOZDORFU un IMANTU!!!!! Dabūsiet tikai klapatas.
P.S. Viņu cenas ar nav no zemākajām!!!!!!!!!!!!!

Re: Jānis Bozdorfs un Imants
Autors: erny (---.deac.net)
Datums: 30/08/2005 05:42

ja godiigi tad no pieredzes reti kursh jebkuraa darbaa dara visu godpraatiigi un kvalitatiivi. visi uzskata sevi par baigiem speciem bet no audziem tik ciks vien sanaak. no attieksmes vien daudz kas ir redzams bet biezhi vien par veelu.
vismaz prieksh sevis esmu izleemis ka lielaako dalu darbu dariishu pats kur nevareeshu pats tur kopiigi ar meistaru bet regulaari to kontroleejot un maksaajot tikai par kvalitaati - ieprieksh to atrunaajot.

Re: Jānis Bozdorfs un Imants
Autors: neapmierinātā (81.198.151.---)
Datums: 31/08/2005 02:10

Laikam tā jau ir - jāstāv klāt, jāskatās uz nagiem un vēl jāapgūst nepieciešamās zināšanas (vismaz minimums) celtniecības jomā, jo bieži vīrieši iedomājas - ja jau sieviete pasūta, tad jau tāpat neko nesapratīs:( Man vismaz tā sākumā likās arī ar Jāni un Imantu, kamēr pasaucu palīgā vīrieti, kas varētu sekot viņu darbam, bet izrādījās, ka viņi jau no dabas ir dunduki..

Re: Jānis Bozdorfs un Imants
Autors: Intresents (---.spektrs.lv)
Datums: 31/08/2005 02:51

Ja gribat dabūt labu meistaru paprasiet, lai viņš iedod atsauksmes par citiem objektiem un aizbrauciet uz tiem apskataties - tur jūs arī redzēsiet viņu kvalitāti(pirms braukšanas uz objektu gan var uzprasīt pāris viltīgu jautājumu par objektu - lai konstatētu līdzdalību objektā)

P.S Neviens ļoti augstas klases meistars parasti neņem mazus apjomus - Jo vienmēr augstas klases meistariem ir daudz paziņas un objektu viņiem ir pilns (protams ja viņš ir labs meistars) Par labiem meistariem īpaši universāliem nevar kļūt uzreiz tā ir gadiem krāta pieredze(un augstas klases instrumenti, jo tie maksā dārgi un vienā reizē visus nevar nopirkt) un reizē arī klienti un paziņas.

Re: Jānis Bozdorfs un Imants
Autors: iXS (80.232.253.---)
Datums: 01/09/2005 07:32

Tagad jau halturšciku dzērāju navalam, atceros gadus vienpadsmit atpakaļ man vanasistabu standarta mājā taisīja tāds Jānis, kas bija piepelnījies ģimenei Vācijā celtniecības darbos un apguvis jaunās tehnoloģijas, paņēma par darbu 600 Ls pārējos šā ieteiktos materiālus pirku pats. Viņam pat zinātniska pieeja bija jebkuram mezglam izveidojusies, jo bija RTU būvniekus beidzis, maģistrs, bet strādāja ar rokām. Vannaistabas risinājums ir godam - nekas izņemot pārķaļķējušos maisītājus nav bijis jāmaina. Tagad var tik pasapņot kāpēc visi normāli celtnieki vairs nav LV, bet īrijā, UK..



Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **    **  **     **   *******   ******** 
 **   **    **  **    **   **   **     **     **    
 **  **      ****      ** **    **     **     **    
 *****        **        ***      ********     **    
 **  **       **       ** **           **     **    
 **   **      **      **   **   **     **     **    
 **    **     **     **     **   *******      **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727