UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
SD - Stone Development
Autors:
Maxis
(81.198.233.---)
Datums: 09/04/2006 04:46
Sveiki. Gribētos zināt kādas atsauksmes par šīm koka karkasu mājām. Projekti un cenas man liekas ļoti pievilcīgi. Kā ir ar kvalitāti, garantiju pildīšanu, un cik tās mājas ir ilgspēlējošas? Te vairāk info. ------> [www.sd.lv]
Paldies.
Paldies.
Re: SD - Stone Development
Autors:
td
(87.110.76.---)
Datums: 09/04/2006 14:15
Mājas plānojuma mīnusi:
-neliekas pārliecinoši ka 6,0 m2 var iebāzt granulu katlu ar visu bunkuru un bez akrobātiskiem trikiem to ekspluatēt;
- zeme, no kuras ir aizņemta plāna ideja, liekas ar maigāku klimatu, pie mums telpā bez vējtvera diez vai var sēdēt pie kinozāles ekrāna, 9 menešus gādā riskējot ar dūrēju mugurā un sprandas stīvumu.
-garažas 29 m2 grūti novietot pat tikai auto, katrā kārtīgā saimniecībā ir zālespļāvējs, ķerra, velosipēdi, skūteri un visāda cita tehnika,bez tam kaut kur ir jānovieto arī kurināmā rezerve, tātad viennozīmīgi auto ir uz ielas...
Būvniecības kvalitāte ir liela loterija,"meistariem" pohas var būt jebkurā dienā,iespēja kaut ko neiebūvēt vai iztaisīt šķībi ir ļoti liela visur...
-neliekas pārliecinoši ka 6,0 m2 var iebāzt granulu katlu ar visu bunkuru un bez akrobātiskiem trikiem to ekspluatēt;
- zeme, no kuras ir aizņemta plāna ideja, liekas ar maigāku klimatu, pie mums telpā bez vējtvera diez vai var sēdēt pie kinozāles ekrāna, 9 menešus gādā riskējot ar dūrēju mugurā un sprandas stīvumu.
-garažas 29 m2 grūti novietot pat tikai auto, katrā kārtīgā saimniecībā ir zālespļāvējs, ķerra, velosipēdi, skūteri un visāda cita tehnika,bez tam kaut kur ir jānovieto arī kurināmā rezerve, tātad viennozīmīgi auto ir uz ielas...
Būvniecības kvalitāte ir liela loterija,"meistariem" pohas var būt jebkurā dienā,iespēja kaut ko neiebūvēt vai iztaisīt šķībi ir ļoti liela visur...
Autors:
Maxis
(81.198.233.---)
Datums: 09/04/2006 18:59
2td. Par vējtveri ir o.k., bet garaža ir ļoti liela un katlu telpa dabā arī ir pietiekoši liela lai tajā normāli kurinātu ar granulām. Bet par to loteriju, ta visa dzīve ir loterija. :)
Autors:
Gvido polis
(80.232.212.---)
Datums: 30/08/2006 16:05
Redzat SD māju būvnieciba ir macitaju partijas Lujana un co biznes , maju ir problemas apdrosinat ,jotai nav ierikota zibensaizsardziba , tās koka konstrukcijas nav apstradaatas un ir ugunsbistamas , vasara cem jumta savairosies mussu massas. nav piepludes ventilacija , uzticibu neiedvess pamati,tie gan skaitaas nedaudz siltinaati ,bet ir loti sekli . Ja kads perk so maaju ,vajag noskaidrot par komunikaacijaam un celiem ,kam taas pieder , var gadities ka ka tos vajadzees atpirkt no kaadas tresaas personas . Buvniecibas kvalitaatei videejs liimenis . Cenas toties krutas .
Autors:
ainis
(80.232.212.---)
Datums: 30/08/2006 16:11
Tā ir p[atiesiba , stipri videjas majeles
Autors:
adrija
(87.110.1.---)
Datums: 01/09/2006 03:32
Ja Jūs esat nodomājuši būvēt māju vai kādam pasūtīt to, tad Jums 1000 kārtīgi atmaksāsies pašiem jau laikus savākt informāciju izstādēs "Māja", kura notiek katru gadu,paņemt bukletus, izvērtēt firmas savā starpā, palasīt šo'to internetā, bet arī tad vēl- DOMĀT LĪDZI!!!!!Jo plikas reklāmas ir pa pilnam.
Es no profānes tādā veidā esmu kļuvusi par ekspertu, par ko pašai prieks.Vēlreiz! Domājiet līdzi, jo tas atmaksāsies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apčakarēt gribētāju ir vairāk nekā spējat iedomāties.
Es no profānes tādā veidā esmu kļuvusi par ekspertu, par ko pašai prieks.Vēlreiz! Domājiet līdzi, jo tas atmaksāsies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apčakarēt gribētāju ir vairāk nekā spējat iedomāties.