UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Atsauksmes par būvfirmām :  Building.Lv Forums

Būvuzraugs - ''par'' un ''pret''
Autors: JP (80.232.195.---)
Datums: 24/05/2006 21:31

Vai tiešām ir jēga ņemt būvuzraugu, kādam reāli kaut ko būvuzraugs ir devis, jo aizdoma tāda ka būvuzraugs var atklāt defektu, aizrādīt firmai, viņi izmaksās būvuzraugam prēmiju par mutes turēšanu un tad man no tā būvuzrauga jēgas nekādas.
Kāda Jums bijusi saskarsme?

Re: Būvuzraugs - ''par'' un ''pret''
Autors: xxx (195.122.28.---)
Datums: 24/05/2006 22:14

Man diemzhel tad nebija, bet ko loti gauzhi nozheeloju :(
Patiesiibaa ja buuvuzraugs neatrod buvniecibas laika nevienu neprecicitati tad kautkas nav kartiba un panem citu ar kuru kopa aizbrauc un ari aizved lai celtnieks netiek klat. Neticu ka Latvija privati buvejot celtnieki visu izdara 100% pareizi un izmanto tiesi tos materialus kuri ierakstiti tame. Dzive celtnieks ja grib var apchakaret gandriz vai uz katru poziciju.
Man piemeram kretini apkures uzstaditaji uzrakstija tāmē "Termolux" radiatori un iekavas "Vācija", bet izrādas tos razho Turcijā, par ko es parliecinajos atradot tami pazinam kas nodarbojas ar so visu.
Vot taa luuk!

Re: Būvuzraugs - ''par'' un ''pret''
Autors: ddfr (194.19.227.---)
Datums: 26/07/2006 18:20

Protams vajag būvuzraugu. Patiesībā atmaksājas arī ņemt atsevišķus speciālistus, kā uzraugus atsevišķām daļām, piemēram pasūta santehnikas un apkures darbu uzraugu no konkurējošas kompānijas. Rēķinies ka tas it kā sadārdzina darbus par ~5-10% bet no otras puses:
Līgums ar uzraugu par to ka viņš garantē pieņemto darbu kvalitāti un pats veic remontu vai regresa kārtībā pieprasa tos darīt izpildītājam.
Līgums ar izpildītāju, ka visus darbus, izmaiņas, problēmas saskaņot vispirms ar būvuzraugu un tad tikai ar pasūtītāju.
Tad ir divi kas viens otram skatās uz pirkstiem jo abi finansiāli atbildīgi.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  ******   **     **  ********  ********  **     ** 
 **    **  ***   ***  **        **    **  **     ** 
 **        **** ****  **            **    **     ** 
 **        ** *** **  ******       **     **     ** 
 **        **     **  **          **       **   **  
 **    **  **     **  **          **        ** **   

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727