UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Atsauksmes par būvfirmām :
Building.Lv Forums
sia Pīlēns Tims
Autors:
Tims
(---.110.211.home.M1.4.lan.mits.lv)
Datums: 22/06/2006 18:07
Gribetu dzirdet atsuksmes....????
esmu šis kompanijas ipašnieks gribu dzirdet ko tauta doma par mums?
kadas atsauksmes? kas patik ,kas nepatik musos.?
ka pietrukst?
Vai pazistat tadu firmu ka -Pīlēns Tims
Vienkarši gribu dzirdet objektivu vertejumu.
ar cienu,Tims
esmu šis kompanijas ipašnieks gribu dzirdet ko tauta doma par mums?
kadas atsauksmes? kas patik ,kas nepatik musos.?
ka pietrukst?
Vai pazistat tadu firmu ka -Pīlēns Tims
Vienkarši gribu dzirdet objektivu vertejumu.
ar cienu,Tims
Re: sia Pīlēns Tims
Autors:
Klients
(159.148.204.---)
Datums: 22/06/2006 22:46
Pagaidām īpaša pieredze ar celtn. firmām nav , bet toties ir padomā sākt celt māju tuvākā laikā , tāpēc jautājums cien. Timam, vai piedāvājat celt arī privātmājas?
Ja jā, un esat ieinteresēti , labprāt pārrunātu ar Jums sadarbības iespējas. Mans meils: k750@#$%&inbox.lv .
Priecīgi nolīgot!
Ja jā, un esat ieinteresēti , labprāt pārrunātu ar Jums sadarbības iespējas. Mans meils: k750@#$%&inbox.lv .
Priecīgi nolīgot!
Autors:
Tims
Datums: 23/06/2006 06:26
Mes vienmer par sadarbibu, bus paties prieks palidzet.
www.pilenstims.lv
mob.6411896
tims@#$%&pilenstims.lv
www.pilenstims.lv
mob.6411896
tims@#$%&pilenstims.lv
Autors:
Ep
(80.232.220.---)
Datums: 23/06/2006 14:07
...kas sunim asti cels, ja ne pats...šeit var sarakstīt jeb ko- vai tāpēc klapēsi savu kantori ciet?-
Priecīgus Līgo!
Priecīgus Līgo!
Autors:
xxx
(81.198.71.---)
Datums: 28/06/2006 03:51
Atklāti sakot ja Latvijā celtnieku pašabziņas līmenis celtos tad jūsu mājas vērtībai pieliekat nullīti klāt.Piekrītu labākie ir Īrijā,bet vislabākie ir šeit Latvijā kas prasa Īrijas minimumu (5 ls/stundā).....par ko tu esi labāks par mani?
Autors:
Tims
Datums: 28/06/2006 04:05
Es nesaku ka esmu labaks par kadu.
Ka ari zinu drošas zinas ari no irijas.... ir cilveki kas strada godpratigi ,bet ta samaksa nav tik milziga... 700-800ls
teiksu musejie latvija pelna no300-1000ls ,
Bet ir tadi kurus latvija met no darba ara par nekvalitativu darbu....un šie irija ir meistari...
pie mums vinus dzen ar mietu, atur baltais negers par 700-1000ls menesi...
tur iri pa tadu naudu nestrada,,,, atlauj baltajiem negeriem rubit....
a iriem labi agrak pasiem jastrada ,tagat savac tik iecelotajus un pasi prieksnieki...a musu mulkisi...strada....
Bet mums tepat latvija labi maksa, un darba gana.!!!
ar cienu ,Tims
www.pilenstims.lv
Ka ari zinu drošas zinas ari no irijas.... ir cilveki kas strada godpratigi ,bet ta samaksa nav tik milziga... 700-800ls
teiksu musejie latvija pelna no300-1000ls ,
Bet ir tadi kurus latvija met no darba ara par nekvalitativu darbu....un šie irija ir meistari...
pie mums vinus dzen ar mietu, atur baltais negers par 700-1000ls menesi...
tur iri pa tadu naudu nestrada,,,, atlauj baltajiem negeriem rubit....
a iriem labi agrak pasiem jastrada ,tagat savac tik iecelotajus un pasi prieksnieki...a musu mulkisi...strada....
Bet mums tepat latvija labi maksa, un darba gana.!!!
ar cienu ,Tims
www.pilenstims.lv
Autors:
a
(87.226.11.---)
Datums: 28/06/2006 08:17
cien. Piilen...
saprotu ka pasreklaama ir laba lieta, un ka esat atradis jaunu vietu, kur katra teikuma galaa kabinaat savu www un talrunja nr.
nu kad jau tad jau...
arii es biju to skaitaa, kuri pie Jums pavasarii intereseejaas par buuvnieciibu, tacu , kaa jau pats pareizi atziimeejaat, Juuusu cenas bija +30% lielaakas kaa citiem.
Tamdeelj arii Juusu piedavajumu tuvaak neizveerteeju.
Un varbuut labi, jo, tagad - vasaraa, kad peec buutiibas normaaliem celtniekiem buutu jaabuut apkrautiem ar darbiem liidz aciim, manupraat , tiem neatliktu laika cauraam dienaam catot pa diskusiju forumiem.
ps.taas ir tikai manas domas - pienjemiet to kaa viedokli par Juusu veelmi attieciibaa uz komentaariem Juusu firmas saistiibaa.
saprotu ka pasreklaama ir laba lieta, un ka esat atradis jaunu vietu, kur katra teikuma galaa kabinaat savu www un talrunja nr.
nu kad jau tad jau...
arii es biju to skaitaa, kuri pie Jums pavasarii intereseejaas par buuvnieciibu, tacu , kaa jau pats pareizi atziimeejaat, Juuusu cenas bija +30% lielaakas kaa citiem.
Tamdeelj arii Juusu piedavajumu tuvaak neizveerteeju.
Un varbuut labi, jo, tagad - vasaraa, kad peec buutiibas normaaliem celtniekiem buutu jaabuut apkrautiem ar darbiem liidz aciim, manupraat , tiem neatliktu laika cauraam dienaam catot pa diskusiju forumiem.
ps.taas ir tikai manas domas - pienjemiet to kaa viedokli par Juusu veelmi attieciibaa uz komentaariem Juusu firmas saistiibaa.
Autors:
Tims
Datums: 28/06/2006 14:19
Man prieks ka jus esat izvelejušies savus buvniekus...un lai jums veicas....
Diemzel nebij rakstits jusu vards...
Zinu ka vairaki klienti....mekleja ilgi un vairakkart....-kas neko labu neliecina,
Man jau par laimi nav jaatskaitas -jums
foruma es necatoju...ja ieverosiet kad tiek rakstits...(no rita,un vakara)
Darba mums ir gana,un ziniet bus vel.un man nav jakaunas par saviem komentariem,un par savu firmas nosaukumu...tadeļ ari ta parakstos.
unšada veida reklama -ziniet nav slikta....visi zin kas raksta.
ar cienu,Tims
www.pilenstims.lv
mob6411896
Diemzel nebij rakstits jusu vards...
Zinu ka vairaki klienti....mekleja ilgi un vairakkart....-kas neko labu neliecina,
Man jau par laimi nav jaatskaitas -jums
foruma es necatoju...ja ieverosiet kad tiek rakstits...(no rita,un vakara)
Darba mums ir gana,un ziniet bus vel.un man nav jakaunas par saviem komentariem,un par savu firmas nosaukumu...tadeļ ari ta parakstos.
unšada veida reklama -ziniet nav slikta....visi zin kas raksta.
ar cienu,Tims
www.pilenstims.lv
mob6411896
Autors:
sw
(81.198.222.---)
Datums: 29/06/2006 16:10
nu nu , ja kads sajos laikos saka, ka nav darba. mulkibas - darba ir nenormali daudz, tacu , jau apmeram pusgadu esmu atteicies no buuvnieciibas, pietiek. Ar to nervu slodzi - deel kretiniem darbiniekiem, kas japarcies buvnieciba venvar nodzivot sakarigu dziivi. Un ja godigi - nemaz jau taa pelna nav tik fantastiska. Parprofilejos no buvniecibas uz lietotas buvtehnikas pardosanu un ievessanu no vacijas. Ja Pileneam timam interese sastatnes, tad dod zinu.
Autors:
Vejmars
(81.198.195.---)
Datums: 01/07/2006 05:45
Gribetos jautat Timam Ko tiesi nozime kvalitate kad visas pielaujamas normas ir sen aizmirstas )) Un kad firma ir dzila pakaļa tad sak celtniekiem čakaret mozgas par katru milimetru un tipa nepaspeja laika )Tapeic jau arij visi brauc projam ka visadi mudaki un prarabi nemaksa celtniekiem bet čakare pratu
Autors:
...
(81.198.129.---)
Datums: 02/07/2006 20:28
Pīlēn Tim, kāds ir iemesls tekstā ievietot tādu skaitu daudzpunktu? Var tak arī konkrēti teikumu noformulēt. Vai nevar? Kā Jūs ar klientiem runājat - arī ar daudzpunktiem? :)
Ezītis Lohs
Ezītis Lohs
Autors:
Sivēns Nif-Nafs
(80.232.195.---)
Datums: 04/08/2006 22:53
A kāds ir cēlis pie Pīlēna vai nav?