UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Atsauksmes par būvfirmām :
Building.Lv Forums
www.INTEX.lv
Autors:
sinty
(87.192.28.---)
Datums: 12/07/2006 22:28
vai kaads var ko pateikt par sho firmu???
paldies
paldies
Re: www.INTEX.lv
Autors:
jomajo
(---.116.139.home.P1.3.lan.mits.lv)
Datums: 21/07/2006 06:25
vai tieshaam nevienam nav bijusi dariishana ar intex?! mani trakoti interesee kaadi ir vinju darba rezultaati, kaa buuvee, kaada kvalitaate?!
Autors:
Gita1501
(217.199.122.---)
Datums: 28/07/2006 03:18
Parakstīju ar viņiem līgumu, bet nupat sāk mākt šaubas, vai nebūšu iegrābusies. Tāda sajūta, ka kaut kas nav kārtībā.
Autors:
xxx
(195.122.28.---)
Datums: 28/07/2006 16:30
To Gita.
Galvenais ir nedot naudu avansaa. Lai izdara konkretu darbu, ja ar kvalitati viss kartiba paraksti pien/nod aktu un samaksa.
Savukart ja gribi but parliecinata par kvalitati, nezelo naudu, atrodi buvuzraugu un lieta darita (tiesa seit bija vesels forums par to ka ari buvuzraugam nevar uzticeties). Tikai megini tos celtniekus nelaist vinam klat.
Starpcitu bija seit topiks par so te visu.
Vienigais pret ko nevaru but drosa ir tas ka celtnieki nozud no objekta ar visiem materiliem.
Galvenais ir nedot naudu avansaa. Lai izdara konkretu darbu, ja ar kvalitati viss kartiba paraksti pien/nod aktu un samaksa.
Savukart ja gribi but parliecinata par kvalitati, nezelo naudu, atrodi buvuzraugu un lieta darita (tiesa seit bija vesels forums par to ka ari buvuzraugam nevar uzticeties). Tikai megini tos celtniekus nelaist vinam klat.
Starpcitu bija seit topiks par so te visu.
Vienigais pret ko nevaru but drosa ir tas ka celtnieki nozud no objekta ar visiem materiliem.
Autors:
jurisdr
(159.148.39.---)
Datums: 29/08/2006 20:38
nu es nezinu kā jums tur ir bijis ar Intex vai arī būs, bet es no viņiem nopirku mājas karkasu un tas tika uzlikts tā kā tika runāts un neko nekavēja. pilnīgi pret viņiem nav nekādu pretenziju. visu izdarīja laikā kā runāts. a tas ka avanss, tas jau man liekas ir pilnīgi normāli, jo kurš gan kaut ko darīs ja tajā nebūs finansiāls labums.
Autors:
Marija
(194.14.75.---)
Datums: 30/08/2006 23:21
Postroili mne nastojascij dvorec pomogli so vsem oformleniem, podskazali gde mozno sekonomitj, ocenj dovolna rabotoj i otnosheniem k klientam!
Autors:
TIkai pajautāju
(---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 10/10/2006 20:19
Vai tik INTEX nav identisks produkts ar MPA SEPmāja? Projektu bildes identiskas, tehnoloģiskie procesi arī. Viss jau buutu OK, bet vai tik tie kantori nav interesantaa veidā saistīti??
Autors:
Awerty
(---.87.livas.lv)
Datums: 11/10/2006 05:50
Bieži ir situācja kad firmai dažādos objektos cita slava. Bieži tas atkarīgs no konkrēta būvdarbu vadītāja. Neviens jau nav perfekts tādēļ vajadzetu konkrētāk minēt brigādi vai brigadieri. No pieredzes varu teikt ka esmu ieberzies arī ar meistariem un brigādem ko iesaka kolēģis.