UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Atsauksmes par būvfirmām :
Building.Lv Forums
nu ja ,tas ir aktuali.
Autors:
Tims
(---.110.211.home.M1.4.lan.mits.lv)
Datums: 24/08/2006 02:15
es varetu katru dienu izlikt telefonus, kur sudzas klienti kas ir apkrapti,
negodiga celtnieku riciba.
un man nepietiek meistaru visiem palidzet un labot cita halturu .
biezak vajag rakstit par šim lietam.
un vel kas pa minusu cilveki strada bez liguma, tatad celtnieks var apkrapt klientus,un klienti var apkrapt celtniekus.
gribetos uztaisit tadu ka sarakstu negodigie klienti un negodigie celtnieki, a un vel negodigie darba deveji.
negodiga celtnieku riciba.
un man nepietiek meistaru visiem palidzet un labot cita halturu .
biezak vajag rakstit par šim lietam.
un vel kas pa minusu cilveki strada bez liguma, tatad celtnieks var apkrapt klientus,un klienti var apkrapt celtniekus.
gribetos uztaisit tadu ka sarakstu negodigie klienti un negodigie celtnieki, a un vel negodigie darba deveji.
Re: nu ja ,tas ir aktuali.
Autors:
Klienc
(---.latnet.lv)
Datums: 24/08/2006 05:49
Cepuri nost, ja Jūs tiešām esat godprātīgi celtnieki un firma, un pēc kuru darba nav kauns vienam otram acīs paskatīties! Man pašam pašlaik ir situācija, kad acīmredzot būs jāmeklē, kas pabeidz dzīvokļa remontu! Par to sarakstu - TĀ IR ĻOTI LABA IDEJA !!! Varbūt tas jārisina ar Building.lv administratoru, lai dot virtuālo telpu, kur šādu sarakstu sākt publicēt?! Lai portālā tas ir uzskatāms un viegli pieejams!
Autors:
Klienc
(---.latnet.lv)
Datums: 24/08/2006 17:22
Nu jā, jaikam sarakstu izveidot gluži neizdosies, jo tas nav saskaņā ar likumu, BET FORUMĀ MĒS ŠOS NELIEŠUS VARAM PIEMINĒT, KAMĒR KATRS JAU NO GALVAS ZINĀS, KURŠ IR BLĒDIS !!!
Autors:
Jezus
(80.232.195.---)
Datums: 29/08/2006 21:44
Nu kurš metīs pirmais akmeni?
Autors:
Klienc
(---.latnet.lv)
Datums: 30/08/2006 07:16
Patiesībā akmeņi jau sen ir sākti mest! Jāatskatās tik forumā un atradīsi daudz vārdu un firmu, kurus neiesaka ļaudis, kam bijusi darīšana ar tādiem. Ja būs laiks, mēģināšu šo info apkopot un ieraxtīt vienā topikā !