UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Atsauksmes par būvfirmām :  Building.Lv Forums

murgaini bet fakts
Autors: Andis27ana (---.teliamtc.lv)
Datums: 25/08/2006 23:13

Murgains stāsts bet fakts. Pats it kā saprotu kas ir remontdarbi utt, bet celtnieks jau nu neesmu, bet man te paziņas tie gan dod virsū, visi kā viens ir profesionāļi visās jomās buvniecībā, ja vajg šie liek jumtu, ja vajg siltina, ja vajg pat uzcels no pamatiem, par ko tad šis stāsts, zvana man vienu dienu viens no maniem''speciem'' prasa vai negribot pahalturēt, vajagot siltināt jaunbūvi, es šim - nekad neesmu darījis, man atbild - pofig cik tur tās prasmes. Jautājums- vai vispār kaut viens kas strādā stroikās vispār sajēdz ko dara, vai tikai nenormālu naudu kāš. ???

P.S. pats taisos būvēties, tā ka ir par ko aizdomāties, pašam celt lēnā garā tā ka ķirbītis cēla savu mājiņu, vai uzticēties ''profiņiem'' ???

Re: murgaini bet fakts
Autors: Klienc (213.21.220.---)
Datums: 26/08/2006 00:07

PERFEKTS PIEMĒRS KĀ NOTIEK BŪVNIECĪBA !!! IDEĀLS PIEMĒRS!!! Ko es varu tev ieteikt? Ja pats celsi, tas nozīmē ka ne jau pats fiziski visus darbus taču darīsi, vai ne? Tā kā būs tāpat "profiņi" jāmeklē! Drīzāk jau tā kā te viens vīrs rakstīja: apbraukā jaunbūves, lēnā garā papētī kā strādā, kādi ģīmji (tas arī jau daudz ko izsaka :-) ), kāda kultūra valda būvlaukumā u.c. Tad jau, ja ko noskaties, vari iet klāt un runāt, un ja būs labi strādnieki, tad nemaz tik ātri darbus neuzsāksi - tie ir "aizsisti" uz priekšu! Un starp citu, ja uztici darbu kādai firmai vai starpniekam, tad tā tos strādniekus Tev arī meklē! Tāmē ierubī ceņņikus tādus, ka liekas zinātņu doktors tev tur mērīs, pētīs un cels, bet īstenībā (it sevišķi pa vasaru) savāc gandrīz skolas puikas vai alkašus pa lēto un no sērijas: "mūrēt māki?", a pofig kas tad tur ... :-) Tā tās mājas un remonti top!!!

Autors: Andis27ana (---.teliamtc.lv)
Datums: 26/08/2006 00:24

Žēl, norāvās man tā haltūra, tā būtu aizgājis, patrennēties pirms savas sapņu mājas būvniecības :(

Autors: Klienc (---.latnet.lv)
Datums: 26/08/2006 05:45

Interesanti, ko tie visi notīšanās meistari teiktu, ja nedod dievs kādam būtu saskare ar medicīnas pakalpojumiem, un operācijas vidū ārstu brigāde paziņotu: "ziniet, mums liekas ka tu te mūs uzmetīsi, diez vai tev būs tik daudz naudas, tinamies ka veči prom, lai kāds cits aizšuj zarnas ciet" :-) Diez vai jums nebūtu pretenzijas pret tādu pakalpojumu, kur nu vēl samaksāt pilnu summu!

Autors: whoever (---.apollo.lv)
Datums: 28/08/2006 04:02

ģeniāls salīdzinājums !

Autors: stradnieksz (84.237.186.---)
Datums: 28/08/2006 18:48

Skumji, bet bieži gadās ka ''darba vadītājs'' pats visu sa..irsh, ar saviem solījumiem un ''regulāriem maksājumiem'', vienkārshi nolaižas rokas...:(

Autors: edg (85.234.180.---)
Datums: 12/09/2006 05:53

malacs malacs pareizi saki ka tie 'profinji'ir skolas puikas,,, bet ja godiigi es tev pateiksu ka skolas puika vai tiko kursh ir beidzis skolu ir daudz nopietnaaks par vienu otru halturshiku,,,,nu tas taa , protams ne visi cilveeki ir vienaadi...

Autors: kvazi (81.198.173.---)
Datums: 12/09/2006 16:27

Es savu mājinju celju ar paša rokām, dēļ tā bija nepieciešams aiziet no darbinja uz bērna kopšanas atvaļinājumu. (Speci slēja augšā fibo blokus, kurus arī propelerī uzslēja). Varu pateikt vienu ja pats saviem spēkiem divu vīru brigādē strādā tad māju var uzbliezt mierīgi pa gadu (man tas process ilgāk aiznjēma balstoties uz mājas izmēriem un tukšajiem mēnešiem ziemā, jo apkure vēl nebīja iekšā).
Man bija līdzīgs piedāvājums kā šī raksta aizsācējam, kad man piedāvāja kaut ko darīt ko es nemāku darīt.... atteicos..

lai veicas ceļot.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **        **    **  **   **   **    ** 
 **     **  **        **        **  **    **       
 ********   ******    **        *****     **       
 **         **        **        **  **    **       
 **         **        **    **  **   **   **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727