UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Koka paneļu mājas no SIA "T.M.S. Group"
Autors: diletanti (213.182.221.---)
Datums: 11/09/2006 21:16

[www.majakatram.lv]
Vai kādam jau ir māja no šiem te? Kādas atsauksmes? Kā citiem izskatās? Cik tur vajadzētu vēl līdzekļus (neskaitot darbu), lai ierīkotu visu iekšpusi?

Re: Koka paneļu mājas no SIA "T.M.S. Group"
Autors: Antins (---.ev.lv)
Datums: 11/09/2006 23:00

izskataas,ka karkaqsi ir no taa pasha razotaaja, kas tiek piedaavaats iex www.kubohouse.lv.
shamoe sola "open basic" variantu zem atsleegas ap 35 keur, pie karkasa ruupn komplekta cenas 20 keur....

Autors: Andis27ana (---.teliamtc.lv)
Datums: 11/09/2006 23:08

cipars 13200 Ls mājai , izklausās jau labi, tik kaut kā baigi atgādina esteti.lv

Autors: grr (81.198.240.---)
Datums: 12/09/2006 03:56

Kaut kā tā taupība tiek panākta uz izolācijas rēķina - somu māja rekomendē 200mm biezu akmens vates segumu, šitiem ir tikai 144 mm, un es kaut kā vairāk ticu somiem. Plus vēl pierēķini ka, Tev vajadzēs piespiedu ventilāciju (ja gribēsi elpot :) - tas ir kādi 2-4 kLs. Paņem pie tiem nieka 13KLs pieskaiti daža nepieciešamas lietas, piemēram, vai Tur durvis logi arī ir komplektā? Vai ir jumta klājums, ja jā, tad kāds? Vai ir pārējās komunikācijas un pribambasi - pamati, ūdens, elektrība, kanalizācija, iekšdarbi, santehnika, virtuves iekārta (plīts, izlietne, galda virsma, skapji... utt pēc katra vēlmēm), ārsienu apšuvums. Man domāt, ka lielākā daļa no tā visa nav, a tas viss maksā $$$. Vēl pierēķini izdevumus par projekta piesaisti vietai un visas atļaujas. Un beigās sanāks savi 50-80 KLs tā ka nograbēs.

Autors: Ineta.Ventrapoviča (80.233.193.---)
Datums: 09/04/2007 01:32

Biju izvēlējusies jau sev projektu citā firmā Hubohouse, bet tad pamanīju ka šādu pašu projektu piedāvā T.M.S. Group. Aizejot uz biroju Peldu ielā mani laipni uzņēma un mājas plānojumā ieteica labākus risinājumus,kas arī mani pārliecināja būvēt māju pie viņiem.Puiši Izkārtoja man kredītu un uzcēla skaistu māju. Esmu apmierināta ar viņu darbu. Jauni simpātiski puiši sekoja saviem termiņiem un turēja dotos solījumus.Biju iepriekš jau saskārusies ar būvnieku paviršību, bet šeit man nav ko sliktu piebilst.Ieteicu viņus saviem draugiem un radiem. Vajadzēja tik pieprasīt viņiem atlaidi par atsauksmes ierakstīšanu. Puiši Malači.

Autors: Edmunds Ģēģeris (84.38.140.---)
Datums: 11/04/2007 20:35

to Ineta.Ventrapoviča.

Kadu projektu izvelējaties? Vai ir iespējams aplūkot Jūsu māju, iespējams, arī parunāt par procesiem, izmaksām utt. ?

edmunds@#$%&iuna.lv

Autors: OlgaZ (81.198.76.---)
Datums: 30/05/2007 22:52

Mani arī interesē, kādas atsauksmes par viņiem. Bet te redzu tikai vienu pozitīvu atbildi no intas. Kaut kā aizdomīgi viņai LABI veicās ar to māju... Pat neticās! Puiši paši sevi paslavēja, ko?.. Vai tiešām labi strādā?

Autors: Marinello (87.226.79.---)
Datums: 11/09/2007 03:48

Sveicinaati,

SIA KUBO HOUSE ir Latvijaa dibinaats uzneemums, kas ir karkasa panelu maju razotajs, un ar SIA TMS GROUP uznemumam nav nekada sakara. TMS GROUP uznemums nav razotajs, bet gan distributors un importe majas no Krievijas, savukart KUBO HOUSE poedava savas majas ka LV tirguu, taa arii ir atveris parstavniecibas Lietuvaa un Krievijaa, Vladimiraa - pilseetaa.

Maja OPEN BASIC (projekta zimejums), bija saglabajusies no kaadreizeejiem laikiem, kaa ideja, kad tas pats KUBO HOUSE uznemums bija izmeginajis atvest vienu maaju no Krievijas paarbaudes variantam, tachu parliecinoties, ka krievu karkasa maju kvalitate ir stipri shvaka un klibo, nesasniedzot ES standartus, atveeera valjaa savu razotni, un speja piedavat vietejam LV tirgum stipri kvalitativaka limenja majas.

Dotaja momenta shis uznemums piedava ka tipveida, ta individuali izstradatus projektus saviem klientiem, lidz ar to padarot piedavato produktu gammu krasnaku un individualizetu.

Tehnologijas zinjaa KUBO ir labaaks par Somum majam un TMS grupu, jo sumu un tms majas ir kaa ar papira sienam, savukart KUBO piedava OSB platnu risinajumu fasades sienam, un iekspuse sienas tiek nostiprinatas ar papildus OSB platni, lidz ar to cilvekam, fiziski padarot fasades sienu kaut vai ar peleko apdari neizsitamas. Turklat 20cm siltinajums fasades sienam ir nonsenss, lieka naudas izmesana,jo konsultejoties ar buvinzenieri tika paskaidrots, ka fasades sienas pelekas apdares majam 15cm biezuma siltinajums ir piemerotajs, jo parekiniet milie cilveeki, ka veel uz osb plaatnes naks virsuu fasades siltinajums kas bus tie pasi 5-10cm klat, un siena ar tiro siltinajumu kas sasniedz 25cm ir vairak ka vajag. Turklat jumta sparu siltinajumu KUBO veic arii pec standartiem, 17.5cm biezumaa, kas ir tik, lai ziemaa nekustu snegs no jumta, jo, ja maajai ir lieli siltuma zudumi, tad tas nozime ka tie izgaro caur jumtu, un ja uz jumta kuust sniegs, tad tas nozime, ka vates pakojums ir neatbilstoss. KUBO majam, tadu siltumu zudumu nav.

Autors: celtniece (86.63.182.---)
Datums: 22/10/2007 20:20

varbuut ir kaadam komentaari par sho firmu?

Autors: SAK (81.198.39.---)
Datums: 22/10/2007 21:42

Nu, nu, Kubo... Izskatās, ka to pašreklāmu kāds Kubo "inženieris" rakstījis. Pēc komenta spriežot, Kubo spiež uz minimumālu siltināšanu (lasi - izdevumiem ražošanā), konkurentu noniecināšanu, pašslavināšanu un arī nekompetenci. Nu nez, vai es savu māju ar OSB no ārpuses gribētu apšūt- tas tacu ir mitrumizturīgs,tātad neelpojošs, tādējādi tas var novest pie mājas ilgmūžibas samazināsanas. Ja grib būvēt kā ASV uz 15 gadiem, tad jau var.

Autors: TApatviens (87.110.170.---)
Datums: 23/10/2007 17:21

Runājot par sienu biezumu, 150 mm siltumizolācija atbilst būvnormatīviem. Bet nedrīkst teikt, ka 200 ir lieki izmesta nauda. Ja izolācija sienām ir lielāka, tad ietaupījums būs uz apkures rēķina. Tā kā cenas uz energo resursiem aug, tad lieki vēl 50mm akmensvates (da jebkura cita vate arī) netraucēs. Pāris sezonās atmaksāsies. Galvenais vajag nosiltināt māju tā, lai aukstuma tilti un spraugas nerastos. Ja nekūst sniegs uz jumta, tad tas vēl nav rādītājs.

Autors: ivec (81.198.89.---)
Datums: 05/01/2008 22:43

TIKAI NE T.M.S. Es šitos vellus abus zinu, bija darīšana.Pašā sākumā bija viena firma, veda mājas no krievijas, tad sadalījās divās grupās, jo nevarēja sastrādāties. KUBO cenas bija lielākas, bet izrādījās ka TMS cena ir bez PVN, rezultātā cenas aptuveni vienādas.DŽEKI no KUBO mani atbaidīja ar savu nedabiski prētīgo uzbāzību(ja lasat kāds no firmas padomājiet par to), tāpēc izvēlējos TMS. UN TAD SĀKĀS MURGS: Pasūtīju māju, koriģējām iemaksas,līgums - viss OK. Lai noslēgtu līgumu par mājas piegādi, obligāti bija jāslēdz ligums par pamatu izbūvi.
Firmā strādā trīs čomi - Tomass, Sandis, Mārtiņš.Varu pielāgot sakāmvārdu - : Tēvam bija trīss dēli, divi gudri, trešais Mārtīņš.Un tas tad arī uzņēmās ieliet pamatus.Rezultāts- aizbrukušas tranšejas, termiņš sen beidzies, un tik palielina tāmi.(Vēl tiesāšos, jo biju jau iemaksājis)Izrādījās ka viņam nav ne mazākās nojausmas kā to dara.Māja atnāca laikā, bet nebija uz kā likt.Arī par uzstādīšanu runāta bija viena cena, bet kad vajadzēja sākt, cena uzauga kosmismki.Pamatus ielēju pats un uzstādiju arī pats.(nekā sarežģīta)
Redzēju kā šie salika vienu māju tuvumā, man būtu bail tādā dzīvot, priecājos ka es to izdarīju pats.
Cilvekam, kas neorentējas šajā jomā varbūt arī liekas, ka smuki puiši labi strādā.
Ā, un vēl trūka trepes, grīdas paneļi un skurstenis, bet par to atrēķinājām no cenas.CELIET NO VIEGLBETONA BLOKIEM, IZNĀKS KRIETNI LĒTĀK!!!!

Autors: Aija K (213.180.110.---)
Datums: 11/01/2008 05:51

Plānojam būvēt koka karkasa māju un pēc ieteikuma griezāmies pie Kubo House. Ļoti patika attieksme pret klientu, Inese mūs ļoti laipni uzņēma un tiešām kompetenti visu izstāstīja un parādīja. Mūs ļoti apmierina viņu ražoto māju kvalitāte un cena, tādēļ izvēlējāmies Kubo House. Paldies Kubo House un Inesei!

Autors: to ivec (86.63.182.---)
Datums: 03/03/2008 11:13

Žhel,ka tavu atsauksmi neizlasiiju aatraak,luudzu ivec atraksti uz meilu. diance@#$%&inbox.lv

Autors: a (87.226.74.---)
Datums: 03/03/2008 11:59

to : Aija K

Ja nemakam rakstit pasrteklamu, tad labak nevajag.

Autors: Aivis (195.122.24.---)
Datums: 07/03/2008 17:36

Es uzticos SIA AIG koka karkasa paneļu mājām (konstrukciju testi laboratorijā, siltumtehniskie, statiskie aprēķini, konstrukciju 10 gadu rūpnīcas garantija - lūk Tas ir nopietni ! ).

Autors: EjTakTu (87.110.18.---)
Datums: 07/03/2008 19:30

Tas vairs nav smieklīgi. Nebūtu lojāli neuzticēties sava uzņēmuma produkcijai. Vai tiešām visiem koka paneļu un karkasu māju ražotājiem nekas atraktīvāks par šāda veida pašreklāmu neienāk prātā? Tas jau sāk liecināt par zināmu aprobežotību. Skat.Aivis e-pasta adresi.

Autors: Minkevičs (80.232.183.---)
Datums: 02/04/2008 09:56

Neiekrītat viņu izmestajos tīklos!!!

Autors: sto (91.188.35.---)
Datums: 02/04/2008 13:37

Vajadzētu Jums paskatīties arī Stone Development koka karkasu paneļu mājas www.sd.lv (tās ražo modernā rūpnīcā "High Castle Industry" (Jelgavas raj.), Ānē. Šīm mājām ir jau vairāku gadu stāžs Latvijā. Cik varu apliecināt (agrāk strādāju šajā holdingā), tad jau aprobētajiem modeļiem (un tādu ir daudz) ir detalizēti izstrādāti un praksē aprobēti visi mezgli un savienojumu, novērsti aukstumtilti, kā arī tipveida pamatu konstrukcijas piemērotas pat vājāk nesošām gruntīm. Protams, pie būvniecības nekaitētu arī pašam sekot visam līdzi un uzdot jautājumus, jo daudz kas ir atkarīgs ne tikai no firmas vadības ieceres un kontroles, bet arī konkrētā strādnieka godaprāta - bet tas attiecas uz jebkuru firmu.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.