UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
FONTO, LASTELLA, TEADELIT
Autors:
KREDITORS
(159.148.68.---)
Datums: 24/11/2006 19:36
Uzmanieties no I.K. FONTO, tagad vinji ir kaa Lastella un Teadelit. Kaa sadarbiibas partneri būvmateriālu firmām ir parādnieki, nevienu klientu pasūtijumu nav pabeigushi. Iistaakais kraapnieku kantoriitis, kas atrodas Avotu ielaa Riigaa.
Re: FONTO, LASTELLA, TEADELIT
Autors:
xxx
(195.122.28.---)
Datums: 24/11/2006 20:27
Nosauc kādu vārdu vai precīzāku adresi.
Autors:
Valērijs
(81.198.54.---)
Datums: 06/12/2006 22:28
Jā šito kantori zinu, īsta zagļu banda. Parādā visiem un par visu. Objekts tiešām neviens nav pabeigts. Nevienam neiesaku tur strādāt, parādā palika arī strādniekiem, un dažādām firmām par paveiktajiem darbiem, neiesaku sadarboties un pasūtīt darbus. Nesaprotu kā cilvēki pieļauj, ka viņus šitā piečakarē, paliek Ik Fonto parādā a tauta samierinās, kautkā lēti tas. Un tur tikai viena persona būtu jāsoda direktors Rets Jakovļevs, Avotu iela 76-64, tagad arī kantoris strādā un turpina čakarēt cilvēkus.
Autors:
esss
(83.223.132.---)
Datums: 08/12/2006 00:32
Jaaa, man ar palika Fonto parada, sakiet ludzu vai kads zin, kas ir vaditaji tagad Teadalit un Lastella, Rets Jakovļevs tak nevar but abās?!
Autors:
Rets Jakovļevs
(---.balticom.lv)
Datums: 08/12/2006 06:46
Ja kādam ir kaut kādas problēmas jeb neskaidrības, griežaties pie manis un beidzat nest neslavu.
Mans tel. nr. 29924488
Mans tel. nr. 29924488
Autors:
Valērijs
(81.198.54.---)
Datums: 08/12/2006 21:58
oj oj oj..!! nedi*s ja..!! Problēmas ir un tic man pie Tewis griezīsies..!!
bet cilwēki ir jābrīdina par tādām firmām..
neznu, kas ir otrā oficiāls šefs.. bet bīda wisu tā pat Rets..
bet cilwēki ir jābrīdina par tādām firmām..
neznu, kas ir otrā oficiāls šefs.. bet bīda wisu tā pat Rets..
Autors:
salamanca
(---.clients.gw.itrisinajumi.lv)
Datums: 11/12/2006 17:11
Kas vada? Teadalit - Reta mamma, Lastella- Reta it kā sieva Sanita
Autors:
paragvaja
(81.198.155.---)
Datums: 22/04/2007 18:44
tam kantoriitim neslavu celj taas vadosie darbinieki: resnais tip darbu vadiitaajs Sergejs,,,kodeejs Konstantins un vienmeer "izpaliidziigais un nevainiigais" Gatis Runcis,tiem kaut ka taa netiisaam sanaak savaakt visu naudu savaas kabataas.Nu padomaajiet,vienam svars ir 150 kg, otram 100 kg un trešajam veeders tik liels,ka pat kurpes pats nejedz uzvilkt...nu tad kaadi veel jautaajumi var buut?Jaa un veel,paveerojiet ar kaadaam masiinaam vinji brauc?krutas-kas prasa diezgan lielus naudas liidzekljus!Viss muusdienaas maksaa naudu un vnji nav iznjeemums(tip gribot eest)!!!
P.S. Nu te buutu taads ieteikums pasam Retam- kad izveelies vadosaa amata darbiniekus paluudz tiem uzraadiit arii vismaz pamatskolas diplomu-tiem dzekiem klibo viss....durvis vinji raksta DURIS...reekina, nu tas vispaar ir labais...2+3 sanak 2..jauki :)))
nu tad ko vispaar var gribeet ???
P.S. Nu te buutu taads ieteikums pasam Retam- kad izveelies vadosaa amata darbiniekus paluudz tiem uzraadiit arii vismaz pamatskolas diplomu-tiem dzekiem klibo viss....durvis vinji raksta DURIS...reekina, nu tas vispaar ir labais...2+3 sanak 2..jauki :)))
nu tad ko vispaar var gribeet ???
Autors:
sexxxxx
(84.237.224.---)
Datums: 08/05/2007 01:09
eu bet tas ir baigi labais un taa jau arii ir taisniiba...es tak siem zvaniiju un zin ko man tie pusfabrikaati teica, lai atsujos un tip ja prasiisu siem naudu sadosot pa purnu ariii...nju vaaks, kur lai taadus kropljus liek... pizdec... vispaar aptrakusi...gati runci muuci ko kaajas nes.....