UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Atsauksmes par būvfirmām :  Building.Lv Forums

par Zemgales Tehnoloģiju Centru
Autors: sivns (194.50.105.---)
Datums: 26/06/2007 21:35

palīdziet lūdzu ar padomu, ir doma būvēt māju Sandra no ZTC piedāvājuma, pieder zeme Rīgā, kredītu vajag būvniecībai, jo tādas nauda nav. Kā labāk darīt- būvēt māju ar pildu apdari, vai tikai ārējo apdari un tālāk meklēt meistarus pašiem? Gribētos jau ar pilnu, bet ir bailes no tā, ka viņi saka vienu cenu, piemēram 75000 LVL, bet gala beigās summa būs lielāka un man tās naudas vienkārši nebūs! Un kā ar bankas kredītu, viņiem vajag tāmi, projektu, būvatļauju no dokumentiem un tad viņi dod 85 % no mājas nākotnes vērtības ( AS Hansabanka ), vai varam tāmi iesniegt kā ar pilnu apdari un tālāk ar firmu slēgt līgumu par daļēju apdari,lai dabūtu vajadzīgo summu vai viņi prasa arī kaut kādas līguma kopijas ar firmu? Palīdziet lūdzu ar pieredzi, negribas uzpkāpt uz grābekļa, jo summas ir iespaidīgas!

Re: par Zemgales Tehnoloģiju Centru
Autors: Banks (---.bda.lv)
Datums: 26/06/2007 22:32

Bankai vajag zinaat naakotnes veertiibu. Pie veerteetaajiem dabuu naakotnes noveerteejumu (~150-200Ls). Tad Banka arii iedos naudinju (piem.85%) un uzliks terminju, piem., 2 gados jasasniedz noraadiitaa naakotnes veertiiba. Un taalaak kuliek kaa maaki, ik pa laikam atskaitoties bankai par padariito. Ziepes saaksies tad, kad banka jutiis, ka plaanotie darbi neiet tik kaa plaanots, lai sasniegtu naakotnes veertiibu. Liigumus ar celtniekiem banka var prasiit, var neprasiit, kaa nu kuram, bet taami pilniigi reaali paprasiis, lai paarliecinaatos, kaa tu plaano Bankas naudu teereet. Un peec taas taames arii liks atskaitiities ik pa laikam.

Autors: specijaalisc Fedja (81.198.178.---)
Datums: 28/06/2007 23:07

Ar gribeeshanu,kaa raada prakse ir krietni pa maz!

Autors: Mikelisss (159.148.87.---)
Datums: 10/07/2007 21:13

baidos, ka ar 75 kLs Tev Sandra pat bez ieksheejaas apdares nesanaaks. Iesaku ZTC uzticeet tikai tos darbus, kurus vinji dara pashi. Inzheniertiiklus, ieksheejo apdari, logus un durvis vari meeginaat noorganizeet pats. Protams pastaav iespeeja, ka beigaas paliks kaut kaadas astes, bet ietaupiijums buus turpat vai uz pusi. Un taa kaa tas viss kopaa veidos aptuveni pusi no kopeejaam izmaksaam, tad varbuut ir to veerts.

Autors: Zapte (166.61.231.---)
Datums: 29/07/2007 00:31

Palasi te:
[buvnieciba.delfi.lv]

1. Nenoslinko un aizbrauc uz "tēju" pie cilvēkiem, kuriem mājā ir pabeigta pirms gada. Dabū atsaukmes par pēcgarantijas apkalpošanu. Par celtniecības gaitu, sadarbību kā tādu, termiņiem.

2. 75K ir mārketinga cena. Reāli būs vismaz 120 - 130K.

3. Kā jau te rakstīja - ņem minimumu. Iekšdarbus u.c. labāk meklē brigādi pats, jo ari ZTC tāpat ņems brigādi no malas, bet vēl pa virsu uzliks savu 10% peļņu, PVN un neparedzētās izmaksas.

Autors: kaktuss (86.63.182.---)
Datums: 22/10/2007 20:14

Svins, saakumaa vinji saka vienu cenu, bet peec buuvatljaujas izņemšanas cena mainaas par 100 %.Labaak citu firmu izveelaties!!!

Autors: apmierināts klients (78.84.148.---)
Datums: 30/10/2007 00:52

Nav tik traki. Pēc gala tāmes nekas nemainās, taisni otrādi, dažu iemeslu dēļ(kurus tuvāk nekomentēšu), gala rezultātā bija jāmaksā par pāris simtiem mazāk nekā tāmē.

Autors: Mikelisss (159.148.87.---)
Datums: 30/10/2007 16:18

arii es esmu kopumaa vairaak apmierinaats nekaa neapmierinaats. Gala taame peec projekta preciizas izstraades un materiaalu izveeles protams krietni atshkiiraas no taa provizoriskaa cipara, kuru vinji saka pirmajaa sarunaa. Bet arii pirmajaa sarunaa man vismaz vinji taa arii pateica, ka tas ir minimaalais cipars par kuru var uzcelt maksimaali uz visu taupot. Gala taame arii man nemainiijaas. Probleemas nelielas radiija apstaaklis, ka neizdevaas no vinjiem ieguut detalizeetu taami, kaa rezultaataa bija nelielas domstarpiibas par paaris detalju esamiibu taamee vai nee. Tomeer arii tur tika panaakts mani apmierinoshs kompromisss.
pie otraa staava paarseguma ir paraadiijushaas nelielas plaisinjas apdaree, bet vismaz mans buuvuzraugs, kuram uzticos, no pasha saakuma teica, ka koka maajaa ar to ir jaareekinaas saakumaa.

Autors: Wida (195.13.214.---)
Datums: 31/10/2007 18:28

Mikelisss, pastāstiet,lūdzu, par savu pieredzi- kādas detaļas tāmē nebij? Mēs arī esam noskatījuši projektu Sandra. Jūsu pieredze mums būtu ļoti noderīga . Mans meils: widaga@#$%&one.lv

Autors: Robins (---.sgn.sca.se)
Datums: 07/11/2007 17:16

Nesen ievacos ZTC mājā, pagaidām nekādu problēmu nav bijis. Ja kas celtniecības laikā parādijās, tas arī tika izlabots. Protams ka nekas nav ideāls, un šādas tādas neizdarības ir. Domāju, ka ziema parādīs kas lācītim vēderā.

Autors: Pieredze (85.234.190.---)
Datums: 08/11/2007 22:42

Mēs paņēmām viņu projektu, bet kad nonācām līdz tāmei, tad atteicāmies celt ar viņiem. Detalizētu tāmi viņi nedeva. Kad mums paziņa uztaisīja tāmi pēc projekta, ja ceļ uz vietas no kokmateriāliem, cipari diezgan nozīmīgi atšķīrās. Arī ārējo komunikāciju izmaksas, ja vienojas pats ar tām firmām ļoti atšķirās. šobrīd mums ceļās māja protams lēnāk nekā, ja liktu no paneļiem, bet tā izmaksu starpība to atsver. Un vēl celtniecības procesā pamainija vairākas lietas, ko nevarētu izdarīt ar gataviem paneļiem. Tā ir tikai mūsu pieredze.

Autors: mans vārds (159.148.82.---)
Datums: 08/11/2007 23:46

mums tika piedāvāts līgums ar burvīgu punktu - ja Izpildītājam (ztc) RADĪSIES AIZDOMAS, ka pasūtītājs nevar samaksāt, viņš var vienpusēji lauzt līgumu.
tas neskatoties uz to, ka bija visvisādas sankcijas par nemaksāšanu un kavēšanu jau ņemtas vērā.

līgums reāli rūpējās tikai par Izpildītāju.
uzcenojums viņiem baiss

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **     **   **  **   **     **  **     ** 
 **     **  **     **    ****    **     **  **     ** 
 **         **     **     **     **     **  **     ** 
 **         **     **     **     **     **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727