UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
ko darīt
Autors:
Klients
(---.tkb.lv)
Datums: 01/10/2007 19:38
Vot arī saskāros ar lietu ... taisīja man trepes ieteikts meistars.
pasūtīju janvārī, solīja ka gatavaas maksimums būs maija beigās.
paņēma avansu.
Sāka likt jūlija beigās... beidz tikai tagad, pag. nedēļ.
Naudu prasa protams pilnībā. Vot i domāju ka ka par 4 nokavētiem mēnešiem itkā takā būtu kautkāda kompensācija jasaņem. pats viņs grib 200ls...vairāk..materiāli esot dārgāki bijuši...
:)
vot i dilemma...negribu būt cūka..bet kas ir viņš
pasūtīju janvārī, solīja ka gatavaas maksimums būs maija beigās.
paņēma avansu.
Sāka likt jūlija beigās... beidz tikai tagad, pag. nedēļ.
Naudu prasa protams pilnībā. Vot i domāju ka ka par 4 nokavētiem mēnešiem itkā takā būtu kautkāda kompensācija jasaņem. pats viņs grib 200ls...vairāk..materiāli esot dārgāki bijuši...
:)
vot i dilemma...negribu būt cūka..bet kas ir viņš
Re: ko darīt
Autors:
Bubulis
(62.85.20.---)
Datums: 01/10/2007 21:32
Paziņa izstāstīja traģikomēdiju - esot bijis nolīdzis firmu, kas tam taisīja dzīvokļa kapitālo, rezultātā termiņi nokavēti par 2 mēnešiem (pamatā dēļ flīzēšanas darbiem), flīzēšanas darbi zem katras kritikas (vietā kur savienojas 4 flīzes vismaz 2 no tām ir par mm dziļāk vai lien laukā). Pēc remonta pabeigšanas paziņa norēķinājās ar firmu, protams atvelkot nost līgumā noteiktās soda naudas par termiņa kavēšanu un samaksāja tikai pusi cenas par flīzēšanas darbiem.
Tagad tam zvanot flīzētājs un šantažē - saka ka esot sienās iemūrējis olas un tā kā tam neesot viss samaksāts, tad vajadzētu tikties un samaksāt iztrūkumu lai tas pasakot kur tās olas noslēpis. :D
P.S. atgādināšu ka līgums bija ar firmu nevis flīzētāju un būvdarbu vadītājs piekrita gan defektiem gan kavējumiem...
Tagad tam zvanot flīzētājs un šantažē - saka ka esot sienās iemūrējis olas un tā kā tam neesot viss samaksāts, tad vajadzētu tikties un samaksāt iztrūkumu lai tas pasakot kur tās olas noslēpis. :D
P.S. atgādināšu ka līgums bija ar firmu nevis flīzētāju un būvdarbu vadītājs piekrita gan defektiem gan kavējumiem...
Autors:
jonas
(62.84.25.---)
Datums: 02/10/2007 17:48
Es domāju, visiem ir šādas un līdzīgas probl. Reti kurs celtnieks paveic darbu laikā.
Principā soda naudu vajadzētu atvilkt un tas ir tikai normāli.
Pats gan gandrīz vienmēr esmu pa pilnu summu noreķinājies šādos gadījumos.
Pasi pasūtītāji jau laikam ir izlaidusi tos celtniekus. Bet ja līgumā tas ir atrunāts, domāju, maksā tikai tik cik pēc līguma.
daudzi tā saucamie meistari jau darot Tev darbu paralēli paķer vēl haltūras, tā sev nopelnot vairāk un viņam pie pievas vietas, ka Tev dēļ tā visa darbi ievelkas vai reali zaudējumi.
Jonas
Principā soda naudu vajadzētu atvilkt un tas ir tikai normāli.
Pats gan gandrīz vienmēr esmu pa pilnu summu noreķinājies šādos gadījumos.
Pasi pasūtītāji jau laikam ir izlaidusi tos celtniekus. Bet ja līgumā tas ir atrunāts, domāju, maksā tikai tik cik pēc līguma.
daudzi tā saucamie meistari jau darot Tev darbu paralēli paķer vēl haltūras, tā sev nopelnot vairāk un viņam pie pievas vietas, ka Tev dēļ tā visa darbi ievelkas vai reali zaudējumi.
Jonas
Autors:
IP Logged
(159.148.229.---)
Datums: 02/10/2007 19:59
negribu būt cūka...
Nu kādi vēl varianti, protams, ka nemaksāt, un par Ls 200 lai nefleitē, vajadzēja materiālus pirkt janvārī no avansa, nevis augustā no cita pasūtītāja avansa.
Jums elementāri kāpj uz galvas, bet Jūs vēl gribat būt galants un pieliekties, lai kāpējam ērtāk... Paši vien kultivējat principu "pasūtītājs ir lohs, meistaram vienmēr taisnība"
Nu kādi vēl varianti, protams, ka nemaksāt, un par Ls 200 lai nefleitē, vajadzēja materiālus pirkt janvārī no avansa, nevis augustā no cita pasūtītāja avansa.
Jums elementāri kāpj uz galvas, bet Jūs vēl gribat būt galants un pieliekties, lai kāpējam ērtāk... Paši vien kultivējat principu "pasūtītājs ir lohs, meistaram vienmēr taisnība"
Autors:
ms
(159.148.12.---)
Datums: 02/10/2007 21:38
Un veel jaaapdomaa vai 200Ls "par daargaakiem materiaaliem" meistars nav iereekjinaajis kaa rezervi par iespeejamaam soda sankcijaam, lai rezultaataa sanjemtu saakotnejo summu :)
Protams ka taadus draazt vajag.
Protams ka taadus draazt vajag.
Autors:
klients
(---.tkb.lv)
Datums: 03/10/2007 19:59
nu redz es jau arī vienmēr maksāju līdz šim (neviens gan tik ilgi nearko nekavēja),bet kautkā tas sāk apnikt
es jau neko nesaku ja labi tur nedēļu -divas kavē bet 4mēn man liekas ka par daudz. to ka viņam ir vairāki ojekti to jau viņš pats saka , laikam kurš nežēlīgāk brēc to ātrāk uztaisa.
es jau neko nesaku ja labi tur nedēļu -divas kavē bet 4mēn man liekas ka par daudz. to ka viņam ir vairāki ojekti to jau viņš pats saka , laikam kurš nežēlīgāk brēc to ātrāk uztaisa.