UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Atsauksmes par būvfirmām :
Building.Lv Forums
Buvniecibas kredits Hansabakā
Autors:
L&S
(195.62.145.---)
Datums: 07/12/2007 19:31
ir doma ņemt buvniecibas kreditu,dzimtā banka ir Hanzene,bet...burtiski tiko ienaca imfa ka esot problemas ar šis bankas buvuzraugiem,esot ļoti kāri uz naudu,problematiski saskaņot tami,kadam ir pieredze ar bankam
savlaicigs paldies
savlaicigs paldies
Re: Buvniecibas kredits Hansabakā
Autors:
nemos
(83.223.136.---)
Datums: 07/12/2007 20:14
Tikko paņēmu DNB nord bankā. Ļoti cilvēcīga attieksme no bankas darbiniekiem, gan arī no būvuzrauga.
Autors:
spk
(159.148.42.---)
Datums: 10/12/2007 17:02
Interesants tāds paziņojums - būvuzraugs kārs uz naudu :) Nezinu ko tev un kas sastāstīja, bet manas attiecības ar HB būvuzraugu bija vienkāršas - 2x apstiprināja tāmi, un 1x apstiprināja, ka celtniecība notiek un nauda tiek izlietota pareizi.
Autors:
L&S
(195.62.145.---)
Datums: 10/12/2007 17:31
paldies to ar velos uzzinat.ja ta var teikt esmu nevainigs :D,kreditņemšanā.
Autors:
a
(87.226.74.---)
Datums: 11/12/2007 18:55
to : spk
daudzkart jau esmu rakstijis, kad es njemu kreditu, hanzene man iedeva kurviiti - tas ta par hanzeni, kur man algas konts...
rezultata panjemu AB, un teiksu kaa ir, man arii gadiijaas taads buuvuzraugs, kurs , ja nenjema vinju ''daljaa'' , rakstija banmkai ''nepareizas'' atskaites, tadejadi kavejot/samazinot nakosas daljas.Rezultata uzrakstiju iesniegumu bankai un viss atrisinajas.Tacu ir sadi tipi sastopami.Novelu ar tadiem nesapiities.
daudzkart jau esmu rakstijis, kad es njemu kreditu, hanzene man iedeva kurviiti - tas ta par hanzeni, kur man algas konts...
rezultata panjemu AB, un teiksu kaa ir, man arii gadiijaas taads buuvuzraugs, kurs , ja nenjema vinju ''daljaa'' , rakstija banmkai ''nepareizas'' atskaites, tadejadi kavejot/samazinot nakosas daljas.Rezultata uzrakstiju iesniegumu bankai un viss atrisinajas.Tacu ir sadi tipi sastopami.Novelu ar tadiem nesapiities.