UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Paeglīši būvētās mājas!
Autors:
elizas07
(---.dnbnord.lv)
Datums: 15/05/2008 14:31
Labdien,
vai kāds var pateikt ko labu vai sliktu sadarbojoties ar SIA "Paeglīši un partneri".( juridiskā adrese Jēkabpils,ražo frēzbaļķu mājas!)Kāda kvalitāte viņu mājām un vai darbus izpilda termiņos?
vai kāds var pateikt ko labu vai sliktu sadarbojoties ar SIA "Paeglīši un partneri".( juridiskā adrese Jēkabpils,ražo frēzbaļķu mājas!)Kāda kvalitāte viņu mājām un vai darbus izpilda termiņos?
Re: Paeglīši būvētās mājas!
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 15/05/2008 17:10
Man netīk nekāda piespiedu birokrātija, bet uztverot to jau kā nenovēršamu dabas katastrofu: vai, sākot ar 2009. (kad prasīs termoauditu), šādu māju varēs legāli nodot ekspluatācijā kā "dzīvojamo"?
Autors:
elizas07
(---.dnbnord.lv)
Datums: 15/05/2008 17:13
Par to arī esmu domājusi, kā tad būs ar koka karkasa mājām? Vai tad domā ka neviens vairs nebūvēs un šiem viss buzīts apstāsies?
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 16/05/2008 08:50
Karkasa māju taču var siltināt cik gribi, kaut 50 cm.
Plāno frēzbaļķu guļbūvju siltināšana nebūs tik vienkārša bet 2 variantus varu iedomāties:
1) vairākus gadus gaidīt, kamēr nosēžas un tad apšūt no iekšpuses vai ārpuses;
2) būvēt uzreiz dubultsienu ar siltinājumu vidū.
Nekas neapstāsies, tikai turpmāk tādas sauks par vasarnīcām vai dārza mājām.
Plāno frēzbaļķu guļbūvju siltināšana nebūs tik vienkārša bet 2 variantus varu iedomāties:
1) vairākus gadus gaidīt, kamēr nosēžas un tad apšūt no iekšpuses vai ārpuses;
2) būvēt uzreiz dubultsienu ar siltinājumu vidū.
Nekas neapstāsies, tikai turpmāk tādas sauks par vasarnīcām vai dārza mājām.
Autors:
EjTakTu
(194.8.16.---)
Datums: 16/05/2008 09:25
Visjautrākais jau būs tas, ka "dārza mājas" daudzviet atbildīs vairāk noteikumiem, nekā esošās dzīvojamās mājas ;)
Autors:
aaaa
(---.ltnet.lv)
Datums: 16/05/2008 09:30
Kādiem vēl noteikumiem - atkal kārtējais LV stulbums un korupcijas sēkla. Kāds bļin, termoaudits, kad 100% visas padomju bloķenes ir kā no drāšu sieta energoefektivitātes ziņā. Kā vienmēr mēs visu daram čerez ž. Nevis ķeramies klāt reālajām problēmām, bet mālējam te visiem ciet acis.
Autors:
v_t
(78.84.44.---)
Datums: 16/05/2008 09:52
es neteiktu, ka tas ir stulbums. tas ir plāniņš.
šeit vēl viena, ļoti nozīmīga, šī plāniņa daļa: [www.tvnet.lv]
šeit vēl viena, ļoti nozīmīga, šī plāniņa daļa: [www.tvnet.lv]
Autors:
aaaa
(---.ltnet.lv)
Datums: 16/05/2008 10:10
Vo, vo, pēc plāniņa kāreiz tas arī izskatās, jo reāli dzīvē tas būs kā ar visu mūsu mīļajā Dievzemītē. Man ir šķūnis ar cauru jumtu, bet man tas jānodod. Atnāk kaut kāds cilvēks, kas sevi sauc par energoauditoru, lai gan pašam no tā visa nav ne mazākās sajēgas, tik vien kā par n-tajiem tūkstošiem iepirktais infrasarkanais fotoaparāts kaklā lepni iekārts. Uztaisa bildi - ja bilde sarkana, jāmaksā kukulis.
Bet, ja man ir kolosāli nosiltināta māja, bet amatieru papīrsmērētāja dēļ bilde sanāk arī slikta un es esmu godīgs un kukuļus nedodu, tad balstoties uz šo vienu bildi tevi varēs grupveidā poimeķ būvvaldē vismaz kāda gada garumā. Kārtējā nevienam nevajadzīgā lieta ķeksītim, jo reaļo rezulta'tu tāpat nebūs. Tieši tas pats, kas ar visām celtniecības atļaujām - daudz papīru, naudas un laika, bet jēgas nevienam no tā nekādas.
Bet, ja man ir kolosāli nosiltināta māja, bet amatieru papīrsmērētāja dēļ bilde sanāk arī slikta un es esmu godīgs un kukuļus nedodu, tad balstoties uz šo vienu bildi tevi varēs grupveidā poimeķ būvvaldē vismaz kāda gada garumā. Kārtējā nevienam nevajadzīgā lieta ķeksītim, jo reaļo rezulta'tu tāpat nebūs. Tieši tas pats, kas ar visām celtniecības atļaujām - daudz papīru, naudas un laika, bet jēgas nevienam no tā nekādas.
Autors:
xxx
(195.122.28.---)
Datums: 16/05/2008 10:27
"Atnāk kaut kāds cilvēks, kas sevi sauc par energoauditoru, lai gan pašam no tā visa nav ne mazākās sajēgas, tik vien kā par n-tajiem tūkstošiem iepirktais infrasarkanais fotoaparāts kaklā lepni iekārts. Uztaisa bildi - ja bilde sarkana, jāmaksā kukulis."
Vot šādi arī varētu notikt :)
Nezvai EU arī tādi ir jebšu mēs atkal izceļamies tāpat ka PVD ieviešot un pieprasot nevienam EU nevadzīgas normas un noteikumus?
Vot šādi arī varētu notikt :)
Nezvai EU arī tādi ir jebšu mēs atkal izceļamies tāpat ka PVD ieviešot un pieprasot nevienam EU nevadzīgas normas un noteikumus?
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 16/05/2008 10:35
Normatīvs pieņemts jau 2001. gadā, bet pirmās bažas dzirdēju tikai konferencē Guļbūve-2007 un arī tikai "kuluāros". Vai, piemēram, namdaru biedrība 7 gadu laikā ir izteikusi kādu oficiālu iebildumu?
Kādam gan arī augšā tas nepatīk, jo audita pieprasīšanas sākšana atlikta jau vismaz vienu reizi. Šīfera demontāžas termiņu (bija līdz 2010.gadam) beigās atcēla vispār.
Kādam gan arī augšā tas nepatīk, jo audita pieprasīšanas sākšana atlikta jau vismaz vienu reizi. Šīfera demontāžas termiņu (bija līdz 2010.gadam) beigās atcēla vispār.
Autors:
SAK
(87.110.147.---)
Datums: 19/05/2008 22:58
....
Laid mums tur laimē diet,
Mūs' Latvijā!....
Laid mums tur laimē diet,
Mūs' Latvijā!....
Autors:
spk
(---.tieto.com)
Datums: 20/05/2008 08:51
Paši vien esat latvieši tai Latvijā, nav ko nīdēt. 4 gadus beztēmā tiek forumos gaudots ka viss slikti, kā vēlēšanas - tā atkal viss pa vecam. Kad pēdējoreiz kāds deputāts ir dabūjis ar sūdainām dakšām mīkstumos?
Autors:
aaaa
(81.198.227.---)
Datums: 20/05/2008 09:02
Deputātiem īstenībā ar to visu bezsakaru, kas notiek ar valsts birokrātiju ir vismazākais sakars. To visu smuki organizē, pastiprina un atbalsta mūsu pašu bāleliņi - valsts ierēdnīši. Manā pasjolkā jau tagad lielākā daļa ir krievu - viņi izsitās, jo viens otru atbalsta, bet mēs, bāleliņi tik turpinam viens otru skaust un gremdēt. Nu tāda, laikam, tad tomēr ir mūsu daba, jo nekas neuzlabojas, tieši otrādi - iet uz slikto pusi. Kad pats gribēju sākt būvēties no visas tās attieksmes principā jebkurā jautājumā man radās iespaids, ka nav lielāka nozieguma kā latvietim Latvijā uz savas zemes uzcelt māju. Gatavais noziedzinieks.