UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Atsauksmes par būvfirmām :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: SIA NElss
Autors: gass (213.180.96.---)
Datums: 05/05/2006 23:08

krūza un tapeks rullz!cik esu pircies tapeksā - viss kārtībā,veči savu darbu prot un normāli konsultē.šis tas jau gadās visur,bet Krūzā un Tapeksā retāk :)))

Autors: sadoms (80.232.165.---)
Datums: 14/05/2006 17:48

Mīļā tauta,,,Nelss'' pieder pie pasāpkalpošanās veikaliem-vēl ir jautājumi???

Autors: mikimauss (80.232.165.---)
Datums: 14/05/2006 17:54

nelss...ir ok -tur ir plaši....un vajag vienkārši normāli paprasīt preci kas jūs interesē...neviss ''es prasīju caurspīdīgu laku,bet man iedeva bezkrāsainu''tad protams var apjukt jebkuršs,,,tādi piemēri ir katru dienu......

Autors: a (87.226.11.---)
Datums: 14/05/2006 21:20

Paprasiisana neliidz :

uz jautaajumu, kur jums atrodas virsapmetuma elektriibas rozetes, ''paliidzeetaajs'' pabljauj citam ''paliidzeetaajam'' paarfraazeejot so pasu jautaajumu un es sanjemu atbildi - ''tadas mums nav'', tajaa pat laikaa pats ieraugu so produktu kaada zemaaka plauktaa, un jautaaju , ''kas tad tas???''
''Paliidzeetaajs'' ar interesi kluseejot izpeeta noraadiito produktu, noliek to atpakalj plauktaa, un ne vaarda neteicis, pagriezas un aiziet...

Lieki maaciit te visus ''prasiit''.

Autors: murmuliz (---.btv.lv)
Datums: 22/05/2006 15:42

taa.. palasiiju gudros spriedeleejumus.. apcereejumus.. godiigi sakot pusei no kritizeeteejiem dereetu uzshaut pamatiigi pa pakausi, jo piesieties var arii pie seetas staba par to, ka vinjsh ir ne tanii vietaa ierakts.. jup, es straadaaju Nelsaa un nejuutos par to ne lepns, nedz arii kauneejos par to, es vienkaarshi straadaaju taa ir mana darba vieta.. paardeveejs konsultants taa ir profesija... jo vairaak straadaa, jo lielaaka pieredze.. pieredze man ir pietiekami liela, lai juusu kritizeetos raxtus nosauktu par "sunju domas par kakju filozofiju no kuras vinji njefiga nesaprot" ...piemeeru, lai nosauktu juus ak gudrie kritikji/pirceeji par nedaudz diivainiem un paarlieku nervoziem tipinjiem man netruuxt.. es neteicu ka visus pirceejus par taadiem labpraat nodeeveetu.. es par jumsiim runaaju.. gudrie pirceeji/kritikji.. juus daudz zinat par paardeveeja kosultanta darba specefiku? m? esat straadaajis? nutad izskaidrojiet man kaapeec..? kaapeec UD profili peekshnji ir jaasauc par stuteem un pie reizes jaasaka, ka paardeveejs ir idiots jo nezin ka taas ir stutes? kaapeec man vienam ir jaauzkrauj uz ratiem, vai jaaiekraamee mashiinaa tnie maisi ar cementu.. apmetumu.. neiet runa par to ja paliidzi.. iet runa par to ka atnaak triis ambaalji kombinzonos 3iis speeciigi vechi!!! un kad tu izskaidro vinjiem ar 5to (ar pirmo parasti nevienam nedalec.. profinji ibio..) reizi ka piemeeram cements nau jaaizraxta, bet to var droshi uzkraameet uz ratiem un doties uz kasi tam seko "a ko mums pashiem kraameet?" (nu nee b*e shas celjamkraanu un kravas mashiinu izsaukshu!! NELSS IR PIEDER PIE PASHAPKALPOSHANAAS VEIKALU SAIMES!!) es saprotu, ka pirceejs gaida servisu... bet te runa iet par triis normaaliem vechiem, celtniekiem darba kombinzonos, es vel saprastu ja uzvakos.. bet te..? ziniet.. te nau komentaaru.. ja triis vechi nevar uzkraameet uz ratiem kautvai tos pashus 5cus maisus cementa, bet to izdara viens paardeveejs konsultants.. te komentu nau... es kautkaa laikam saaku saprast kaapee letinji ir izmirstosha tauta... taa.. kursh te gudri muldeeja ka beckers kraasa suudiigi der uz shpakteles LR+ ? a tu njebosj to shpakteli ar kkaadu 60to smilshpapiiru sliipee ne? neesi aizdomaajies kaapee tev taas shviikas ir uz taas sienas? starp citu zinaaji, ka peec sliipeeshanas siena ir jaattiira no putekljiem, jaanogruntee ar gruntskraasu un tikai tad tu vari tur kjeepaaties? nau briinums ka kraasa tev sasuucaas sienaa nevienmeerigi un shviikas vel kautkaadas.. zili briinumi vai ne?.. :D taa... kaadu vel piemeeru, lai par juusu pirceeju iipatneejaam uzvediibaam piemin.. nu.. tas ka Rotbanda maiss plauktaa obligaati ir jaatpleesh, lai apskatiitos kaadaa kraasaa vinjsh ir un izskataas - tas ir viens no forshaakajiem jokiem un juusu izklaides veidiem.. hehe.. par griezes momentu shtrumam joooptv... nosmeejos ritiigi.. a tu ieej tagad Maximaa vai super Netto vinjiem skatos tagad lenkja sliipmashiinas tirgoshanaa ir.. :) pajautaa.. mosh paliidzees.. par cenaam.. nu jaa ir nedaudz muljkjiigi ka plauktaa ir viena cena a pie kases izsit citu.. dodu izskaidrojumu.. briizhiem gadaas taa, ka briizhiem pa dienu atnaak noriikojums par cenu mainju un vienkaarshi nau uzspeets to cenu nomainiit laiciigi jo tevi nemitiigi rausta pirceeji (ak kaa gan jums patiik vismaz 3jiem vienlaiciigi uzklupt paardeveejam.. un ja arii savaldaties tad luureet uz paardeveeju dusmiigi ljaunu aci taadejaadi demonstreedami ka esat ljoti neapmierinaati ka vinsh jau kaatu apkalpo) un liidz ar to tu vienkaarshi nemaz nezini ka ir notikusi cenu mainja.. hehe.. Kruuza kruts veikals? nu iespeejams.. tikai nezkaapee mums te pirceejiem bij topaa nest no Kruuzas pie mums kraasas paartoneet.. vienreiz, pavisam nesen onka atnaak uz veikalu.. raada man uz bindo 7 bundzhu un vaicaa a shito var balkonaa griidas kraasot? caur joku atbildeeju ka vareet jau visu var tikai vo diezvai sanaaks.. protams izskaidroju vinjam kas taa pa kraasu.. nezinu kaa tur viss beidzaas, bet nu ja kruuzaa cilveekiem staasta ka ar bindo 7 var kraasot aaraa alkona griidu.. :) eeem.. nu nez nez.. :) :) :) tas taa tiiri piemeeram.. Kurshi ar tuulinj dabuus pa ausiim :D pasakiet man kaapee juusu paardeveeji beeg prom no pirceejiem? muuseejie redz kaa te cilveeks staasta tuseejaas vienaa stuurii tad kad nau ko dariit, bet juuseejie kaa esmu dzirdeejis kaa cilveeks veikalaa taa shviukt un katrs uz savu pusi.. speele saucaas "nokjer paardeveeju" :) starp citu vai kaads vispaar ir piedomaajis, ka nelsaa varbuut viss ir pa nodaljaam sadaliits? un ka iespeejams ja paardeveejs kursh atbild ar minstinaashanos ir vai nu jaunais darbonis (pieredze naaks ar laiku), vai arii vienkaarshi cilveeks no citas nodaljas? tagad vareetu teikt "a kotad vinsh mani tad apkalpo?" .. a es tev pajautaashu a tu maz ko zini par paardeveeja kaa taada darba specefiku? nevar taa vienkaarshi atteikt pirceejam ja vinsh tev kko vaicaa.. negatiivaa attieksme saucaas.. protams neliels miinuss ir, ka jamais nepasauc kaa pieredzeejushaaku koleegji.. es parasti (ja nu es juutu ka toch netikshu galaa un nezinu pietiekami daudz par to konkreeto blakus nodaljas preci) liidziigaas situaacijaas atvainojos, PALUUDZU uzgaidiit un atrodu cilveeku kursh tad arii "piebeidz" pirceeju :) eh.. lab.. :D vareetu vel daudz un gari paraxtiit te.. itaa jau bezvaz vai referaats jau sanaacis.. :) bet nau ko te fignjoj stradatj.. :) labaak pasmieshos par savu jautro piedziivojum a lja.."ja tut lak prishol pomenjatj.." "a v chom problema?" "ja prasil prozrachnij, a mnje vash koljega dal bezcvetnij" :D un ieshu pabaudiit atvaljinaajumu citaadaa veidaa.. :)

Autors: casuss (194.19.226.---)
Datums: 22/05/2006 16:01

Jā vecīt....sarunāji nu gan daudz....vispār jau īstenam tirgotājam neeksistē vārdu salikums -"..mani rausta klienti.." :( Tu esi tāpēc, ka ir klienti... un nevis otrādi. Neņem ļaunā, nekā personīga..

Datums: 22/05/2006 16:20

ir ir taads vaards rausta, protams nevis veikalaa bet paardeveeju starpaa.. un runa gaaja par situaacijaam kad tu jau kaadu apkalpo un kaads no mala nagljakaa ielien pa vidu :p tagad skaidrs? :)

Autors: a (87.226.11.---)
Datums: 22/05/2006 18:01

Nu tiesi taadu ''psihologiju'' es apmeeram jau biju paredzeejis Nelsa paardeveejam - konsultantam... :)

Datums: 22/05/2006 20:12

... :D nu gluzhi taapat kaa es biju paredzeejis liidziigus komentus no tiem kuri vienkaarshi uzskata, ka paardeveejs ir zemaakas shkjiras cilveeks :) un vinju var droshi aplikt labi zinot to, ka vinsh runaat pretii nedriixt, jo ...jaa jaa protams pateicoties pirceejam paardeveejs paraadiiba kaa taada ir :) elementaars izskaidrojums.. taxto tas ir pilniigi normaali, ka bik pagaazu dusmas uz gudrajiem kritikjiem caur saviem piemeeriem :) taakaa samierinaas.. veikalaa jums shitaa pretii neviens nedilsiis, ir protams atsevishkji subjekti (paldies dievam veikalaa kuraa es straadaaju taadu naf).. toties eku sheku shiten varu atgruust pretim kaadu "miilju vaardinju" ..visi tachu esam cilveeki vai ne? :)

Autors: Intresents (---.spektrs.lv)
Datums: 23/05/2006 04:53

to: murmuliz

Pēc šī raksta var redzēt, ka daudziem Nelsa darbiniekiem trūks praktiskās pieredzes, bet ir tikai teorētiskā, jeb viņi zina tikai to ko izlasa bukletos vai arī to ko ir dzirdējuši izplatītāju apmācībās.

Teorētiski: Maxit Vetonit LR+ špaktele ir finiša špaktele jeb pēdējās kārtas špaktele:

Praktiski: Maxit Vetonit LR+ špaktele ir starpkārtas špaktele un kā finiša kārtu viņu var izmantot tikai tehniskās telpās kur virsmas kvalitātes prasības ir zemas.

Piem: Maxit Vetonit LR+ špakteli var slīpēt ar Nr. 120 smilšpapīru vai 180 starpības īpašas nebūs, jo špakteles grauds ir samērā liels un slīpējot tiek graudi izslīpēti ārā un izslīpēto graudu vietā paliek bedrītes vai švīkas. LR+ saistviela(līme) ir samērā vāja līdz ar to nav iespējams piemēram noslīpēt daļu grauda(pildvielas)tamdēļ slīpējot grauds izkrīt pilnībā. Lietojot biezu grunts krāsu iespējams šo defektu mazināt, jo grunts krāsa aizlies ciet daļu švīkas jeb bedrītes.

Dažiem instrumentiem griezes moments(Torque) ir ļoti svarīgs
Piemēram: ja urbj ar kroņa urbi caurumus dzelzsbetonā priekš rozetēm daži perforatori bieži vien nespēj normāli urbt šo caurumus, jo sprūst iekša un tur pat nepalīdz lielāks sitiena spēks ko mēra Džoulos J kas bieži vien ir perforatoru raksturojošā īpašība, kā arī nepalīdz patērējamā jauda vatos( W )kura bieži vien ir uzrakstīta bukletos kā spēka rādītājs(jaudas rādītājs instrumentam).

Apskatot murmuliz rakstu var novērtēt Nelsā strādājošo cilvēku izglītību, jo murmuliz uzrakstītais ir pilns ar gramatikas kļūdām.
Pēc murmuliz raksta var redzēt kāda ir Nelss pārdevēju attieksme pret cilvēku.

Uz doto momentu viena no labākajām apkalpošanām ir Krūzā.
Nelss kā murmuliz teica ir pašapkalpošanās veikals pašam jāzina ko ņemt un pašam tas arī ir jāpaņem, un gaidīt, ka kāds palīdzēs un izskaidros ir naivi.

Pārdevējs ir domāts, lai apkalpotu klientus, bet nevis otrādāk (klienti nav domāti, lai pārdevējam nodrošinātu darbu – var redzēt ka lielākā daļa Nels pārdevēju ir neizglītota tamdēļ viņi arī strādā par pārdevējiem un uz kaut ko labāku viņi pretendēt nevar.)

Datums: 24/05/2006 15:20

spriezhot peec Intresents raxtiitaa murmuliz ir secinaajis, ka kaadam ir uzkaapis uz varzhaciim un tagad tika pielietotas visas iespeejamaas metodes izprovoceet murmuliz uz "padirshanos" ..ak vai kaa gribeetos bet murmuliz neljaus tev sho prieku :) sorry nekaa personiiga... ;) latviesha gardaakais eediens otrs latvietis? vai ne? :D ko tu tur puxteeji lamer tu taads par manu izgliitiibu? garumziimeem un komatinjiem noleemi piesieties? skat ka tik kompim kkas nenotiek... :) nu moins, atradi ko saliidzinaat.. 180 ar 120 :D iisteniibaa peec tevis raxtiitaa var saprast, ka manus izskaidrojumus uz atsevishkjiem jautaajumiem neesi lasiijis.. lai gan pag.. mosh tev tauki uz smadzneem spiezh? :)

Autors: xxx (195.122.28.---)
Datums: 24/05/2006 16:08

Zini murmuliz, ir tada kretiniska patiesiba kas saucas klientam vienmer taisniba. Un lai vai ka tas nepatiktu, vinji Tev algu maksa.
Starpcitu kautka neesmu maniijis milzu uzrakstu pie buvmaterialu veikaliem par to vai tas ir pasapkalposanas vai nepasapkaplposanas veikals.
Godigi sakot ja es zinatu kurs tu esi taja Nelsa nekad klat neietu, lai pasarg Dievs netadu jautajumu neuzdotu.
A, kas Tev problemas cilvekam izskaidrot, jebshu abida uz visiem par to ka 3 vechi cementu lika pasham stiept? Butu paprasijis lai palidz :)
Starpcitu iszkatas ka Interesents zin ko runa, piekam no savas pieredzes.

Autors: casuss (194.19.226.---)
Datums: 24/05/2006 16:14

Protams, Jums ir tiesības uz savu viedokli par "pircēju kā parādību", kā arī savu stilu, kādā savu viedokli paust. Bet ir viena lieta un tā ir tāda, ka Jūs sevi pozicionējāt kā Nelss darbinieks. Drīz vien šī foruma lasītāji aizmirsīs, ko tāds "murmuliz" šeit revolucināri deklarēja, bet noteikti atcerēsies, ka bija tāds viedoklis no Nelss kā uzņēmuma..;)

Autors: viesulis (82.193.82.---)
Datums: 25/05/2006 00:57

Nu ko var dirsties--kāda alga,tāda attieksme.Jūs ko gribējāt---lai par tām kapeikām jums d...ā lien.Viss naudu maksā.Būtu laba alga, tas konsultants vēl tupeles nopucētu...

Datums: 26/05/2006 15:13

0 komentaaru :D palasot peedeejos textus.. :) vieniigais viesulim var nedaudz piekrist :) (kurpes taapat neviens nepucees :)P ) skaidroju velreiz... dlja osoba umnih..

galvenie mani texti bij domaati no stila "dots pret dotu" respektiivi.. pirceejs "noliek" veikalaa un arii visaados forumos paardeveejus.. paardeveeji patur tiesiibas kko pretii uzdrist pirceejiem, ka nau nemaz tik traki. Mans gadiijums iz dziives, apkalpoju pirceeju un kaa jau tas ir raxturiigi 6dienas dienaas kad ir varen "karsti" pa vidu peekshnji iejaucas viens cits pirceejs, nu zoliidi vinjam atvainojos, paluudzu lai uzgaida kad beigshu apkalpot pirmo pirceeju un tad noteikti pieveersiishos vinjam. Nu ok, onka iitka piekrita, bet kas gan notika taalaak?a? kaads zin? :) taalaak notika kkas pavisam interesants.. taalaak luuk shis onka kad biju pabeidzis apkalpot pirmo pirceeju un piegaaju klaat onkam piedaavaajot savu paliidziibu vinjsh miixti sakot izteica veeleeshanos lai es tuudalj pat aizeju nokaartot savas dabiskaas vajadziibas un pa celjam vel es varetu nokrist no kaapneem un salauzt sev kaaju un protams vel daudz un interesantu un retu vaardu.. jautaajums. kur bija paardeveeja vaina a? jautaajumi ir? starp citu onka maximums gaidija mani 1..2 min. :) ...tagad kaads var apmeeram iedomaaties to, kas vaaraas iekshaa, kad tu lasi kautko negatiivu par darba vietu kuraa tu straadaa un kur par paardeveejiem runaa kaa par truliem robotiem kuri nezkaapee negrib buchot pirceejam kurpes un pakalju? :) starp citu.. paardeveejs es esmu veikalaa.. aarpus veikala es vairs neesmu paardeveejs.. taakaa nekaitiniet zveeru :)

Autors: xxx (195.122.28.---)
Datums: 26/05/2006 22:27

Zini, neesi tu paardeveejs arii veikala. Lai vai kaads klients, norij krupi un dari savu darbu taalaak. Pasham ir visaadi gadiijushies jau 10 gadus. Nepatiik, par maz maksaa? Tad nestraadaa nevis vaidi netaa par savu gruuto dziivi!
Peec shaadiem Nelsa darbinieka komentiem kautkaa neviljus Nelsaa negribas raadiites. Un man ir vienalga vai esi darbaa vai aarpus taa. Viedoklis ir viedoklis.
Esmu runajis.

Autors: ... (81.198.129.---)
Datums: 27/05/2006 16:37

Pirceejs, kursh domaa, ka vinsh "vienmeer taisniiba" un algu maksaa paardeveejam, droshi vien ieejot pie sava priekshnieka arii vienmeer pakjer vazeliina tuubinju liidz - pieradis, ka taadaa veidaa algu maksaa. Taadam pirceejam vajag vienliidz stipri ar koku pa luupaam, kaa paardeveejam, kursh par shaadiem pirceejiem cepaas un izgaazh zhulti shur un tur. Ne mums ir labi paardeveeji, ne pirceeji, ne policisti, ne autovadiitaaji, ne valdiiba, ne pilsonji ...

Autors: rācenis (80.232.165.---)
Datums: 29/05/2006 19:50

Murmuliz, man Tev ir labāks darba piedāvājums. Piezvani 29-177-911 un prasi Rāceni.

Autors: neNoNElss (62.85.114.---)
Datums: 29/05/2006 23:35

Intresents Wrote:
-------------------------------------------------------
to: visiem, kas nav no Nelsa, jo viņi paši var visuko dabūt lēti.

tiek pārdotas līmētas celtniecības brusas
dažaada izmeera un augstas kvalitātes no priedes koka.

uzzvaniet.

Tālrunis: 26596 816
vai Līgatnē telefons: 7149207

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **    **   ******    ********   **    ** 
 ***   **  **   **   **    **   **     **   **  **  
 ** ** **  *****     **   ****  ********      **    
 **  ****  **  **    **    **   **            **    
 **   ***  **   **   **    **   **            **    
 **    **  **    **   ******    **            **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727