UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Atsauksmes par būvfirmām :  Building.Lv Forums

firma GIVA
Autors: gribu savu maaju (80.232.196.---)
Datums: 27/04/2004 08:58

Ir kas dzirdeets par subject?

Re: firma GIVA
Autors: janka (---.maksinets.lv)
Datums: 26/05/2004 20:24

man likaas ka giva nodarbojaas ar cellu buuvnieciibu un taa ne paaraak laba

Autors: Ta luuk (159.148.150.---)
Datums: 28/05/2004 09:04

Cik par vinjiem zinu par vinju darbiem celtniecībā neviens nav sūdzējies. Izmanto labus materiālus un atbild par saviem darbiem un vardiem !

Autors: Nezinu, nezinu (159.148.5.---)
Datums: 09/06/2004 08:29

Nu es gan vinjus neieteiktu. Vinji remonteeja muusu ofisu kaadus 3 gadus atpakalj un man jaasaka, ka es ar vinjiem ciinijos taa, it kaa vinji straadaatu par briivu. Katram siikumam bija jaaseko liidzi, citaadi darbs tika paveikts pavirshi vai netika paveikts vispaar. Elektrikis vispaar bija kaut kaads nenormaalais. Es vinjam paluudzu lai pie elektriibas skapja durviim uzliek sarakstu, lai es zinu, kuri korki ir no kuras telpas. Vinsh uz mani paskatiijaas taadaam telja aciim un teica, vai tad tieshaam vajag ? Es pats vairs iisti neatceros, kas ir kas !!!! Tapetes uz sienaam tika salaistas taa, ka es domaaju, ka pati izdariitu labaak, griidas liistes vispaar klaat neturaas. Iespeejams, ka probleema bija nauda, jo par remontu maksaaja biroja telpu iipashnieks un vinsh kaa zinaams ar lielu daasnumu neatshkiraas :) Bet jebkuraa gadiijumaa attieksme bija vienkaarshi drausmiiga - galvenais, ka izdariits, bet kaa - tas nav tik svariigi

Autors: Giva banda (---.balticom.lv)
Datums: 13/12/2005 04:27

Mēs nodarbojamies ar fasādes un jumta darbiem, ar Ruukki un mēs šajā jomā pašlaik esam labākie Latvijā!!! Intereses izrāda pat ārzemju darbadevēji!!! Tak što daudz nepizdjets, huilas!!!

Autors: kola (159.148.32.---)
Datums: 13/12/2005 16:05

Giva Banda
Zeel ka tikai izraada par Jums intresi , bet nestradaa! Ir citi , kam vini labaak uztic Ruukki panelus skruveet! :)

Autors: bum bum (84.237.248.---)
Datums: 29/01/2006 06:15

firmai nav ne vainas ja kaads darbs ir izdariits slikti tas tikai tapeec ka firmas vadiiba censhas ieekonomeet pilniigi uz visa, tai skaitaa arii uz algaam un tas jau mazina darba atieksmi un kvalitaati!!!

Autors: Pieklājīgais (84.237.183.---)
Datums: 01/02/2006 03:48

Giva banda Wrote:
-------------------------------------------------------
> > Mēs nodarbojamies ar fasādes un jumta darbiem,
> ar Ruukki un mēs šajā jomā pašlaik esam
> labākie Latvijā!!! Intereses izrāda pat
> ārzemju darbadevēji!!! Tak što daudz
> nepizdjets, huilas!!!

Un jūs tik pat pieklājīgi atbildat klientiem, ja viņiem ir kāds jautājums, vai arī nesakrīt viedoklis ar jūsu.

Piemēram:

Klients: "Godājamā firma GIVA, vai jūs piekritīsiet tam, ka šī RUUKKI plāksne ir pieskrūvēta šķībi?"

GIVI: "daudz nepizdjets, huilas!!!"

Es šitādus gudriniekus pasūtītu uz ārzemēm.

Autors: kgb (80.233.198.---)
Datums: 01/02/2006 04:55

Sūdīgāku firmu par šiem pizduļiem pat nezinu, turieties no viņiem pa gabalu, jo pat mutes viņiem smird!

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   **     **  **    **  **    **  **      ** 
 **     **  **     **  ***   **   **  **   **  **  ** 
 **     **  **     **  ****  **    ****    **  **  ** 
 ********   **     **  ** ** **     **     **  **  ** 
 **         **     **  **  ****     **     **  **  ** 
 **         **     **  **   ***     **     **  **  ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727