UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
vannasistaba bez flizem
Autors:
Kristaps.
()
Datums: 09/09/2009 20:15
sveiki! vannasistaba obligati jaflize? kadi ir varianti lai iztiktu bez flizem (flizet paredzets tikai gridu un dusas vietu)
ir kadas sienas krasas, vai apmetumi, kas ir pietiekosi izturigi pret mitrumu?
vai var atstat koka logu?
paldies!
ir kadas sienas krasas, vai apmetumi, kas ir pietiekosi izturigi pret mitrumu?
vai var atstat koka logu?
paldies!
Re: vannasistaba bez flizem
Autors:
dzincha
()
Datums: 09/09/2009 20:58
Ir zaļais reģipsis - slapjām telpām.
Ja tieši ūdeni virsū negāzīsi, tad var ņemt krāsu no caparol vai vivacolor sienām un aidā ar rulli virsū.
Kāds koka logs? Ja šodienas ražojuma, tad es domāt ka nekas jau šim nenotiks.
Ja nu baigi grib viņu pasargāt var uzlaist pinotex caurspīdīgo uz eļļas bāzes.
Ja tieši ūdeni virsū negāzīsi, tad var ņemt krāsu no caparol vai vivacolor sienām un aidā ar rulli virsū.
Kāds koka logs? Ja šodienas ražojuma, tad es domāt ka nekas jau šim nenotiks.
Ja nu baigi grib viņu pasargāt var uzlaist pinotex caurspīdīgo uz eļļas bāzes.
Autors:
dzincha
()
Datums: 09/09/2009 21:00
P.S.:man vannenē flīzes ir uz grīdas, dušas vietai, un starp izlietni un spoguli.
Pārējais viss nokrāsots.
Pārējais viss nokrāsots.
Autors:
Juris_F
()
Datums: 10/09/2009 09:49
NU viss tiešām neprasās flīzēt. Man arī būs tikai dušai, grīdai un ap izlietni.
Tēvs OSB ir vienkārši norkāsojis dušā. Ja tur pie savienojuma ar pašu vannīti nav kur tam ūdenim krāties, tad pie atbilstošas krāsas nekas traks nebūs. Man 4 gadus bija vienkārši sintētiskais grīdas segums (tipa linolejs), gan uz grīdas, gan pašā dušā. Tā kā hermētiķis pie tā seguma nebija labi pieķēries, tad gar vannīti biji gājis slapjums uz sienu.
Ir arī dzirdēts par epoksīda klājumiem grīdām.
Tēvs OSB ir vienkārši norkāsojis dušā. Ja tur pie savienojuma ar pašu vannīti nav kur tam ūdenim krāties, tad pie atbilstošas krāsas nekas traks nebūs. Man 4 gadus bija vienkārši sintētiskais grīdas segums (tipa linolejs), gan uz grīdas, gan pašā dušā. Tā kā hermētiķis pie tā seguma nebija labi pieķēries, tad gar vannīti biji gājis slapjums uz sienu.
Ir arī dzirdēts par epoksīda klājumiem grīdām.
Autors:
soseds2
()
Datums: 12/09/2009 08:41
Pedeja laika, cik ir buts objektos,tad naudas ekonomijas del tiesam noflize tikai zonu ap izlietni, vannu un gridu.
Autors:
h2so4
()
Datums: 15/09/2009 18:12
40. numura kraasa,varbuut pat ar 20. pietiks. uz griidas var likt linoleju, kauseejamo, bet tas ir jaauzliek ljoti kvalitatiivi. protams viss tiek grunteets ar gruntiim , kuras domaatas mitraam telpaam. tas pats attiecas uz spakteljiem.