UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Kapitālais remonts
Autors:
Gatis2
()
Datums: 21/10/2009 21:28
Sveiki,
Vēlējos lūgt jūsu palīdzību un ieteikumus par dzīvokļa kapitālā remonta izmaksām.
Man interesē, cik tas viss kopā varētu izmaksāt par darbu un par materiālu izmaksām.
Šobrīd ir tā, ka ir pieejams dzīvkolis, kas ir 48 kvadrātmetri liels.
Bet tur ir visas sienas izgāztas (nav nesošās sienas) un tur ir tikai viena liela telpa. Sanāk, ka no 0 ir jaizveido visas sienas un viss pārējais.
Gribētu dzirdēt jūsu padomus un svarīgākais, cik tas šobrīd varētu izmaksāt?
Cerot uz atsaucību,
Gatis
Vēlējos lūgt jūsu palīdzību un ieteikumus par dzīvokļa kapitālā remonta izmaksām.
Man interesē, cik tas viss kopā varētu izmaksāt par darbu un par materiālu izmaksām.
Šobrīd ir tā, ka ir pieejams dzīvkolis, kas ir 48 kvadrātmetri liels.
Bet tur ir visas sienas izgāztas (nav nesošās sienas) un tur ir tikai viena liela telpa. Sanāk, ka no 0 ir jaizveido visas sienas un viss pārējais.
Gribētu dzirdēt jūsu padomus un svarīgākais, cik tas šobrīd varētu izmaksāt?
Cerot uz atsaucību,
Gatis
Re: Kapitālais remonts
Autors:
Skrebe
()
Datums: 29/10/2009 13:27
Viss ir atkarīgs no izvēlētā materiāla, vēlmēm utt. Precīzāku info var sniegt apskatot un izrunājot visus šos jautājumus.....
Zvaniet.28358891
Zvaniet.28358891
Autors:
lee
()
Datums: 29/10/2009 16:46
Parak daudz mainigo, iesaku apskatities abc.lv ir kaut kadas aptuvenas darbu un materialu izmaksas un tad janem vien pasam roka kalkulators un jaskaita kopaa. Sitas tads diezgan plašs jautājums un arī ļoti nenoteikts, ja es, piemeram, pateikšu osb grida uz lagam ar laminatu maksa ar darbu tik un tik, tad tu varbut busi parketu iedomajies uz peldosas gridas un visi aprekini veejaa. Gan jau ka kadi 10 000 ls sanak.
Autors:
ekoteh
()
Datums: 12/11/2009 12:17
Zvani - 29536561