UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

podiņu krāsns
Autors: krāsotājs ()
Datums: 17/11/2009 14:14

Ar ko krāsot podiņu krāsni?Veļams ar kautko no Sadolin, jo tas man pieejams.

Re: podiņu krāsns
Autors: soseds2 ()
Datums: 17/11/2009 20:16

Krievu laika krasoja ari ar elleni, bet ieteiktu labak ar krasu kas vairak taka uz udens bazes..

Autors: aaaa ()
Datums: 18/11/2009 09:30

Ar jebkuru iekšdarbiem paredzētu ūdensdispersijas sienu krāsu. No paša pieredzes - neatkarīgi no ražotāja, sākot ar Beckers, beidzot ar Caparol, esmu izmēģinājis veselu lērumu, 7. numurs krāsnij tomēr ir par matētu, jo krāsni, atšķirībā no sienām, visiem ģimenes locekļiem ir tendence apgrābstīt, pačamdīt, līdz ar to tā vairāk smērējas. Ieteiktu ne mazāku par 20. numuru, ideālais - 40. numurs. Protams, arī atkarīgs no bāzes, A bāze vienmēr sanāk matētāka par C bāzi, jo A bāzē ir vairāk baltā pigmenta, kas pats ir abrazīvs. Pirms krāsošanas obligāti vai nu jāpamitrina vai labāk - jānogruntē, jo māls kā traks uzsūc mitrumu un ir grūti krāsot.
Vēl pluss šīm krāsām ir ūdens tvaiku caurlaidība, kas krāsns gadījumā nav mazsvarīgi.

Autors: Didims ()
Datums: 18/11/2009 21:00

Toties grunts veido plēvi, attiecīgi krāsas tvaiku caurlaidība pa kāju

Autors: aaaa ()
Datums: 18/11/2009 22:45

Par Knauf tīfeni lasam šeit:
[www.knauf.lv]
Lieliem burtiem rakstīts - tvaika caurlaidīga!

Autors: Vienstāvs ()
Datums: 19/11/2009 09:32

Varbūt tagad vairs nav neelpojošu "emulsiju", toties padlaikā tāda vien bija. No otras puses, glazētu podiņu krāsns (es uzskatu, ka plika vai apmesta ir labāka) no ārpuses ir tāpat ir tvaiknecaurlaidīga, ja neskaita šķirbas. Tiesa, glazūra ir labāk piecepināta, pieļauju, ka tāda padlaika emulsija tiktu ar tvaika spiedienu lobīta nost...

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.