UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: flīžu šuves ???
Autors:
Kroneart
()
Datums: 27/01/2024 13:28
Epoxīda šuvotajs, vienlaicīgi stradā kā līme un ir mitrumizturīgs!
Autors:
Klauns
()
Datums: 05/02/2024 23:52
Epoksīda šuvotājs nav nekāds brinumlīdzeklis. Man dušā pelēkais vietā, kur bieži nonāk šampūni un cita kosmētika, ir drīzāk gaiši brūns/bēšīgs. Par to arī profesionālā bodē brīdināja. Protams, ar spec ķīmiju krāsu viegli atjaunot... bet, jā, tā gluži nav, ka viņa ir ķīmiski noturīga - šuvju virsma tomēr ir tādaa grubuļaina, asa, nevis glancēta.
Bet es tāpat izvēlētos epoksīda šuvotāju
Bet es tāpat izvēlētos epoksīda šuvotāju
Autors:
JurkaJanka
()
Datums: 11/10/2024 14:38
jautājums par flīžu šuvotāja izvēli dušas zonā?
Epoksīda vai uz cementa bāzes?
uz cementa bāzes jau nav mitrumizturīgas, ja?
Epoksīda vai uz cementa bāzes?
uz cementa bāzes jau nav mitrumizturīgas, ja?
Autors:
agrais
()
Datums: 11/10/2024 21:21
nu epoksida suvotajs paradijas salidzinosi nesen. un ari tagad ne katrs ar vinu mak stradat. suvotaji ir loti dazadi. Ir gan vienkarsaki, gan lielam slodzem paredzeti, gan baseiniem paredzeti, gan vienkarsi mitram telpam. izvele ir liela... Ceresit ir labi suvotaji, taisi tadam vajadzibam, Mapei, Knauf.UTT...
Autors:
ETT
()
Datums: 12/10/2024 01:20
Flīzes un šuves no ūdens caurlaidības nepasargās. To dara hidroizolācija zem tām. Šuvju materiāls vairāk nosaka kopšanas ērtības.
Autors:
agrais
()
Datums: 12/10/2024 08:11
pareizi ETT!To nepiemineju, jo liekas ka ta taču passaprotama lieta.Bet drosi vien jau ne visiem, ja reiz tadi jautajumi rodas. Kaut gan... man gadijies ārdit ārā pasbuvetu dušas vietu. Buvets kados 80 gados, no ta kas bija. Tur nu nekada hidrene nebija, flīzes kadas nu bija, tadas bija. Limets ar kaut ko nesaprotamu, suves aizsmeretas ar cementu.Teiksu ta...nekadas mitruma pazimes uz pamatnes neredzeju...dusa tika lietota ikdiena.
Autors:
ETT
()
Datums: 12/10/2024 15:48
Kādreiz cementu jauca ar stiklūdeni, sauktu arī par šķidro stiklu vai vēl zinātniskāk par nātrija un kālija silikāta šķīdumu. Flīzes lika uz biezāka slāņa un ar to pašu masu arī šuves aizpildīja.
Pašreizējā: 2 no 2