UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
tvaiku nosūcējs
Autors:
students
()
Datums: 02/12/2009 12:43
Sveicināti, vēlētos uzzināt cik ir vēlamais augstums tvaiku nosūcējam no elektriskās plīts!?
Paldies jau iepriekš....
Paldies jau iepriekš....
Re: tvaiku nosūcēja augstums
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 02/12/2009 13:43
Piedāvāju: garākā pavāra piere + 5 cm!
Re: tvaiku nosūcēja augstums
Autors:
aaaa
()
Datums: 02/12/2009 14:03
Jebkuram nosūcējam komplektā nāk grāmatiņa, kur rakstīti atstatumi uzstādīšanai. Gāzes plītīm bija laikam minimums 70cm, bet elektriskajai - jo zemāk, jo labāk. Vispār, ja pareizi atceros, skandināvi vai tik nerekomendēja 50cm, kas liekas ļoti zemu, bet katri 10cm samazina nosūkšanas efektivitāti 2 reizes, es laikam uzliku 55 vai 60, neatceros, un vēl šodien to nožēloju, ka nepaklausīju tam, ko rekomendē svensoni savās grāmatās. Mājās varu paskatīties, kaut kur bija pierkastīts cik ir ieteicamais. Par pieri šoreiz nebūs taisnība, jo tu stāvi pie plīts, nevis uz plīts :)
Re: tvaiku nosūcējs
Autors:
ruukiitis
()
Datums: 02/12/2009 16:15
Sūcējs no sūcēja atšķiras.
sūcēja instrukcijā ir rekomendējošais minimums gan gāzes gan elektro plītīm. kā aaaa raksta ~70 -75cm gāzei, 50cm elektro.
iesaku tomēr 5-10 cm virs garākā pavāra pieres. ērtāk.
Efektivitāte samazinās, bet ērtāk.
sūcēja instrukcijā ir rekomendējošais minimums gan gāzes gan elektro plītīm. kā aaaa raksta ~70 -75cm gāzei, 50cm elektro.
iesaku tomēr 5-10 cm virs garākā pavāra pieres. ērtāk.
Efektivitāte samazinās, bet ērtāk.
Autors:
Didims
()
Datums: 02/12/2009 18:34
Kā reizi vajag pieres augstumā, lai pēc svētkiem sagurušais ēsttaisītājs var atbalstīties ;-)
Autors:
aaaa
()
Datums: 02/12/2009 23:08
Apskatījos - Zviedrijas standarts ir: darba virsma 90 cm no zemes un skapīšu apakšējā mala no darbavirsmas - 50cm. Arī nosūcēju rekomendē likt 50cm no el. plīts virsmas. Jebkurš, kurš ir dzīvojis SWE uzreiz pateiks, cik viņiem ir ērtas un labi izdomātas virtuves. Arī šiem augstumiem ir liela nozīme, un mūsu ziemeļu kaimiņi nemaz nav augumā par mums mazāki.
LV virtuves skapīšus liek 60cm no darbvirsmas, es arī paklausīju un uzliku 60cm, tagad liktu - nedomājot 50!, jo tas acīmredzot ir gadu desmitiem izdomāts un ne par velti tur ir pieņemts kā standarts. 60cm no virsmas jau ir par augstu, īpaši augšējie plaukti, itkā visu paņemt var, bet ērtāk būtu tomēr zemāk.
LV virtuves skapīšus liek 60cm no darbvirsmas, es arī paklausīju un uzliku 60cm, tagad liktu - nedomājot 50!, jo tas acīmredzot ir gadu desmitiem izdomāts un ne par velti tur ir pieņemts kā standarts. 60cm no virsmas jau ir par augstu, īpaši augšējie plaukti, itkā visu paņemt var, bet ērtāk būtu tomēr zemāk.
Autors:
wtf
()
Datums: 02/12/2009 23:40
kaada huja peec piere un +centimetri, pats saproti ko murgo,ruukji???
Autors:
aae
()
Datums: 03/12/2009 09:14
wtf izskatās jau dabūjis smagu galvas traumu... iespējams, dēļ pārāk zemu novietota nosūcēja :D
es darīju līdzīgi kā Vienstāvs iesaka, viss labi!
es darīju līdzīgi kā Vienstāvs iesaka, viss labi!
Autors:
lapidus
()
Datums: 03/12/2009 09:40
es ieteiktu pirkt tadu nosuceju , kurs ir slips. Tie ir nedaudz dargaki, tacu ertaki lietosana , jo tada gadijuma pieri gruti sasist.
Autors:
wtf
()
Datums: 03/12/2009 12:45
nezinu ,ko juus pie taam pliitiim taadu ekstreemu dariet, ar seksu rakom nodarbojaties, vai, ja jau bail pieri sasist. nez kaapeec skapiishi parasti ir zemaak kaa nosuuceejs un neviens par to neuztraucaas...