UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
idealais siltumizolators
Autors:
veveris
()
Datums: 12/12/2009 09:28
sveicināti lietpratēji.
lieta tāda,gribu apbūvēt lauku mājā bēniņus.doma ir likt uz baļķiem finieri un sienas no reģipša. tikai problēma ir tāda, ka tur ir iedzīvojušās žurkas.ar ko viss labāk varētu siltināt grīdu un sienas lai tās žurkas tur netaisītu savas migas?
lieta tāda,gribu apbūvēt lauku mājā bēniņus.doma ir likt uz baļķiem finieri un sienas no reģipša. tikai problēma ir tāda, ka tur ir iedzīvojušās žurkas.ar ko viss labāk varētu siltināt grīdu un sienas lai tās žurkas tur netaisītu savas migas?
Re: idealais siltumizolators
Autors:
Porex
()
Datums: 12/12/2009 14:30
Žurkas vajag izķert.Ja izdodas viņas pārspēt viltībā un koloniju krietni paretināt,tad var iestāties brīdis,kad atlikušās pašas aizlasās un vairs neparādīsies.Man tā arī bija lauku mājā.Noķēru 9 lielas un no tā brīža jau gadus 10 no žurkām ne vēsts.
Autors:
veveris
()
Datums: 12/12/2009 18:21
paldies par padomu,bet vēlētos celtniecības materiālu speciālistu padomus arī dzirtēt.
Autors:
EjTakTu
()
Datums: 13/12/2009 00:17
Vai 1. stāvā būs tik auksts, ka 2.stāvā jāsiltina grīda?
Autors:
veveris
()
Datums: 13/12/2009 10:29
jā, 1stāvs būs tāds kā neapdzīvots.
Autors:
būvinženieris Ivars Brinkmanis
()
Datums: 14/12/2009 11:29
Siltumizolācijas materiālus jāapbārsta ar nedzēstu baltkaļķi - sārmu. Agrāk izmantoja koka skaidas, kas tika sajauktas ar nedzēstiem kaļķiem. Žurkām bistošā vidē grūti veidot slēptuves un to mēģinot darīt kažokā iebirst sārms, kas jātīra.
Autors:
v_t
()
Datums: 14/12/2009 13:01
šeit izsmeļoši par labāko veidu cīņā pret žurkām un ne tikai: [www.aisbergs.lv]
Autors:
ECOSTAPIA
()
Datums: 14/12/2009 13:34
Dekoratīvie apmetumi ECOSTAPIA.no japāņu kompānijas T.MURAKAMI&CO.
[www.iblast.lv]
[www.iblast.lv]
Autors:
andris00000
()
Datums: 14/12/2009 22:33
Žurkas nedzīvos ekovatē... un žurkas ļoti labi var ar žurku indi noindēt...man gadus 5cus atpakaļ pagrabs bija žurku apsēsts...žurku inde palīdzēja vairs sen neviena žurka nav redzēta...
Autors:
veveris
()
Datums: 15/12/2009 08:51
tās žurkas visu dzīvi indi vien ir ēdušas, esmu beidzot to ūķi no indēm iztīrijis. es vēl pārprasīšu, bet dzirdēju stāstiņu, ka eko vatē esot migas redzētas.