UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Skaidu plāksnes griestu apstrāde
Autors:
Pēcis
()
Datums: 17/12/2009 14:56
Man ir līvānu tipa māja un griesti un sienas kā jau visām ir no skaiduplāksnes, varbūt kādam ir kas iesakāms kā aiztaisīt šķirbas un izlīdzināt virsmu tālākai apstrādei teiksim ar ūdens emulsiju nokrāsot ...?
Re: Skaidu plāksnes griestu apstrāde
Autors:
Didzisp
()
Datums: 17/12/2009 15:55
Šķirbas starp skaideni vari i nemēģināt aizšpaktelēt, tāpat neturēsies. Skaidene nepārtraukti staigā no mitruma un temperatūras maiņas. Uzsit šuvēm virsū smukas līstiņas un nelauzi galvu. Defektu vienmer var pārvērst efektā.
Autors:
andris00000
()
Datums: 24/12/2009 22:22
ir divas iespējas skrūvēt reģipsi pa visiem griestiem.... un otrs variants ir līmēt sietlentu un tad špaktelēt, bet pēctam slīpējot nedrikst to sietlentu pārrīvēt pušu citād tam pasākumam nekāda jēga... bet tas ar sietlentu arī tāda muļķošanās...
Autors:
andris00000
()
Datums: 24/12/2009 22:26
sietlentu domāju līmēt uz šuvēm skaidenei... pats esu mēģinājis... neplaisā un špaktele ārā nekrīt, bet tikai tad ja nepārrīvē to lentu...
Autors:
Riģipsis
()
Datums: 25/12/2009 11:30
Protams smukāk ir pa virsu uzskrūvēt riģipsi un tad smalki izšuvot un nokrāsot.
Ar sietiņu esmu mēģinājis skaidenes šuves aiztaisīt, kaut kas sanāk, bet labāk ne.
Līvānietei jau vecā krievu laika skaidene pilna ar formalīnu, tu to visu ieelpo.
Ar sietiņu esmu mēģinājis skaidenes šuves aiztaisīt, kaut kas sanāk, bet labāk ne.
Līvānietei jau vecā krievu laika skaidene pilna ar formalīnu, tu to visu ieelpo.