UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

podiņu krāsns remonts
Autors: madja ()
Datums: 01/02/2010 10:44

Meklēju meistaru,kas varētu salabot podiņu krāsni - sākām taisīt remontu,kad vīrs bija bez darba, bet tagad darbs ir,bet nav laika pabeigt pašam, darbi stāv uz vietas.Kautkā auksti ar vienu krāsni uz visu dzīvokli :)
Krāsnij nojauca veco dūmvadu(?) un šobrīd augša vaļā. Ir dabūti vecie podiņi (jo jaunie,ko gulbenē piedāvā pēc izmēra nederēja).
Ir arī problēma ar krāsns izskatu - jau iepriekš forumā jautāju,kā ar to cīnīties, lēmumu neesam pieņēmuši, bet arī tur derētu tomēr meistara viedoklis un darba rokas. Vai varat ieteikt kādu meistaru Rīgā?

Re: podiņu krāsns remonts
Autors: ? ()
Datums: 02/02/2010 13:29

Vai tiešām nekā?
Nevienam nav viedokļa jeb neviens meistars negrib ar tādiem sīkumiem ķēpāties?

Autors: Vienstāvs ()
Datums: 02/02/2010 13:51

Uzzvani kaut vai skursteņslauķiem 67275732, gan jau ko ieteiks!

Autors: Edžus ()
Datums: 02/02/2010 16:31

Man remontēja Jānis, mob.26456578, apmierināja gan kvalitāte, gan cena. Vēl bija cits Jānis mob.29448361, bet tam treknajos gados cena kodās...

Datums: 03/02/2010 10:48

kāda bija cena pirmajam Jānim un kāda otrajam kodās?

Datums: 03/02/2010 18:22

Pirmais Jānis 2007. gadā man izmaksāja 950 Ls (darbs+materiāli), strādāja pie manas krāsns viņš kādu mēnesi-pusotru. Cik tieši prasīja otrs Jānis precīzi neatceros, bet bija krietni vairāk...

Autors: h2so4 ()
Datums: 03/02/2010 21:24

pagaidi, gan jau tūlīt kāds piedāvāsies par vēdera tiesu uzmūrēt...

Datums: 04/02/2010 10:57

es negribu, lai kāds strādā par vēdera tiesu :D
man pavisam noteikti nav darbs mēnesim pusotram, lai gan saprotu,ka jebkuru darbu var tā izstiept. :D
Edžu - ko tieši Tev taisīja? visu jauca nost un mūrēja atpakaļ?

Datums: 04/02/2010 19:26

Man nojauca nost un mūrēja atpakaļ priekšpusi un visu iekšu. Aizmugurējo sienu neaiztikām. Cik saprotu, tad ja gribi labi to darbu nedrīkst sasteigt, jo kādu daļu uzmūrējot mūrējumam ir jādod pažūt pirms mūrē tālāk. Ja pareizi atceros, tad tā arī tika darīts un ik pa brīdim bija kādas dienas pauze. Daļēji arī tamdēļ tas laiks tāds ilgāks. Droši vien jau var visu ātri ātri, bet vai tas būs labi un pareizi, nezinu...

Autors: soseds2 ()
Datums: 11/02/2010 19:34

Janji jau vispar tadi stradigi.. :) Te ir laba meistara nr: 29341350 Sis gan nebus Janis.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.