UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Griestu apaļie stūri
Autors:
h2so4
()
Datums: 20/02/2010 00:02
aaa, vot ,izstāsti, kāpēc dēlis par katru cenu tur jābāž??
Autors:
ekharts
()
Datums: 20/02/2010 09:29
Dēlis nosedz 90% stūri griestu un sienas salaiduma vietā,pēc tam ar apmetumu un špakteli izveido apaļu iekšējo stūri.Ja negribas likt koka dēli-liec tai vietā kaut zelta stieņus.
Autors:
h2so4
()
Datums: 21/02/2010 09:43
vot par to es runaaju, ka labaak iebaazt tur gipskartona streemeles,nevis deeli, pie kura kekas nelip bez skaliem vai sietiem..
Autors:
zivs
()
Datums: 21/02/2010 18:34
ekhartam Taisnība, un tas ir pats labākais variants, neieguldot lielus līdzekļus, daudz tādi ir veidoti griesti.
Autors:
Riģipsis
()
Datums: 22/02/2010 13:06
Ir tas orķelis taisīts no riģipša strēmelēm pieskrūvējot kāpnītē.
Pēc tam apmet ar to pašu rotbandu un izvelk ar finiera šablonu, tad špaktelē un pucē ar smilšpapīru, normāli sanāk. Uz 10cm rādiusu sietu nevajag, jo rotbands pie riģipša sloksnēm labi turas klāt, tikai vajag pareizi ar ūdeni atjaukt, ļaut tam piebriest un pareizi izstrādāt.
Pēc tam apmet ar to pašu rotbandu un izvelk ar finiera šablonu, tad špaktelē un pucē ar smilšpapīru, normāli sanāk. Uz 10cm rādiusu sietu nevajag, jo rotbands pie riģipša sloksnēm labi turas klāt, tikai vajag pareizi ar ūdeni atjaukt, ļaut tam piebriest un pareizi izstrādāt.
Autors:
paskars
()
Datums: 20/05/2010 17:18
Nacionālais celtnieku materiāls - putas! Man piepūta to stūri ar putām! Piegrieza apaļu un nošpaktelēja! Nu nost vēl nav nokritis!! :D
Autors:
krisa
()
Datums: 23/11/2011 17:20
Beigās garākos laidienos taisīju ar dēli (precīzāk osb strēmeli ar rievām iezāģētām ar ripzāģi) un īsākos vienkārši patērēju vairāk rotbanda.
Ar šablonu man nevedās tāpēc lielākoties taisīju uz acumēru un ar vairākām reizēm. Beigās sanāca diezgan pa smuko.
Dažas bildes no procesa: [plus.google.com]
Ar šablonu man nevedās tāpēc lielākoties taisīju uz acumēru un ar vairākām reizēm. Beigās sanāca diezgan pa smuko.
Dažas bildes no procesa: [plus.google.com]
Pašreizējā: 2 no 2