UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Osb Špaktelēšana
Autors:
Štuks
()
Datums: 29/03/2010 18:22
Sveiki! Jautājums varbūt divains,bet agrāk ar tādu lietu neesmu saskāries,kā ir ar osb špaktelēšanu,vai tas būtu vēlams un vai vispār ir iespējams? Ja var,tad kā osb būtu jasagatavo? Kādu grunti u.c! Paldies
Re: Osb Špaktelēšana
Autors:
h2so4
()
Datums: 29/03/2010 21:25
man arī dīvaisn jautājums ,-kāpēc jāšpaktelē osb?
Autors:
aaaa
()
Datums: 29/03/2010 21:34
Kādreiz K-rautā redzēju, ka veči tur tos viņu mini-stendiņus taisīja nu, kur tapetes izlīmētas utt, kā mazas istabiņas - visu no OSB, vietām krāsots, vietām tapetes, bet visur špaktelēja. Špaktelēja ar to zaļo Vivacolor koka gatavo špakteli - Snickeri
[www.baumax.lv]
Cena pabriesmīga. Ar ko gruntēja, nezinu, bet ja sauss OSB, domāju, ne ar ko nav jāgruntē, ja vien nav putekļains.
[www.baumax.lv]
Cena pabriesmīga. Ar ko gruntēja, nezinu, bet ja sauss OSB, domāju, ne ar ko nav jāgruntē, ja vien nav putekļains.
Autors:
Štuks
()
Datums: 29/03/2010 23:29
Nu ta sanāca,ka jāšpaktelē! Vienkārši telpu apšuvu ar osb,jo domāju,ka vēl kādus pāris gadus neko netaisīšu,bija domāts kā pagaidu varinats,un tad ienācās naudu,padomaju,vai tad plēsīsu visu nost un likšu reģipsi,tā butu naudas izmešana!
Autors:
būvinženieris Ivars Brinkmanis
()
Datums: 30/03/2010 08:55
Sajauc baltkaļķi ar ūdens-pernicas emulsiju un notepē sienu. Maisījumam jābūt bieza krējuma konsistencē.
Autors:
h2so4
()
Datums: 30/03/2010 12:21
man patīk Ivara sentēvu metodes?? Un piešauj olas baltumu klāt un drusku alus.
Autors:
zil
()
Datums: 15/05/2010 03:47
a kapēc olas baltumu?
Autors:
zipaks
()
Datums: 25/05/2010 22:25
es nošpaktelēju ar kaut kādu parastu špakteli iekšdarbiem. nekādu dārgo. noslīpēju un nokrāsoju.