UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
Slipēšanas darbi.
Autors: Snaider ()
Datums: 29/03/2010 23:10

labdien vai varat ieteikt ar ko ir labāk slīpēt izvilktu sienu pilnas virsmas nošpaktelēšanas gadijumā uz regipsa.>>>Ar roku vai mašinīti. Vai briesmigi atskiras kvalitāte? Ar masīnīti krietni atrāk bet vai tas atmaksājās?

Jau ieprieks Paldies par IEteikumiem!!!

Re: Slipēšanas darbi.
Autors: Smilšpap'īrs ()
Datums: 05/04/2010 22:36

Ar mašīnīti normāls meistars neslīpē!

Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis ()
Datums: 06/04/2010 12:07

Vispār jau sīkā rokas tehnika izdomāta, lai atvieglinātu darbu, bet tas tā...
jebkura tehnika prasa laiku, lai pie tās pierastu. Ja virsma ir atbildīgs pasākums, tad ar rokām slīpēt drošāk, bet ar mašīnīti ātrāk. Tikai ar mašīnu visām vietām tāpat nevar piekļūt, daļa tik un tā būs jāslīpē ar rokām.

Autors: h2so4 ()
Datums: 06/04/2010 12:38

slīpdēlis kātā. uniflots 60-80", vetonīts 100-180', nobeigums 240". pēc personīgās pieredzes , vislabākie ir dzeltenie papīra , nevis drēbes.

Datums: 06/04/2010 12:41

ā un slīpējamm virzienā no augšas uz leju, būs labāk ,kā haotiskas kustības un apļveida, ar varu nespiežam, bet ar jūtām. spiest nedrīkst nekādā gadījumā. tiklīdz jūt ,ka bez spiešanas neslīpējas, mainam papīru.šad tad pasitam dēlīti pret roku, lai pabirst nost. un nemierinam sevi ar domu, ka š'vikas aizkrāsosies,tā nekad nav.

Autors: Smilšpapīrs ()
Datums: 06/04/2010 12:57

Normāli meistari slīpē tikai vienu reizi un ar 180-240 to smilšpapīru atkarībā no vajadzīgās kvalitātes, un ar mašīnām neviens nečakarējās!Un to slīpēšanu nevar saukt par slīpēšanu, tik tāda viegla pāriešana!

Datums: 06/04/2010 13:33

tieši tā, man ar nepatīk putekļus rīt:D bet nu padomu prasīja iesācējs, tā ka nedomāju ,ka viņš mācēs katru kārtu kvalitatīvi uzklāt.
es parasti uniflotu neslīpēju, ja pats esmu špaktelējis, bet pārju mitram ar lāpstu, tas pats ar vetonītu. šītroks tiek vilkts uz nulli, tā ka tur slīpēt/viegli pāriet vajag ar 240 , lai š'vikas nesadzen, i to tikai pārlaidumu vietas.
viss ir atkarīgs, cik kurš ir ar mieru ēst putekļus.

Autors: Jurgens ()
Datums: 06/04/2010 19:31

Zēni piedodiet, bet es gan slīpēju ar specjāli tam paredzētu iekārtu- šitādu: [www.einstrumenti.lv]
Komplektā nāk putekļusūcējs, līdzīgā cenā, bet za to slīpēt var pat uzvalkā un kvalitāte un ātrums ir nepārspējams,protams stūros ir jāpieslīpē ar roku (jo dārgākai slīpmašīnai man nebij naudas), bet tas jau ir sīkums.
Takā, kadreiz savas profesionalitātes celšanai vajadzīgs arī iegūldīt.

Datums: 06/04/2010 20:40

jā ,ir ievērtēts tāds slīpējamais. nepatika. sanāk samērā nelīdzens. narbūt kaut kādas noteiktas pozīcijas var sl/ipēt, piemēram, uniflotu aiz profāniem, bet neko vairāk. es izvēlos viegli pieslīpet katru kārtu ar dēli kātā.

Autors: Jurgens ()
Datums: 06/04/2010 20:49

Nezinu gan- iespējams Tu esi augstas raudzes,klases vai kā savādāk slīpētājs, vai nu Tev aparāts nav bijis tas labākais, lai pateiktu kad nav labs. Pieļauju Kad Depo pirktais pa 130 ls varētu arī būt nevisai labs, bet protams nestrīdēšos, jo katrs dara kā var.

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  ********    *******   **    **  **     ** 
 ***   **  **     **  **     **  **   **   **     ** 
 ****  **  **     **         **  **  **    **     ** 
 ** ** **  ********    *******   *****     **     ** 
 **  ****  **                **  **  **     **   **  
 **   ***  **         **     **  **   **     ** **   

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727