UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
reģipsis uz pikām
Autors:
iwchiks
()
Datums: 11/04/2010 18:04
Sveiki
Esmu dzirdējis ka reģipsi liek ne tikai uz profiliem bet var arī uzreiz pie sienas ar tā saucamām pikām. Lai neaizņemtu 'daudz vietas nolēmu tualetes sienu likt arī uz pikām. Ārsiena gāzbetons, iekšsiena silikātķieģeļi.
Jūsu ieteikumi un padomi:
1) vai pirms likšanas sienu apstrādāt un ar ko, tp Tiefgrunt vai kas cits?
2) kāda špahtele izmantojama ?
3) vēl kādi ieteikumi?
Esmu dzirdējis ka reģipsi liek ne tikai uz profiliem bet var arī uzreiz pie sienas ar tā saucamām pikām. Lai neaizņemtu 'daudz vietas nolēmu tualetes sienu likt arī uz pikām. Ārsiena gāzbetons, iekšsiena silikātķieģeļi.
Jūsu ieteikumi un padomi:
1) vai pirms likšanas sienu apstrādāt un ar ko, tp Tiefgrunt vai kas cits?
2) kāda špahtele izmantojama ?
3) vēl kādi ieteikumi?
Re: reģipsis uz pikām
Autors:
aaaa
()
Datums: 11/04/2010 19:01
Apakšējo sienu obligāti jāgruntē, tipa ar tīfeni. Pikas no jebkura ģipsi saturoša materiāla, katrā ziņā man tie celtnieki kas lika, teica, ka ar Perlfixu, ko iesaka pats Knaufs, esot ļoti grūti strādāt, jo tas ātri cietē, beigās lika uz Rotband vai MP75 pikām. Pieliek un ar garu taisnu "pravilu" izdauza lai dabūtu līmeni. Tad, kad pikas sacietējušas, pieskrūvē papildus ar skrūvēm.
Autors:
ess
()
Datums: 12/04/2010 08:28
Es liku ar prelfixu. nezinaaju ka var arii ar mp75. ar prlfix vismaz zinu droshi ka nost nekritiis.
Autors:
Zigurds T
()
Datums: 12/04/2010 15:50
jautājums praktiķiem.
Cik lielas sienas novirzes cm var izlīdzināt ar tā perlfix pikām - no savas pieredzes?
Cik lielas sienas novirzes cm var izlīdzināt ar tā perlfix pikām - no savas pieredzes?
Autors:
Jurgens
()
Datums: 12/04/2010 19:10
10cm mierīgi, bet reiķinies ka pieaug materiāla patēriņš un ja ir dažās vietās vairāk (es saku dažās) tad var kaut divās kārtās līmēt vai gabaliņus palīmēt apakšā.
Autors:
h2so4
()
Datums: 12/04/2010 21:16
ja 10 cm uz perlfiksa,tad labāk tomēr ir likt uz profiliem. tie 4 cm ,ko tu pazaudē,milzīgi atsver jebļu ar perlfiksu.
Autors:
PeterisK
()
Datums: 13/04/2010 08:28
uz pikaam var likt ja daudzmaz liidzenas sienas, ja baigi neliidzenaas tad noteikti labak uz profiliem
Autors:
iwchiks
()
Datums: 13/04/2010 22:07
Paldies par padomiem :)
Es arī domāju ka uz pikām var likt, kad daudz maz līdzena siena. Ja nē - labāk izlīdzināt uz profiliem.
Es arī domāju ka uz pikām var likt, kad daudz maz līdzena siena. Ja nē - labāk izlīdzināt uz profiliem.
Autors:
Ha! Anti aaa
()
Datums: 17/04/2010 18:20
Tāpēc jau viss brūk un jūk, kad riģipsi līmē ar to ko nevajag! Celtnieciņi atradušies, grūti strādāt ar Perlfiksu, tad lai iet atpakaļ uz gateri strādāt!
Autors:
h2so4
()
Datums: 18/04/2010 01:03
klau ,tu, anti sūds, ej uz delfu forumu pie krāna.