UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
savadaki griesti
Autors:
bboy
()
Datums: 18/04/2010 18:58
ierobežoto finanšu lidzekļu deļ, istabai ko remontēju, radās ideja kā izveidot jaunus griestus tikai nedaudz savādākus kā ierasts.
plāns ir šāds: zem vecajiem griestiem no koka latām izveidot režģi (rūtiņas), līdzīgi kā uzstādot refipša profilus. Un kad tas izdarīts, tad vnk pāri visai konstrukcijai ar parasto līmi uzlīmēt agroplēvi (1 vai 2 kārtās)
Zem šis konstrukcijas esmu iecerējis arī paslēpt apgaismes ķermeņus.
vēlētos uzzināt jūsu viedokli kā šāda ideja varētu izskatīties dzīvē un cik labs būtu rezultāts..!
plāns ir šāds: zem vecajiem griestiem no koka latām izveidot režģi (rūtiņas), līdzīgi kā uzstādot refipša profilus. Un kad tas izdarīts, tad vnk pāri visai konstrukcijai ar parasto līmi uzlīmēt agroplēvi (1 vai 2 kārtās)
Zem šis konstrukcijas esmu iecerējis arī paslēpt apgaismes ķermeņus.
vēlētos uzzināt jūsu viedokli kā šāda ideja varētu izskatīties dzīvē un cik labs būtu rezultāts..!
Re: savadaki griesti
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 18/04/2010 19:34
Nezinu kāpēc uzlīmēt, bet variants, kad zem daļēji caurspīdīgas nostieptas plēves sabāž gaismas manuprāt ir izplatīts modernos inter jēros.
Autors:
m.
()
Datums: 18/04/2010 19:35
Salmumaajas bloga redzeju ka kartona gabalus liimeeja.
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 18/04/2010 19:38
Nebūs gan ne pārāk gaiši, ne "zaļi", toties devīgi, jo vairums enerģijas aizies augšstāva grīdas apsildei.
Autors:
soseds2
()
Datums: 18/04/2010 20:33
Ja agropleve ir no polietilena, tad limet nesanaks, jo pol. nav lime izgudrota. Daudzos interjeros praktize uzstiepjamos plasikata griestus.
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 18/04/2010 23:03
Agro nav plēve, bet kā plāns filcis, ģeotekstils, oderdrēbe. Manuprāt līme caurspiedīsies bet pati plēve ar laiku varētu izstiepties.
Autors:
aaaa
()
Datums: 18/04/2010 23:19
Agroplēve ir no polietilēna, kas ļoti slikti līmējas un ir ļoti termoneizturīgs, kūst, es tādas lampas nezinu, ja nu vienīgi LEDi, kas nesiltu pietiekami, lai izkausētu PE plēvi.
Ideja par šādiem griestiem nemaz nav slikta, bet izpildīt to tādā līmenī, lai tas izskatītos tiešām smuki, manuprāt, ar pirmo piegājienu nav iespējams.
Cik savām acīm esmu redzējis uzstiepjamos griestus, izskatās tiešām kolosāli, tik smuku virsmu ar krāsu uztaisīt nav iespējams. Redzēju Kunst-Hau mājās Salienā. Tur uz slīpajiem un parastajiem griestiem uzstiepts lupats, vienkārši matēts, ja nepateiksi, neiedomāsies, ka tā nav parasta matēta griestu krāsa. To uzzināju tikai tad, kad prasīju pārdevējam, kā var dabūt tik ideāli gludus griestus :)
Ideja par šādiem griestiem nemaz nav slikta, bet izpildīt to tādā līmenī, lai tas izskatītos tiešām smuki, manuprāt, ar pirmo piegājienu nav iespējams.
Cik savām acīm esmu redzējis uzstiepjamos griestus, izskatās tiešām kolosāli, tik smuku virsmu ar krāsu uztaisīt nav iespējams. Redzēju Kunst-Hau mājās Salienā. Tur uz slīpajiem un parastajiem griestiem uzstiepts lupats, vienkārši matēts, ja nepateiksi, neiedomāsies, ka tā nav parasta matēta griestu krāsa. To uzzināju tikai tad, kad prasīju pārdevējam, kā var dabūt tik ideāli gludus griestus :)
Autors:
h2so4
()
Datums: 20/04/2010 03:55
latviešiem ir mānija uz kaut ko ideāli gludu.
Autors:
aaaa
()
Datums: 20/04/2010 08:42
Ir mānija, un ne tikai uz gludu, mānija ir uz visu perfektu, gan mājā, gan ārpus tās, gan dārzā, gan garažā uc. Nacionālā īpatnība :)
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 20/04/2010 08:46
Manuprāt mantots un pielāgots "vācu ordnungs".