UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Hruscovka, Krasotas sienas
Autors: gatistro ()
Datums: 02/05/2010 10:12

Sveiki,

nezinaju, ka limejot tapetes, veca hrusovkas krasota siena izspiedis uz aru plekus. Ka man rikoties, jai to krasu (zala krasa ar krasotam sarkanam (laikma) pukitem).

Varbut nopiru parak planas tapetes?

Ko var darit lietas laba?

Re: Hruscovka, Krasotas sienas
Autors: h2so4 ()
Datums: 02/05/2010 20:40

līmē vēlreiz ,bet biezākas.

Datums: 03/05/2010 15:08

es noplesu. noplestajas vietas tas, laikam, nonaca kopa ar tapetem. vismaz uz sienas nav vairs redzamas. uz parejam sienam meginaju pakasit, bet tas var ieilgt nedeelu.

Datums: 04/05/2010 11:25

nu re, tak tapešu līmēšana esot tāds darbs, ko bez problēmām varot paši saviem spēkiem darīt.te nu bbija.

Datums: 05/05/2010 15:17

normalos apstaklos ta ari ir. man ieteica izmantot akrostop no tikurilas.. padargs lidzeklis.

Datums: 05/05/2010 15:40

lieta tāda, ka nav tādu normālu apstākļu. katrā situācijā ir savi knifi un atsēdētā kantora pakaļa protams ,ka nesapratīs, kas par sūdiem ,kādi pleķi, vai kas lobās, un kāpēc.

Autors: kasparam ()
Datums: 05/05/2010 15:42

Es pirms līmēju tapetes, sienu nogruntēju! Tiklīdz siena nesmērē, tā arī ar tapetēm viss būs čiki!

Datums: 05/05/2010 16:34

kasparam, ar ko grunteeji?

es nogrunteju tikai ar dzilumgrunti.
+meginaju ar emulsijas grunti, vienalga lien cauri.

serskabe, ja nav ko ieteikt - PN!

Autors: kasparam ()
Datums: 05/05/2010 18:01

Es ar parasto dziļumgrunti, kas paredzēta virsmām, kur ir krīta un līmes paliekas. Ja pirms gruntēšanas krāsa smērēja rokas, pēc vairs nē. Pirku Kuršos, laikam Elvi vai kāds tur ražojums.

Jocīgi, kas Tev tā pa megakrāsu? Iepriekšējā īres dzīvoklī es pat negruntēju, līmeju pa virsu.

Datums: 06/05/2010 23:29

es grunteju ar tifgunti. nezinu kas ta par krasu. paslaik nogrunteju ar alkida grunti, izskatas, ka pieveicu :)

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.