UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
OSB krāsošana
Autors:
ibm
()
Datums: 01/06/2010 11:46
Sveiki!
radās nepieciešamība nokrāsot dārza būdā OSB griestus. It kā jau vienkāršs darbs, bet - vai ir kādi būtiski ierobežojumi, ar kādām krāsām, piemēram, nevajadzētu krāsot OSB? Man ir doma ar pašu prastāko iekšdarbu ūdens emulsiju uzrullēt un viss...
radās nepieciešamība nokrāsot dārza būdā OSB griestus. It kā jau vienkāršs darbs, bet - vai ir kādi būtiski ierobežojumi, ar kādām krāsām, piemēram, nevajadzētu krāsot OSB? Man ir doma ar pašu prastāko iekšdarbu ūdens emulsiju uzrullēt un viss...
Re: OSB krāsošana
Autors:
jurgens
()
Datums: 01/06/2010 13:06
ja tev ir tāda doma, tad tā arī dari, bet ja gribi zināt kā ir pareizi, tad aizej uz vaikalu un uzprasi- kāda krāsa jāpērk lai nokrāsotu osb?
Autors:
aaaa
()
Datums: 01/06/2010 14:39
Droši, ar iekšdarbu ūdens emulsiju var krāsot ne tikai iekštelpās. Man kaimiņš sajauca kopā visas pāri palikušās mājas iekšdarbu ūdensemulsiju krāsas un nomālēja šķūni. Cveta ģetskogo ponosa jau ir, bet nu jau gads ir riņķī un izskatās kā vakar krāsots. Tā pati akrilātemulsija jau vien ir, ko pavisam oficiāli lieto arī ārdarbos. Protams tur piedevas utt., bet pa lielām fišķām - nekāda vaina. Mēs darbā nokrāsojām OSB plāksni arī ar ūdensemulsiju - baltu. Ļoti labi un skaisti, tikai jākrāso bja 2-3 reizes, citādi tas OSB spīd cauri.
Autors:
ibm
()
Datums: 02/06/2010 11:02
Paldies aaaa par sakarīgu atbildi :)