UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
daudzslanu caurules - GF vai Henco?
Autors:
Alvisss
()
Datums: 29/07/2010 13:25
Šodien/rīt jādodas uz veikalu iepirkt caurules un savienojuma pribambasus. Esmu jau izšķīries, ka izmantošu daudzslāņu caurules ar presējamajiem savienojumiem. Tikai nevaru īsti izsķīrties kādas firmas produkciju ņemt: itāļu General Fittings (GF) vai beļģu Henco!!! Cenu starpība minimāla par labu Henco uz manu apjomu kādi 5-10ls.
Varbūt kādam ir pieredze vai dzirdējis pec nostāstiem un var uzslavēt vai nopelt kādu no šo firmu produktiem?!?!?
Varbūt kādam ir pieredze vai dzirdējis pec nostāstiem un var uzslavēt vai nopelt kādu no šo firmu produktiem?!?!?
Re: daudzslanu caurules - GF vai Henco?
Autors:
aaaa
()
Datums: 29/07/2010 13:48
Uponor netiek skatīts?, kā nekā lielākais jevropas trīsllāņu ražotājs.
Autors:
Alvisss
()
Datums: 29/07/2010 16:14
Uponor netika izskatīta, jo viņiem nebija internetā preču kataloga ar cenām. Bez tam, šķiet, viņš ir arī par ~20% dārgāks kā manis izvēlētie ražotāji. nešaubos, ka viņiem ir laba un kvalitatīva produkcija, bet arī manis izvēlētie nav nekādi sētas kantori.
Autors:
AigL.
()
Datums: 29/07/2010 19:22
Par itāļiem neko nevaru pateikt, bet cik zinu īsto beļģu Henco Latvijā tirgo tikai viens kantoris un cena tam nav no zemākajām; daudzi tirgo tipa "henko", tā saucot dajebkur ražotu daudzslāņnieci. Starp citu varu e-pastā aizsūtīt uponor cenrādi, nemaz tik briesmīgi dārgs nav, bet labs gan :)
Autors:
soseds2
()
Datums: 29/07/2010 22:55
Nu sodien tiesam, gandriz visos santeh veikalos pexas sauc par henkam. Ir stradats ar uponoru un henco ir labi razotaji, tikai nevajaga abus jaukt kopa.
Autors:
Alvisss
()
Datums: 29/07/2010 23:56
Ja nav noslēpums, kurš kantoris latvjijā izplata Henco caurules un pribambasus? Es domāju pirkt firmā - gilius (tād pat nosaukuma mājas lapa).
Autors:
AigL.
()
Datums: 30/07/2010 00:52
gilius ir īstais, vismaz kad es kādu laiku atpakaļ meklēju, tad beļģi man atrakstīja ka šamie ir vienīgie.
Autors:
:-/
()
Datums: 30/07/2010 09:26
Un ko tad Sanistal tirgo?
Autors:
Alvisss
()
Datums: 30/07/2010 14:04
Sanistal gan jau arī tirgo (vismaz man gribas ticet), bet Gilius ir oficialie izplatitaji, un pie viniem, visticamāk, ir vislētāk. Bet ko nu es gan zinu token, jo pats tikko biju pie viniem irpirkt - ja caurules un veidgabalus pērc pie viņiem, tad uz 3 dienām šķēres, kalibrators un prese ir par brīvu!!! Jāiemaksā tik drošibas nauda. Elektriskajai presei gan ir dienasnauda - 7ls, bet drosibas nauda nav pilnigs kosmoss, bet 500ls.